baurak Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 se máš ozvat a mohli jsme dát kávičku vubec nebyl cas...vsechno jsem mel na minutky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 tak ju...par let si pockej a myslim ze potom bych ti jednu koupit mohl z tebe bude kouzelnej dědeček? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 z tebe bude kouzelnej dědeček? tak dedecek ze me asi mozna jednou bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 vubec nebyl cas...vsechno jsem mel na minutky tak třeba příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 tak ju...par let si pockej a myslim ze potom bych ti jednu koupit mohl Nez ty mi koupis RSku tak budu mit fousaty decka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 a komu jinýmu by ses chtěla svěřovat? Mamince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 tak třeba příště jezdim tam ted hodne casto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Nez ty mi koupis RSku tak budu mit fousaty decka i to je mozny ale o tom tady snad nebyla rec ne...jj zenska misto aby byla rada, ze ji nekdo splni sen tak ma jeste reci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 i to je mozny ale o tom tady snad nebyla rec ne...jj zenska misto aby byla rada, ze ji nekdo splni sen tak ma jeste reci Za tech par let si ji budu moct koupit sama. Ale ja chci hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 i to je mozny ale o tom tady snad nebyla rec ne...jj zenska misto aby byla rada, ze ji nekdo splni sen tak ma jeste reci neví co chce a nedá pokoj dokud to nedostane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Za tech par let si ji budu moct koupit sama. Ale ja chci hned já bych toho chtěl A teď chci jít na oběd takže se loučím a po obědě a kafíčku jsem zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 já bych toho chtěl A teď chci jít na oběd takže se loučím a po obědě a kafíčku jsem zpět Ticho tam vzadu ted resime to co chci ja Brou chut chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Za tech par let si ji budu moct koupit sama. Ale ja chci hned tak to rekni mamince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 neví co chce a nedá pokoj dokud to nedostane klasika ani malinko me to neprekvapuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Ja bych taky neco chtel.. lol Petre ty kola sou pekny to pro tebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 tak to rekni mamince Mamince sem rikala o motorku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Ja bych taky neco chtel.. lolPetre ty kola sou pekny to pro tebe... Ale ty si chlap. Zenska vetsinou dosahne snaz toho co chce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Mamince sem rikala o motorku a nic vid?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 a nic vid?? No hrozne me to prekvapilo ale rekla at na to zapomenu Pockam az si koupi bracha. Pak budu treba na rade ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Ale ty si chlap. Zenska vetsinou dosahne snaz toho co chce A to je prave nefer..Proc to taky nemuze byt nekdy opacne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 A to je prave nefer..Proc to taky nemuze byt nekdy opacne? Protoze chlapi nemaj to co maj zensky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 A to je prave nefer..Proc to taky nemuze byt nekdy opacne? tak uz to hold je pane, neudelas nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Protoze chlapi nemaj to co maj zensky no na jednu stranu jsem za to rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 no na jednu stranu jsem za to rad Tedka zalezi co myslis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Tedka zalezi co myslis no to radsi nechtej vedet jeste by ses mohla urazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky