Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Spousta lidi rika, ze Mergly uz nejsou co bejvaly :( Sam nevim nemel sem a nemam rad a mit rad nebudu ;)

me taky nic nerikaj.Ja radsi BMW.O ty kvalite jsem taky slysel.Chce neco kolem roku 2000,to snad jeste byli drzaci.Jeste jsem mu nabizel Audi,ale chce proste Mergla

Vloženo
Jen se ptam ;) Shanim sponzora pro cestovani po cechach, nekoho kdo jezdi za 3,8 a mene ;)

to se mrkni do sekce Spotreba,par lidi tam s touhle spotrebou najdes lollol

Vloženo
to se mrkni do sekce Spotreba,par lidi tam s touhle spotrebou najdes lollol

Vsak se podivej do O1-Motor-Spotreba TDi ... sem tam vyhlasil soutez tak cekam kdo se najde ;)

Vloženo
Vsak se podivej do O1-Motor-Spotreba TDi ... sem tam vyhlasil soutez tak cekam kdo se najde ;)

Za 3,8 dlouhodobe?Kdo muze napsat takovou chujovinu?

Vloženo
Za 3,8 dlouhodobe?Kdo muze napsat takovou chujovinu?

No najde se pár jedinců co maj údajně takovou spotřebu sice to nechápu :feve: já se pod 5,5l nedostanu

Vloženo

Ja tady ve Svajcu jedu s Octou za cca 5,5.A to jen proto,ze si tu nelajznu jet vic nez povolenych 120.Pak pres D za to trochu vemu a hezka spotreba je v riti.Dlouhodoba tam je 6,5

Vloženo
No najde se pár jedinců co maj údajně takovou spotřebu sice to nechápu :feve: já se pod 5,5l nedostanu

Jako 5,5 je podle me naprosto realne, i pod 5 bych veril, ze lidi jezdej, ale 3,8 ... NO WAY ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...