Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak to je parada,ja vedel ,ze nebude problem ;) ...Uz ste meli nejaky prvni Focení ? :)

Ještě ne, to bude až tak nejdřív za měsíc. Zbývá ještě dost věcí dodělat...

Vloženo
Ještě ne, to bude až tak nejdřív za měsíc. Zbývá ještě dost věcí dodělat...

Jasně,hlavne ,ze je prakticky to nejdulezitejsi vporadku ! :palec2::)

Vloženo
To my treba kdyz uz fakt neni coby,nebo je kolem te pul 2 vytahnem tenisak a neco zahrajem :D ,clovek jde pak z prace unaveny spise z te sportovni vlozky nez ze samotnych pracovnich ukonu ..,,, :)

Jenze ja tu nikoho nemam. Samy chlapy jedna zenska v cele firme co se mnou dela a te je 50. A kluci co sou dole ti sou nekde v terenu jinak tu kecame a hned to lip utika ale tedka uz sou vsichni v tahu :(

Vloženo
Jenze ja tu nikoho nemam. Samy chlapy jedna zenska v cele firme co se mnou dela a te je 50. A kluci co sou dole ti sou nekde v terenu jinak tu kecame a hned to lip utika ale tedka uz sou vsichni v tahu :(

Tak co tam jeste delas ,kdyz uz ti tam nidko nedela spolecnost ? ;) ..co se tyce te zenske,,i s 50tkama je nekdy sranda..,:D

Vloženo
Jasně,hlavne ,ze je prakticky to nejdulezitejsi vporadku ! :palec2::)

Jasně, ta elektrorevize byla věc, které jsem se nejvíc obával o okamžiku, kdy poprvé nastartoval motor... ;)

Jinak koukám, že Euro prolomilo hranici 25,- Kč, takže při pohledu na kurzy mě praští do očí egyptská libra za 3,073 nebo chorvatská kuna za 3,430 :palec2:

Vloženo
Jasně, ta elektrorevize byla věc, které jsem se nejvíc obával o okamžiku, kdy poprvé nastartoval motor... ;)

Jinak koukám, že Euro prolomilo hranici 25,- Kč, takže při pohledu na kurzy mě praští do očí egyptská libra za 3,073 nebo chorvatská kuna za 3,430 :palec2:

To pak byl pocit co slyset ten peknej zvoucek .. ;) ;)

Zajimave ty kurzy kolisaj..,,uz jsem se na to dlouho nedival,kolik ma tedko dolar ?

Vloženo
Tak co tam jeste delas ,kdyz uz ti tam nidko nedela spolecnost ? ;) ..co se tyce te zenske,,i s 50tkama je nekdy sranda..,:D

Jo ona je super ale ma tam svou praci a potrebuje na to klid takze vis jak. No ja este nemuzu. Min do 15 musim vydrzet :)

Vloženo
To pak byl pocit co slyset ten peknej zvoucek .. ;) ;)

Zajimave ty kurzy kolisaj..,,uz jsem se na to dlouho nedival,kolik ma tedko dolar ?

Zvouček je boží, dvě tubrodmychadla dělají svoje... ;)

Dolar je rovných 17,- káčé

Vloženo
Jo ona je super ale ma tam svou praci a potrebuje na to klid takze vis jak. No ja este nemuzu. Min do 15 musim vydrzet :)

Aha,tak to je ji treba nechat pracovat ..,, Ja uz bych ted byl nejspis nekde ve sprse :)

Vloženo
Zvouček je boží, dvě tubrodmychadla dělají svoje... ;)

Dolar je rovných 17,- káčé

;)

Tak to je pekny , kdysi tech 35 jestli me pamet neklame ,

Vloženo
Je no :D ,,holt uz je to pekny vek,...

No víš jak, máš vyžranou zaprděnou padesátnicu, která celej den přemejšlí, jak si večer dá vepřo knedlo zelo a pak se rozkidne a televize a pak pěknou vysportovanou svěží padesátku, co po práci jezdí na kole do přírody, nebo kdy není počasí, tak na spinning a pak si je sednou na bar na dvojku bílýho... ;)

Vloženo
jj,tichoucka myska u sveho pc... :);)

Presne tak :) Ale bude se cela firma stehovat a tam uz pry nebudu s ni ale budu mit svuj kancl.. no kancl... preze me se bude chodit do vsech ostatnich kanclu takze spis takovej sekretariat nebo jak se tomu nadava :D To se tam ukousu nudou :(

Vloženo
No víš jak, máš vyžranou zaprděnou padesátnicu, která celej den přemejšlí, jak si večer dá vepřo knedlo zelo a pak se rozkidne a televize a pak pěknou vysportovanou svěží padesátku, co po práci jezdí na kole do přírody, nebo kdy není počasí, tak na spinning a pak si je sednou na bar na dvojku bílýho... ;)

Joo , oba typy znam,,.. priznam se ,ze nektery o sebe pecujou docela pekne..,ale nesmi to prehanet :D .., ;)

Vloženo
Joo , oba typy znam,,.. priznam se ,ze nektery o sebe pecujou docela pekne..,ale nesmi to prehanet :D .., ;)

No tak samozřejmě to nesmí jít do extrémů, že ano... ;)

Vloženo
Hoj všici koukám každej tu už končí a maže domů na a já mám před sebou ještě pár hodin ach jo :aggressive:

Neboj,nejsi v tom sam..Ja mam jeste tak 2,5 hodky taky pred sebou.. ;)

Vloženo
Presne tak :) Ale bude se cela firma stehovat a tam uz pry nebudu s ni ale budu mit svuj kancl.. no kancl... preze me se bude chodit do vsech ostatnich kanclu takze spis takovej sekretariat nebo jak se tomu nadava :D To se tam ukousu nudou :(

Tak koukam,ze ses rychle usadila.-uz budes mit svuj kancl :) to si tam pak nechej udelat nejakou sadrokartonovou zid'ku at ti tam nikdo neleze :)) ...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...