Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Oni ty smetaci nedavaji na RS4 oranzovou,co na S3.. Jj, tím mě taky štvou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Když už jsme u té bílé... nejlepsi farba ! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 No a ještě k těm barvám, O1 v modré Race Blue už jsem viděl spoustu, ale co taková O1 ve žluté Sprint z O2 RS ? Covece,to by asi nebylo zly..Ale nevim uplne..Me se libi v ty Lemon,tak jak je..Videl jsem posledni FRS ve Sprint zlute a nejak me to nevzalo..Nevim proc...Asi tim zvykem na lemona.. Jdu ted vyndat baterku z jednoho jak ty rikas pocongu,za chvili sem z5.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Jedině odstín Papaya, ale to je pastel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Tu druhou nejhezci... me se na ty bily nejak nezda ten zadek..Jednu tu potkavam..Ale mozna to bude tim,ze je na plechacich ted.. Tatík bude taky labuznik asi ze , ... tadle je taky moc pekna ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Jj, tím mě taky štvou... NO to teda..Pac to by byl strop vsech stropů.. Tuhle sem videl v tyhle oranzovy A4 2,0T s carbonovejma doplnkama,difusor,odtrhova hrana,zrkadla..RS4 narazniky..No namrd nejvetsi..A ridil typek veku lehce pred 60tkou... Ale kara... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 (editace) Jedině odstín Papaya, ale to je pastel... Pastel neva. ... Nemas nakou foto ve vetsim? Editováno: 22. Únor 2008, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Tatík bude taky labuznik asi ze , ... tadle je taky moc pekna ! Tak ma rad pekny auta..Ale 18" uz sem mu na to nevnutil.. A to me stve..Ale hlavne chce,aby to jelo..Mi rikal "ty vole,dyt ja nemuzu jit uz pod 200koni".. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Tak ma rad pekny auta..Ale 18" uz sem mu na to nevnutil.. A to me stve..Ale hlavne chce,aby to jelo..Mi rikal "ty vole,dyt ja nemuzu jit uz pod 200koni".. s tema kolama je to vzdycky cliché ,, tata tedko sedla 4x4 6kvalt a docela to jede .,, musim si to od nej nekdy pujcit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Pastel neva. :woerthy...Nemas nakou foto ve vetsim? Čéče nemám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 No mě by se nevíc líbila RS4 ve červené nebo žluté v kabriu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 No mě by se nevíc líbila RS4 ve červené nebo žluté v kabriu... Joo to by bylo panecku ... Nic panove ,musim si neco jeste zaridit tak se tu zatim mejte ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 (editace) No mě by se nevíc líbila RS4 ve červené nebo žluté v kabriu... No hele,s fotkou neva,snad nekde neco vystracham.. Hele cece,ja nevim,jak to cabrio..Ja sem nad tim tak uvazoval a premyslel,jestli bych kdy cabrio uzivil...A nevim,asi bych ho nechtel..Je to takova proste masirka..Ale kdyz je vedro,jako kokot a mas sundanou strechu,tak je ti i klima k hovnu.. Cervenou RS4 Cabrio ma u nas jeden chudak..nevim,jestli sem o nem mluvil.:Ten co ma to bily Gallardo SV, 350Z, Masseratti spider atd.. @Jero: Taky se mej... Editováno: 22. Únor 2008, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Jsem dnes koukal na audi.cz a ty lojzove tam nemaji konfigurator RS 4..S3 jo,ale jen takovej ocesanej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Cervenou RS4 Cabrio ma u nas jeden chudak..nevim,jestli sem o nem mluvil.:Ten co ma to bily Gallardo SV, 350Z, Masseratti spider atd.. Jj, víme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Jj, víme... Tak to je von... Láďa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Tak to je von... Láďa... A když né cabro, tak pak jedině ponížené A6 v sedanu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 A když né cabro, tak pak jedině ponížené A6 v sedanu... Ty kraaaaavo,to jeparadicka..ja si snad taky nekde koupim nakej modylek a pohraju si...Cestou ze silvestra jsem si koupil RS 4 cervenou 1/24. Abych si napravil opici.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Ty kraaaaavo,to jeparadicka..ja si snad taky nekde koupim nakej modylek a pohraju si...Cestou ze silvestra jsem si koupil RS 4 cervenou 1/24. Abych si napravil opici.. Já mám teď v merku rozkuchat právě Audi A4 Cabro 1/24 od Welly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Byt ci nebyt ! Tot otazka dne Nebo spis ... vylezt dneska z postele nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 A moje vize je přibližně taková... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Kurec, zapoměl jsem foto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Kurec, zapoměl jsem foto... Vypada to paradne.. Akorat tebn predni naraznik mi tam moc nesedi..Ale je mi jasny,ze je to jen priblizne.. Misul,to jsi jeste nevylezl jo?A je uz lip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Jinak vcera sem potkal bile STI MR 2005 a melo Carbon haupnu..A na tom slunicku to hazelo čupr odlesk..Sem si decent uchcal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Vypada to paradne.. Akorat tebn predni naraznik mi tam moc nesedi..Ale je mi jasny,ze je to jen priblizne.. Misul,to jsi jeste nevylezl jo?A je uz lip? No ten nárazník bych trošičku uděla jinak, ale právě proto si chci udělat takovej hadcorek i s tím rozšířením kolem zadní nápravy, protže je jasný, že kdybych dělal skutečnou A4 v kabru, tak to je ponížím a nahodím salámy a fertig. Takhle na modelu se můžu vyřádit a udělat bodykit, kterej by v reálu stál možná i šestimístnou sumičku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky