Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 No ten nárazník bych trošičku uděla jinak, ale právě proto si chci udělat takovej hadcorek i s tím rozšířením kolem zadní nápravy, protže je jasný, že kdybych dělal skutečnou A4 v kabru, tak to je ponížím a nahodím salámy a fertig. Takhle na modelu se můžu vyřádit a udělat bodykit, kterej by v reálu stál možná i šestimístnou sumičku... Stejne je to parada,jak si dokazeme vyhrat..Ja prave doobjednal jeden styling part.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 V reálu by to bylo nějak takhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 V reálu by to bylo nějak takhle... Ta cerna,to je kotel..Kde ty kola vsichni berou..?Ja nikdy nenasel auto s idealnima kolama,ktery bych pouzil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Vypada to paradne.. Akorat tebn predni naraznik mi tam moc nesedi..Ale je mi jasny,ze je to jen priblizne.. Misul,to jsi jeste nevylezl jo?A je uz lip? :/ ... jako uz nepiju ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 :/ ... jako uz nepiju ! Ale,kecy prdy bedary.. Jsi porad v mrtvolnym stavu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Ta cerna,to je kotel..Kde ty kola vsichni berou..?Ja nikdy nenasel auto s idealnima kolama,ktery bych pouzil. Jj, tak černá je TOP !!! Njn, o pěkný kolesa j vždycky boj... Jinak teď su docela nasranej, protože jsem viděl, co dnes kluci z dílni přivezli z D. Oktávka 2003 - stříbrná, sedan, 1.9 TDi 96 kW sixspeed, 123.000 km, po prvním majiteli a bez jedinýho škrábanečku, interiér, jak kdyby v něm nikdy nikdo neseděl a na motoru se dá servírovat káva se šlehačkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 :/ ... jako uz nepiju ! Mišul, stačí, když to nebudeš chlemtat ze džberu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 tak jsem otestoval kvality německého servisu A.T.U. a musím uznat, že za výměnu oleje dát 149,- je libové. To příště seru, abych se ohýbal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Bre odpoledne panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 tak jsem otestoval kvality německého servisu A.T.U. a musím uznat, že za výměnu oleje dát 149,- je libové. To příště seru, abych se ohýbal Tak to je luxus plus... Jakej dáváš oil...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Jj, tak černá je TOP !!!Njn, o pěkný kolesa j vždycky boj... Jinak teď su docela nasranej, protože jsem viděl, co dnes kluci z dílni přivezli z D. Oktávka 2003 - stříbrná, sedan, 1.9 TDi 96 kW sixspeed, 123.000 km, po prvním majiteli a bez jedinýho škrábanečku, interiér, jak kdyby v něm nikdy nikdo neseděl a na motoru se dá servírovat káva se šlehačkou. pěkný to já dneska slintal nad SUPem 2005 plná, ale opravdu plná nálož s 2,8 V6 lehký tukanec za 329t,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Bre odpoledne panove Zdar pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Tak to je luxus plus... Jakej dáváš oil...? byl jsem tam s moji červenou bejvalou raketou, olej 5W-40 od Mogul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 mel bych na vas otazecku,potreboval bych koupit auto v Nemecku a dovezt ho do Svycvarska.Nevite co je k tomu zapotrebi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 pěknýto já dneska slintal nad SUPem 2005 plná, ale opravdu plná nálož s 2,8 V6 lehký tukanec za 329t,- Taky pěkná cenofka... To víš, Euro 24.95,- Káčé ---> ceny padaj jak hrušky ze stromu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Zdar jířo a musím konstatovat malé jubileum, moja bejvala červená se už překotila přes 200 000 km a zdárně pokračuje v krasojízdě dále :palec: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Jj, tak černá je TOP !!!Njn, o pěkný kolesa j vždycky boj... Jinak teď su docela nasranej, protože jsem viděl, co dnes kluci z dílni přivezli z D. Oktávka 2003 - stříbrná, sedan, 1.9 TDi 96 kW sixspeed, 123.000 km, po prvním majiteli a bez jedinýho škrábanečku, interiér, jak kdyby v něm nikdy nikdo neseděl a na motoru se dá servírovat káva se šlehačkou. Jj to je pecicka.. O kola, to je boj,to je fakt.. No,hele zni to dobre..Co za tu stribrnou princeznu dali?To vis? Auto Technik Unger,nebo jak to je.. Vypada to tam celkem v pohode,myslim,ze dobrej byznys...Ale hlaven ty ceny nemaji zly..Jednou sem tam videl Aerotwiny do Bosche za nakych 650 tusim..To je krasa.. Jinak cao Bade.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 hle, pěkná jak cena tak trefa http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6190819 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Mišul, stačí, když to nebudeš chlemtat ze džberu... :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 a tu ten moj supík, já snad zajdu do spořky http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6184163 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 byl jsem tam s moji červenou bejvalou raketou, olej 5W-40 od Mogul Tak to jóóóó... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 a tu ten moj supík, já snad zajdu do spořky http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6184163 Pěkné, škoda že v automatu a čerňocha bych taky zrovna nemusel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 (editace) hle, pěkná jak cena tak trefa http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6190819 Hosi,kurva,tohle nema cenu... Jen mi tam nehraje,ze je to TFSI a leje se tam nafta... lol Tak ja radsi jdu,tak se tu mejte vsici pekne!!! Editováno: 22. Únor 2008, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 :smich: No fááááákt... Kurec to je matroš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Pěkné, škoda že v automatu a čerňocha bych taky zrovna nemusel... Jakej automat velebnosti..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky