Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Pěkné...!!! Nárazníky Top Sport, stavák a kola Rial Le Mans 18 nebo 19" a je to mrda jak šlak... A neni ani za spatnou cenu myslim..Kamos ted neco resi..Vis ten,jak jsem rikal,ze ma tu 306 S16.. Tak kouka po necem,co je kousek vetsi,ale hlavne to musi jet a chce neco rozumne staryho s rozumnyma kilakama.. Jj s kolama,stavakem a naraznikama bych to taky tak videl...Ale on na to moc neni..I kdyz to ma taky rad,tak si radsi koupi GSXR 1000 A tohle bude nenapadny auto na jezdeni doprace 90km denne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Co rikate na tohle pratele? http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1 Ja myslim ,ze docela pohodicka !... Co ,,pritulkyni uz nebavilo ,ze ji porad ujizdis ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 A neni ani za spatnou cenu myslim..Kamos ted neco resi..Vis ten,jak jsem rikal,ze ma tu 306 S16.. Tak kouka po necem,co je kousek vetsi,ale hlavne to musi jet a chce neco rozumne staryho s rozumnyma kilakama.. Jj s kolama,stavakem a naraznikama bych to taky tak videl...Ale on na to moc neni..I kdyz to ma taky rad,tak si radsi koupi GSXR 1000 A tohle bude nenapadny auto na jezdeni doprace 90km denne.. Jj, jasně. No myslím, že i na běžný ježdění do práce je to v pohodě. Až budu v práci a budou podmínky, tak Ti vyfotím Leona, kterým jezdí kolega do práce. A je to hustec mazec masaker...!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Ja myslim ,ze docela pohodicka !... Co ,,pritulkyni uz nebavilo ,ze ji porad ujizdis ? No já myslím, že Evča je spokojená... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Ja myslim ,ze docela pohodicka !... Co ,,pritulkyni uz nebavilo ,ze ji porad ujizdis ? Jj vypada paradne... Nene,pritulka by chtela FRS.. Na tohle koukal kamos,jak pisu vejs.. Evce zatim Fabulka staci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Jj vypada paradne... Nene,pritulka by chtela FRS.. Na tohle koukal kamos,jak pisu vejs.. Evce zatim Fabulka staci.. Jj,ale taky ma peknou predstavu o malem vozitku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Jj vypada paradne... Nene,pritulka by chtela FRS.. Na tohle koukal kamos,jak pisu vejs.. Evce zatim Fabulka staci.. Marty, co říkáš na tyhle kolesa...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Aha, tak to je dost na pytel. A oba dva dny...? Právě že oba dva dny a dneska mě stále nikdo otravuje už jsem stoho docela pěkně vytočenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Ještě z čela... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Ještě z čela... jsou mrdozní ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Právě že oba dva dny a dneska mě stále nikdo otravuje už jsem stoho docela pěkně vytočenej Tak to je dost jakože na p..u Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Jj,ale taky ma peknou predstavu o malem vozitku ... Jo jo to ma... a nejradsi by cervenou.. Tak treba casem,az zas bude naka kacka navic.. No uvidime..I kdyz Leonek by se mi pro ni libil..Jak Me se libi,jak vzdycky rika,jak se ji s RS pekne jezdi.. Ale jak moc ho zdime,to mi nerika.. Jo jo Spidulo,vyblejskni lenina,az bude moznost.. A ty kola..No pecka to je,to je fakt..Jako ze Sary vybira kolesa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Spidi, moc pěkný. Ale na Octu asi nepůjdou Jinak mizím dom takže se tu mějte fajn a budu se těšit na Spidiho mail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Jo jo to ma... a nejradsi by cervenou.. Tak treba casem,az zas bude naka kacka navic.. No uvidime..I kdyz Leonek by se mi pro ni libil..Jak Me se libi,jak vzdycky rika,jak se ji s RS pekne jezdi.. Ale jak moc ho zdime,to mi nerika.. pro zenskou ,pekna zluta !Mojá' ma v rodine same hondare ,tak z toho snad neco kapne , ....Vsak spotrebicku poznas ,kdyz od nekud prijede no ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Jo jo Spidulo,vyblejskni lenina,az bude moznost.. A ty kola..No pecka to je,to je fakt..Jako ze Sary vybira kolesa? Jasně, je fakt mrdóózní... No prej ty osmnáctky ze základu jsou nemorální... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Spidi, moc pěkný. Ale na Octu asi nepůjdou Jinak mizím dom takže se tu mějte fajn a budu se těšit na Spidiho mail Víme... Jasně, jak to pohledám, tak to vyšlu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Spidi, moc pěkný. Ale na Octu asi nepůjdou Jinak mizím dom takže se tu mějte fajn a budu se těšit na Spidiho mail taktez se mej ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 pro zenskou ,pekna zluta !Mojá' ma v rodine same hondare ,tak z toho snad neco kapne , ....Vsak spotrebicku poznas ,kdyz od nekud prijede no ne ? Jj, na žlutou se u nás doma taky slyší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Jj, na žlutou se u nás doma taky slyší... Zluty fabosenky jsou moc pekny no ... Trosec se vratim ke vcerejsimu tematu http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6166172 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 (editace) pro zenskou ,pekna zluta !Mojá' ma v rodine same hondare ,tak z toho snad neco kapne , ....Vsak spotrebicku poznas ,kdyz od nekud prijede no ne ? Hele,ja ji taky rikam,ze cervena neeee,ze jedine zluta,nebo nic.. Ale treba ORSII ve zluty....Tak to je strop pro nas oba.. @Spidi:Tak Sary rekni,ze ji doporucuju Replika RS4 v 20-21 inches.. Prej nemoralni.. Stake ne prekvapuje kocka.. Jo a taky ji rekni,ze 3,0TDI je nemoralni... lol Editováno: 22. Únor 2008, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Zluty fabosenky jsou moc pekny no ...Trosec se vratim ke vcerejsimu tematu http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6166172 .. Zluty jsou nej,ja bych jinou nechtel... Hele,mel bych obav,aby te ta 1,8 nesezrala za ziva..Ale tehle vypada pekne v ty bily s tou maskou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Hele,ja ji taky rikam,ze cervena neeee,ze jedine zluta,nebo nic.. Ale treba ORSII ve zluty....Tak to je strop pro nas oba.. No a takovych zlutych OIIRS neni moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 jj, možná budu Badymu volat stačí řéct akorát jak ti to dopravit, nejpozdější termín vidím jako besídka, do jihlavy by se to dalo stáhnout po kamarádovi, když bude v dodávce někdy místo, nebo zase 4 disky hodím na kamion a jsou až v praze, ale to mám strach jestli nebudou v krabicích že by se asi podřely, řidič jezdí jako prase, hlavně po jižní spojce :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 @Spidi:Tak Sary rekni,ze ji doporucuju Replika RS4 v 20-21 inches.. Prej nemoralni.. Stake ne prekvapuje kocka.. Jo a taky ji rekni,ze 3,0TDI je nemoralni... lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 stačí řéct akorát jak ti to dopravit, nejpozdější termín vidím jako besídka, do jihlavy by se to dalo stáhnout po kamarádovi, když bude v dodávce někdy místo, nebo zase 4 disky hodím na kamion a jsou až v praze, ale to mám strach jestli nebudou v krabicích že by se asi podřely, řidič jezdí jako prase, hlavně po jižní spojce :D :D a nebo pak by jsis musel udělat výlet do Hořic, mám tam někdy cestu, ale kdy ještě nefím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky