Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 stačí řéct akorát jak ti to dopravit, nejpozdější termín vidím jako besídka, do jihlavy by se to dalo stáhnout po kamarádovi, když bude v dodávce někdy místo, nebo zase 4 disky hodím na kamion a jsou až v praze, ale to mám strach jestli nebudou v krabicích že by se asi podřely, řidič jezdí jako prase, hlavně po jižní spojce :D :D Hoj Badýno, máš ještě RS nárazník...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Hoj Badýno, máš ještě RS nárazník...? ted už ne, jen sa zakouřilo, jakej chceš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 jinak čuuuuuuuuuuuuuuus dneska mě dorazily koberce do Laurina, jsem ani netušil že jsem je někde objednal, no ale za 2 kila dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 No a takovych zlutych OIIRS neni moc Prave a cim min jich je,tim vetsi je to pro me skovst.. ne,fakt se mi libi a jit ted pro ORSII jedine zluta..Skoda,ze se do zluty nenechal ukecat tatik.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Jsem zvedaf,co ti na to odveti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 (editace) Prave a cim min jich je,tim vetsi je to pro me skovst.. ne,fakt se mi libi a jit ted pro ORSII jedine zluta..Skoda,ze se do zluty nenechal ukecat tatik.. A jakou nakonec ma ?... Mym snem je treba OIIRS v kombajnu,..potonovana bíla ! ZDRAVICKO Bady ! ... Editováno: 22. Únor 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 ted už ne, jen sa zakouřilo, jakej chceš ? jakejkoliv, klidně rozdrbanej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 jinak čuuuuuuuuuuuuuuusdneska mě dorazily koberce do Laurina, jsem ani netušil že jsem je někde objednal, no ale za 2 kila dobrý Takže moje už nescéééš....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Jsem zvedaf,co ti na to odveti.. To se ani neptej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Takže moje už nescéééš....? třeba budou hezčí tvoje uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 jakejkoliv, klidně rozdrbanej... kdyžtak připomen, beru jen 100% lak ale kouknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 třeba budou hezčí tvoje uvidime Samo... A to těsnění platí...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Samo... A to těsnění platí...? jasny těsnení je tvoje, ještě ho mám ale na autě, s přehozením na ALU to přendám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 kdyžtak připomen, beru jen 100% lak ale kouknu O.K. On to chce kamoš ze Zlína, večer tam pojedu, tak se ho optám, co by přesně chtěl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 No nic go home.. mejte se a zase v pondeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 No nic go home.. mejte se a zase v pondeli prijemny vikend ! ... čáu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 prijemny vikend ! ... čáu ! Tento nebude az pristi Jinak tobe taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 jasny těsnení je tvoje, ještě ho mám ale na autě, s přehozením na ALU to přendám Jasně, nehoří to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 (editace) A jakou nakonec ma ?... Mym snem je treba OIIRS v kombajnu,..potonovana bíla ! ZDRAVICKO Bady ! ... Tu druhou nejhezci... me se na ty bily nejak nezda ten zadek..Jednu tu potkavam..Ale mozna to bude tim,ze je na plechacich ted.. Editováno: 22. Únor 2008, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Když už jsme u té bílé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 To se ani neptej... Bude to bolet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Když už jsme u té bílé... Mrda!Ja bych chtel Q7 v modry RS4..Jak sme se bavili.. Oni ty smetaci nedavaji na RS4 oranzovou,co na S3.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 No a ještě k těm barvám, O1 v modré Race Blue už jsem viděl spoustu, ale co taková O1 ve žluté Sprint z O2 RS ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Bude to bolet? Určitě se mnou nebude mít slitování... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Určitě se mnou nebude mít slitování... Mi ani nerikej radsi.. Ja spis myslel,jestli to bude bolet me,az mi to budes tlumocit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky