Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Pracantko? Vzdyt skoro nic nedelam.. :D Nuda v praci... coz neni obvykly.. :)

Tak v tom pripade bych prosil jednu kavicku ;) Jestli se teda tak moc nudis ;) A nejakou zabavu bysme si urcite vymysleli ;):p

Vloženo
Tak v tom pripade bych prosil jednu kavicku ;) Jestli se teda tak moc nudis ;) A nejakou zabavu bysme si urcite vymysleli ;):p

S mlickem a cukrikem? :D Uz sem dneska jednu delala a sef me pochvalil ze byla vyborna :D Tak neco vymysli :)

Vloženo
No ja bych vymyslel byt tvuj sef :D

Sef tu se mnou akorat keca. Naposled se me ptal co to mam na plose za motorku a skoncilo to u toho ze se pridal este jeden pracovnik tady a zacal s tim jak jeho maminka jezdila na 250 a lezla na ni z parezu atd :smich: A co bys mi vymyslel sefe? :D

Vloženo
Novyho? Ani ti nevim :) Snad jen ze Octavka ma od soboty tazny :feve: Co u tebe? Prace super. Nemuzu si vubec stezovat ;)

U me max spokojenost.Akorat hledam pro znamyho novy auto,takze me ceka par navstev a obhlidek

Vloženo
Sef tu se mnou akorat keca. Naposled se me ptal co to mam na plose za motorku a skoncilo to u toho ze se pridal este jeden pracovnik tady a zacal s tim jak jeho maminka jezdila na 250 a lezla na ni z parezu atd :smich: A co bys mi vymyslel sefe? :D

Nejaky to "zneuzivani" zamestnankyn :D :D :D

Vloženo
A co chce za auto?

Chce Mergla.Ma ted jednoho z roku 92,najeto 315 tis.Ted s nim tady jezdim a muzu rict,ze je to bomba,ty kilaky na tom nejsou vubec poznat.Zrovna ho jdu pripravit na prodej.Jinak u novyho je podminka kombik a 4matic

Vloženo
Chce Mergla.Ma ted jednoho z roku 92,najeto 315 tis.Ted s nim tady jezdim a muzu rict,ze je to bomba,ty kilaky na tom nejsou vubec poznat.Zrovna ho jdu pripravit na prodej.Jinak u novyho je podminka kombik a 4matic

Spousta lidi rika, ze Mergly uz nejsou co bejvaly :( Sam nevim nemel sem a nemam rad a mit rad nebudu ;)

Vloženo

No nevim tak temhle autum moc nefandim :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...