Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Hoj všici koukám každej tu už končí a maže domů na a já mám před sebou ještě pár hodin ach jo Čao, neboj, to uteče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Tak koukam,ze ses rychle usadila.-uz budes mit svuj kancl to si tam pak nechej udelat nejakou sadrokartonovou zid'ku at ti tam nikdo neleze ) ... No preze me budou lezt uplne vsichni budu recepcni sekretarka a ucetni v jednom No sef mi rikal ze kdybych cokoliv potrebovala ze mu mam rict.. tak sem chtela rict at mi zvedne plat ale radsi sem byla potichu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Ted se mi vybavila jedna sousedka...,,, jej.., No vida... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Myslíš ? jenže to je stále nějaká porada ,výrobní meeting začínám toho mít plný zuby Zase tak zhavy to nebude kdyz muzes furt cvakat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Neboj,nejsi v tom sam..Ja mam jeste tak 2,5 hodky taky pred sebou.. já tak 40 minut a to jen proto, že jsem byl línej dopoledne a nedopsal to :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Čao, neboj, to uteče... No dík jenže je pátek začíná se oteplovat víkend má bejt docela slušnej a já místo toho abych byl u přítelkyně budu zase v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Myslíš ? jenže to je stále nějaká porada ,výrobní meeting začínám toho mít plný zuby Presne..Porady bych zrusil..Stejne se tam plka vo hovnech.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 No dík jenže je pátek začíná se oteplovat víkend má bejt docela slušnej a já místo toho abych byl u přítelkyně budu zase v práci Aha, tak to je dost na pytel. A oba dva dny...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Presne..Porady bych zrusil..Stejne se tam plka vo hovnech.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 No preze me budou lezt uplne vsichni budu recepcni sekretarka a ucetni v jednom No sef mi rikal ze kdybych cokoliv potrebovala ze mu mam rict.. tak sem chtela rict at mi zvedne plat ale radsi sem byla potichu S tim raci pockej,at pripadne nemusis zacat podnikat nebo hladat novy fleck --,ne .,, vsak uvidis ,kdyz te chce tolik zaukolovat tak asi vidi ,ze na to mas..,pak se to mozna projevi i na $pasce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 No vida... Nebylo to ,ale moc prijemny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Nebylo to ,ale moc prijemny Jako že nebylo... ? To je ale klíčová chyba...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Jako že nebylo... ? To je ale klíčová chyba...!!! Vybavila se mi ta druha vrstva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 http://uk.youtube.com/watch?v=LwuG6TNdI4s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Vybavila se mi ta druha vrstva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 http://uk.youtube.com/watch?v=LwuG6TNdI4s eXtrémek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Dyt je to fakt.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 S tim raci pockej,at pripadne nemusis zacat podnikat nebo hladat novy fleck --,ne .,, vsak uvidis ,kdyz te chce tolik zaukolovat tak asi vidi ,ze na to mas..,pak se to mozna projevi i na $pasce On by me nevykopl. Rekl by mi neco v tom smyslu ze mam pockat atd atd... ho uz za ty 3 tydny znam Da se s nim super bavit a je dost ochotnej akorat kdyz se hodne nase*e tak to uz je pi*a tady debil tam a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 eXtrémek... zajimava Ladice No Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Co rikate na tohle pratele? http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Dyt je to fakt.. lol A to je fakt...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Co rikate na tohle pratele? http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1 Pěkné...!!! Nárazníky Top Sport, stavák a kola Rial Le Mans 18 nebo 19" a je to mrda jak šlak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 eXtrémek... To vypada,jako kdyz je to postizeny.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 On by me nevykopl. Rekl by mi neco v tom smyslu ze mam pockat atd atd... ho uz za ty 3 tydny znam Da se s nim super bavit a je dost ochotnej akorat kdyz se hodne nase*e tak to uz je pi*a tady debil tam a tak tak to mame podobny sefy,..bavime se fakt skoro o vsem ,zasvijime,ale kdys se neco po*upe tak je to docela zahul na nervy.., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 tak to mame podobny sefy,..bavime se fakt skoro o vsem ,zasvijime,ale kdys se neco po*upe tak je to docela zahul na nervy.., Sakra nedelame ve stejny firme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky