Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

No ten nárazník bych trošičku uděla jinak, ale právě proto si chci udělat takovej hadcorek i s tím rozšířením kolem zadní nápravy, protže je jasný, že kdybych dělal skutečnou A4 v kabru, tak to je ponížím a nahodím salámy a fertig. Takhle na modelu se můžu vyřádit a udělat bodykit, kterej by v reálu stál možná i šestimístnou sumičku... ;)

Stejne je to parada,jak si dokazeme vyhrat..Ja prave doobjednal jeden styling part.. :D

V reálu by to bylo nějak takhle... ;)

post-272-1203693186_thumb.jpg

post-272-1203693201_thumb.jpg

post-272-1203693213_thumb.jpg

V reálu by to bylo nějak takhle... ;)

Ta cerna,to je kotel..Kde ty kola vsichni berou..?Ja nikdy nenasel auto s idealnima kolama,ktery bych pouzil. :(

Vypada to paradne.. ;) Akorat tebn predni naraznik mi tam moc nesedi..Ale je mi jasny,ze je to jen priblizne.. ;)

Misul,to jsi jeste nevylezl jo?A je uz lip? :D

:/ ... jako uz nepiju !

Ale,kecy prdy bedary..

Jsi porad v mrtvolnym stavu? :)

Ta cerna,to je kotel..Kde ty kola vsichni berou..?Ja nikdy nenasel auto s idealnima kolama,ktery bych pouzil. :(

Jj, tak černá je TOP !!!

Njn, o pěkný kolesa j vždycky boj... ;)

Jinak teď su docela nasranej, protože jsem viděl, co dnes kluci z dílni přivezli z D. Oktávka 2003 - stříbrná, sedan, 1.9 TDi 96 kW sixspeed, 123.000 km, po prvním majiteli a bez jedinýho škrábanečku, interiér, jak kdyby v něm nikdy nikdo neseděl a na motoru se dá servírovat káva se šlehačkou.

Mišul, stačí, když to nebudeš chlemtat ze džberu... ;)

tak jsem otestoval kvality německého servisu A.T.U. a musím uznat, že za výměnu oleje dát 149,- je libové. To příště seru, abych se ohýbal :)

Bre odpoledne panove

tak jsem otestoval kvality německého servisu A.T.U. a musím uznat, že za výměnu oleje dát 149,- je libové. To příště seru, abych se ohýbal :)

Tak to je luxus plus... :palec2:

Jakej dáváš oil...?

Jj, tak černá je TOP !!!

Jinak teď su docela nasranej, protože jsem viděl, co dnes kluci z dílni přivezli z D. Oktávka 2003 - stříbrná, sedan, 1.9 TDi 96 kW sixspeed, 123.000 km, po prvním majiteli a bez jedinýho škrábanečku, interiér, jak kdyby v něm nikdy nikdo neseděl a na motoru se dá servírovat káva se šlehačkou.

pěkný

to já dneska slintal nad SUPem 2005 plná, ale opravdu plná nálož s 2,8 V6 lehký tukanec za 329t,- :help:

Bre odpoledne panove

Zdar pane... -_--_--_-

Tak to je luxus plus... :palec2:

Jakej dáváš oil...?

byl jsem tam s moji červenou bejvalou raketou, olej 5W-40 od Mogul

mel bych na vas otazecku,potreboval bych koupit auto v Nemecku a dovezt ho do Svycvarska.Nevite co je k tomu zapotrebi?

pěkný

to já dneska slintal nad SUPem 2005 plná, ale opravdu plná nálož s 2,8 V6 lehký tukanec za 329t,- :help:

Taky pěkná cenofka... :palec2: To víš, Euro 24.95,- Káčé ---> ceny padaj jak hrušky ze stromu...

Zdar jířo ;)

a musím konstatovat malé jubileum, moja bejvala červená se už překotila přes 200 000 km a zdárně pokračuje v krasojízdě dále :palec: :palec: :palec:

Jj, tak černá je TOP !!!

Jj to je pecicka.. ;)

O kola, to je boj,to je fakt..

No,hele zni to dobre..Co za tu stribrnou princeznu dali?To vis?

Auto Technik Unger,nebo jak to je.. :D Vypada to tam celkem v pohode,myslim,ze dobrej byznys...Ale hlaven ty ceny nemaji zly..Jednou sem tam videl Aerotwiny do Bosche za nakych 650 tusim..To je krasa.. ;)

Jinak cao Bade..

Mišul, stačí, když to nebudeš chlemtat ze džberu... ;)

:smich: :smich:

byl jsem tam s moji červenou bejvalou raketou, olej 5W-40 od Mogul

Tak to jóóóó... ;)

Hosi,kurva,tohle nema cenu... :feve: Jen mi tam nehraje,ze je to TFSI a leje se tam nafta... lol lol

Tak ja radsi jdu,tak se tu mejte vsici pekne!!! ;)

Upraveno od Martyp

:smich: :smich:

No fááááákt... ;)

Kurec to je matroš... :palec2:

post-272-1203694804_thumb.jpg

Pěkné, škoda že v automatu a čerňocha bych taky zrovna nemusel... ;)

Jakej automat velebnosti..? ;)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.