Cary_mary_fuck Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 tak jsem dorazil z prace a ted mam do vecera zase co delat...nejaky rozvoz narazniku a zase doplnit zasoby... :-) V kolik koncis v praci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 tak jsem dorazil z prace a ted mam do vecera zase co delat...nejaky rozvoz narazniku a zase doplnit zasoby... :-) Buď zdráv...!!! Máš zadní facelift na O1 + cena ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 V kolik koncis v praci? normal 16:15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Ty to pěkně zanedbáváš Ne, já jsem včera přišel domů až o půl desáté večer, tak už nemělo smysl vyrazit někam na pařbu, takže jsem dofrézoval ten Staropramen...Jj, Q7 je Šáryny, předtím měla Touarega V10, ale ten se v 70.000 km totálně rozsypal... Tak to je pochopitlene.. Jo jo zanedbavam.. Me to doma nejak nejede covece.. Fakt se takhle rozpadl jo?Ale zase mel o 100k vic.. Ty jo,tak to je Sari dobra partyja..A ne ze by vypadala zle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Buď zdráv...!!! Máš zadní facelift na O1 + cena ? dnes pro nejaky jedu...for ju 1500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 normal 16:15 Takže dnes nenormal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 dnes pro nejaky jedu...for ju 1500 Cena ujde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Takže dnes nenormal jj dnes jsem koncil cca 14:00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Cena ujde... snad jo...ani nevim kolik se to pohybuje na vrakaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 No jak jsme si o tom psali ty sms No jo,pravda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Tak to je pochopitlene.. Jo jo zanedbavam.. Me to doma nejak nejede covece..Fakt se takhle rozpadl jo?Ale zase mel o 100k vic.. Ty jo,tak to je Sari dobra partyja..A ne ze by vypadala zle.. Tak samo, kolektivně se pije úplně samo... Ten Touareg byl neštěstím, 2x po sobě se mu rozvalila vodní pumpa... No to bych řekl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Rallye Paříž - Dakar se pojede příští rok ve Vesci u Liberce. Prý tam navezou písek náklaďákama až se Sahary. 40 000 aut !!! Zatím to nikomu neříkejte, je to tajný. Ale Kateřina už na tom dělá. Okruh bude dlouhý 2,5 kilometru a pojede se čtyřtisíckrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Ale Kateřina už na tom dělá. Já na tom taky dělám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Já na tom taky dělám... a to me pripomina pisen od Marka Ebena, ktery na tom taky dela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Tak samo, kolektivně se pije úplně samo... Ten Touareg byl neštěstím, 2x po sobě se mu rozvalila vodní pumpa... No to bych řekl... To mas recht,kolektivne to jde paradne.. Fakt jo?A vratila ho,nebo prodala? No to teda..Skoda,ze s nama nazamku nepobyli vice...Teda hlavne ona.. :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 a to me pripomina pisen od Marka Ebena, ktery na tom taky dela Marek na tom samozřejmě dělá taky a to mě připomíná, že by bylo vhodné požádat marka o moderování celé akce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 a to me pripomina pisen od Marka Ebena, ktery na tom taky dela Jestli voni to nejsou spolecnici,kdyz na tom vsichni delaji... :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Marek na tom samozřejmě dělá taky a to mě připomíná, že by bylo vhodné požádat marka o moderování celé akce... ale aby to nestalo moc marek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Jestli voni to nejsou spolecnici,kdyz na tom vsichni delaji... :smich: minimanle spol. s r.o. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 To mas recht,kolektivne to jde paradne.. Fakt jo?A vratila ho,nebo prodala? No to teda..Skoda,ze s nama nazamku nepobyli vice...Teda hlavne ona.. :smich: Touareg se střelil do nějakýho zaobecního bazíku a je od něj klid. To na Q7 se za necelej rok neposralo nic... Njn, pojala to nějak moc odpočinkově... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 ale aby to nestalo moc marek A vychodnich jeste k tomu.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 ale aby to nestalo moc marek Myslíš srbských marek ? Ty už tuším taky neplatí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Touareg se střelil do nějakýho zaobecního bazíku a je od něj klid. To na Q7 se za necelej rok neposralo nic... Njn, pojala to nějak moc odpočinkově... Tak aspon,ze tak..ja bych potreboval prodat kolegovo Mondeo.. To sou vobstrukce.. To teda..Nejak moc Valentynsky... lol Ani si mi vlasnte nepredstavil ktera byla cislo 2.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Tak aspon,ze tak..ja bych potreboval prodat kolegovo Mondeo.. To sou vobstrukce.. To teda..Nejak moc Valentynsky... lol Ani si mi vlasnte nepredstavil ktera byla cislo 2.. Tak valentýnsky říkáš... No ta druhá byla přece Jana ty bejku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Tak valentýnsky říkáš... No ta druhá byla přece Jana ty bejku... No pripadalo mi to tak.. Byli porad nekde zalezli.. Ja si to myslel,ale nechtel sem sirit poplasny zpravy.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky