Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Tak to je parada,ja vedel ,ze nebude problem ...Uz ste meli nejaky prvni Focení ? Ještě ne, to bude až tak nejdřív za měsíc. Zbývá ještě dost věcí dodělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Ještě ne, to bude až tak nejdřív za měsíc. Zbývá ještě dost věcí dodělat... Jasně,hlavne ,ze je prakticky to nejdulezitejsi vporadku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 To my treba kdyz uz fakt neni coby,nebo je kolem te pul 2 vytahnem tenisak a neco zahrajem ,clovek jde pak z prace unaveny spise z te sportovni vlozky nez ze samotnych pracovnich ukonu ..,,, Jenze ja tu nikoho nemam. Samy chlapy jedna zenska v cele firme co se mnou dela a te je 50. A kluci co sou dole ti sou nekde v terenu jinak tu kecame a hned to lip utika ale tedka uz sou vsichni v tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Jenze ja tu nikoho nemam. Samy chlapy jedna zenska v cele firme co se mnou dela a te je 50. A kluci co sou dole ti sou nekde v terenu jinak tu kecame a hned to lip utika ale tedka uz sou vsichni v tahu Tak co tam jeste delas ,kdyz uz ti tam nidko nedela spolecnost ? ..co se tyce te zenske,,i s 50tkama je nekdy sranda.., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Jasně,hlavne ,ze je prakticky to nejdulezitejsi vporadku ! Jasně, ta elektrorevize byla věc, které jsem se nejvíc obával o okamžiku, kdy poprvé nastartoval motor... Jinak koukám, že Euro prolomilo hranici 25,- Kč, takže při pohledu na kurzy mě praští do očí egyptská libra za 3,073 nebo chorvatská kuna za 3,430 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Jasně, ta elektrorevize byla věc, které jsem se nejvíc obával o okamžiku, kdy poprvé nastartoval motor... Jinak koukám, že Euro prolomilo hranici 25,- Kč, takže při pohledu na kurzy mě praští do očí egyptská libra za 3,073 nebo chorvatská kuna za 3,430 To pak byl pocit co slyset ten peknej zvoucek .. ;) Zajimave ty kurzy kolisaj..,,uz jsem se na to dlouho nedival,kolik ma tedko dolar ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 co se tyce te zenske,,i s 50tkama je nekdy sranda.., Jj, to je pravda, ale je to docela individuální... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Tak co tam jeste delas ,kdyz uz ti tam nidko nedela spolecnost ? ..co se tyce te zenske,,i s 50tkama je nekdy sranda.., Jo ona je super ale ma tam svou praci a potrebuje na to klid takze vis jak. No ja este nemuzu. Min do 15 musim vydrzet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Jj, to je pravda, ale je to docela individuální... Je no ,,holt uz je to pekny vek,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 To pak byl pocit co slyset ten peknej zvoucek .. ;) Zajimave ty kurzy kolisaj..,,uz jsem se na to dlouho nedival,kolik ma tedko dolar ? Zvouček je boží, dvě tubrodmychadla dělají svoje... Dolar je rovných 17,- káčé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Jo ona je super ale ma tam svou praci a potrebuje na to klid takze vis jak. No ja este nemuzu. Min do 15 musim vydrzet Aha,tak to je ji treba nechat pracovat ..,, Ja uz bych ted byl nejspis nekde ve sprse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Zvouček je boží, dvě tubrodmychadla dělají svoje... Dolar je rovných 17,- káčé Tak to je pekny , kdysi tech 35 jestli me pamet neklame , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Aha,tak to je ji treba nechat pracovat ..,, Ja uz bych ted byl nejspis nekde ve sprse Jo vsak jak nikoho nerusim Ja si davam sprchu az doma a na tu si este chvili pockam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Jo vsak jak nikoho nerusim Ja si davam sprchu az doma a na tu si este chvili pockam jj,tichoucka myska u sveho pc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Je no ,,holt uz je to pekny vek,... No víš jak, máš vyžranou zaprděnou padesátnicu, která celej den přemejšlí, jak si večer dá vepřo knedlo zelo a pak se rozkidne a televize a pak pěknou vysportovanou svěží padesátku, co po práci jezdí na kole do přírody, nebo kdy není počasí, tak na spinning a pak si je sednou na bar na dvojku bílýho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 jj,tichoucka myska u sveho pc... Presne tak Ale bude se cela firma stehovat a tam uz pry nebudu s ni ale budu mit svuj kancl.. no kancl... preze me se bude chodit do vsech ostatnich kanclu takze spis takovej sekretariat nebo jak se tomu nadava To se tam ukousu nudou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 jj,tichoucka myska u sveho pc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Hoj všici koukám každej tu už končí a maže domů na a já mám před sebou ještě pár hodin ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 No víš jak, máš vyžranou zaprděnou padesátnicu, která celej den přemejšlí, jak si večer dá vepřo knedlo zelo a pak se rozkidne a televize a pak pěknou vysportovanou svěží padesátku, co po práci jezdí na kole do přírody, nebo kdy není počasí, tak na spinning a pak si je sednou na bar na dvojku bílýho... Joo , oba typy znam,,.. priznam se ,ze nektery o sebe pecujou docela pekne..,ale nesmi to prehanet .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Hoj všici koukám každej tu už končí a maže domů na a já mám před sebou ještě pár hodin ach jo Jenze ty zase nemusis chodit kazdy den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Joo , oba typy znam,,.. priznam se ,ze nektery o sebe pecujou docela pekne..,ale nesmi to prehanet .., No tak samozřejmě to nesmí jít do extrémů, že ano... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Hoj všici koukám každej tu už končí a maže domů na a já mám před sebou ještě pár hodin ach jo Neboj,nejsi v tom sam..Ja mam jeste tak 2,5 hodky taky pred sebou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Presne tak Ale bude se cela firma stehovat a tam uz pry nebudu s ni ale budu mit svuj kancl.. no kancl... preze me se bude chodit do vsech ostatnich kanclu takze spis takovej sekretariat nebo jak se tomu nadava To se tam ukousu nudou Tak koukam,ze ses rychle usadila.-uz budes mit svuj kancl to si tam pak nechej udelat nejakou sadrokartonovou zid'ku at ti tam nikdo neleze ) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Myslíš ? jenže to je stále nějaká porada ,výrobní meeting začínám toho mít plný zuby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 No tak samozřejmě to nesmí jít do extrémů, že ano... Ted se mi vybavila jedna sousedka...,,, jej.., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky