Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Víš, že se nebráním ničemu a ta Nedvědice je pro tyhle účely naprosto skvělá... Jj az bude tepleji,neco spachame.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 jj, možná budu Badymu volat to nam nemusis hlasit komu volas....to by tady nic jineho nebylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 zdravicko vsem ! ... Zdar jaxviňa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 to nam nemusis hlasit komu volas....to by tady nic jineho nebylo No já jdu volat Šárce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Baf Uplne jsem na to zapomnel,,ted si me dostala..musi se jit prevlíct ... caues!... pracujes ,pracujes ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Zdar jaxviňa... Zdarec ! ..tak jak pane rediteli ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 No já jdu volat Šárce... no tak ja pujdu domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Uplne jsem na to zapomnel,,ted si me dostala..musi se jit prevlíct ... caues!... pracujes ,pracujes ? Jako sem v praci ale neni co delat nudim se Co ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Jj az bude tepleji,neco spachame.. A taky to Wörthersee... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Zdarec ! ..tak jak pane rediteli ? No na pohodu, vstával jsem v 11:00 hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Jako sem v praci ale neni co delat nudim se Co ty? To bych taky chtel zazit aby v praci nebylo do ceho pichnout ,,zas tak spatny to,ale neni..,Dneska jsem mel zubní takze doma o neco drive ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 jj, možná budu Badymu volat Bady to je nase zachrana..Neejt jeho,tak jezdim jeste asi s H4.. Ja jednou posilal kola postou do Ostravy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 No na pohodu, vstával jsem v 11:00 hod. jeste mi rekni ,ze mas do 14:00 .., to se pak dobre pracuje kdyz je clovek vyspán ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 A taky to Wörthersee... No jo kua,mame toho nejak moc.. Cao Jero.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Bady to je nase zachrana..Neejt jeho,tak jezdim jeste asi s H4.. Ja jednou posilal kola postou do Ostravy.. Baže, nebejt Badyho, tak nemám RS nárazník přivezenej od Bauiho.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Cao Jero.. cau i tobě ! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 to nam nemusis hlasit komu volas....to by tady nic jineho nebylo ty si vůůůůůůůůl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 jeste mi rekni ,ze mas do 14:00 .., to se pak dobre pracuje kdyz je clovek vyspán ... Ne, nemám, já nemám pátky vůbec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Baže, nebejt Badyho, tak nemám RS nárazník přivezenej od Bauiho.... no baze...musime si pomahat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Ne, nemám, já nemám pátky vůbec... ... tiše závidím ..., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 ... tiše závidím ..., Tak elektrorevize motoráku proběhla na jedničku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 To bych taky chtel zazit aby v praci nebylo do ceho pichnout ,,zas tak spatny to,ale neni..,Dneska jsem mel zubní takze doma o neco drive ... Ja uz taky za chvili koncim ale zase kdyz je co delat tak to rychleji utika takhle se to silene tahne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Tak elektrorevize motoráku proběhla na jedničku Tak to je parada,ja vedel ,ze nebude problem ...Uz ste meli nejaky prvni Focení ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 no baze...musime si pomahat NO jeeeeeeje... Jeste ze jsem nemusel jet badymu pro octu do chomutova...prece jen to mam bliz nez on... lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Ja uz taky za chvili koncim ale zase kdyz je co delat tak to rychleji utika takhle se to silene tahne To my treba kdyz uz fakt neni coby,nebo je kolem te pul 2 vytahnem tenisak a neco zahrajem ,clovek jde pak z prace unaveny spise z te sportovni vlozky nez ze samotnych pracovnich ukonu ..,,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky