Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 V Brne maji nekde otevreny. V OL vubec Jasné, zaléží od bazaru a že jich v Brně není málo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Kurec, to jméno si nemůžu vybavit, ale vím kterej myslíš, vedle benzinky, což ? Neco mi rika IBM... neni to on? Jj vedle benzinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 MAM HLAD !!! Ticho tam na hnoju...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Jasné, zaléží od bazaru a že jich v Brně není málo... V Brne jich je vic otevrenych nez zavrenych ale v OL byl otevreny jeden jedinej. Vlastne 2.. este AAA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Neco mi rika IBM... neni to on? Jj vedle benzinky. Tak to bude ABM... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 (editace) Tak to bude ABM... Jo? Sem si rikala ze mi to na netu nechce nic najit. Dikec. Editováno: 25. Únor 2008, autor: Cary_mary_fuck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Jo? Sem ti rikala ze mi to na netu nechce nic najit. Dikec. No není zač... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 V Brne maji nekde otevreny. V OL vubec Jo ty myslíš AAA auto jak hnedka každýho otravujou svojí ochotou sem se musel hodně držet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Já bych Ti to našmodrchal na ICQ, ale jsem teď na NTB, takže až posléze... Ok.. Tak posleze.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Neco mi rika IBM... neni to on? Jj vedle benzinky. Tam asi k autu dostanes i Notebooka ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Jo ty myslíš AAA auto jak hnedka každýho otravujou svojí ochotou sem se musel hodně držet No a za co vymenis tu krasnou Octavku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Jo ty myslíš AAA auto jak hnedka každýho otravujou svojí ochotou sem se musel hodně držet Všechno máme, co nemáme, objednáme, vykoupíme, zaplatíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Tam asi k autu dostanes i Notebooka ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Hoj mládeži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Tam asi k autu dostanes i Notebooka ne ? Jo? To slysim poprve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Hoj mládeži Zdravim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Hoj mládeži Ahoj kočko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Ale co mam zkusenosti,tak mate v Brne pekny ojetiny.. Teda aspon,co mam zkusenosti.. Nebo to byla fakt velka nahoda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 No a za co vymenis tu krasnou Octavku? Sem mu měl odpovědět že tak krásný auto tam nemaj no napadlo mě to až později Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Sem mu měl odpovědět že tak krásný auto tam nemaj no napadlo mě to až později Tak priste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Ok.. Tak posleze.. Tak jinak, máš SZ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Všechno máme, co nemáme, objednáme, vykoupíme, zaplatíme... Jj vsech smelinaru futral AAA..I kdyz tady v praze-prodavam kolegovo mondeo- mi tam ze vsech bazaru,co sem obvolal nabidli nejvic..Resp. se me ptali,proc chci tak malo.. lol Tak to me celkem zaujalo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Ale co mam zkusenosti,tak mate v Brne pekny ojetiny.. Teda aspon,co mam zkusenosti.. Nebo to byla fakt velka nahoda.. Nejlepší jsou v Nedvědici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Tak priste AAA né když jsem viděl ty pálky za octule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Jj vsech smelinaru futral AAA..I kdyz tady v praze-prodavam kolegovo mondeo- mi tam ze vsech bazaru,co sem obvolal nabidli nejvic..Resp. se me ptali,proc chci tak malo.. lol Tak to me celkem zaujalo.. Já jen když jedu kolem, tak mě chytá smích... Ale zase se tam dobře udávaj blbě spravený bouračky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky