Cary_mary_fuck Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 AAA né když jsem viděl ty pálky za octule Jooo maji tam tu Octavkuu. Je to 1.9 TDi 66 kW r. v. 03 a cena 259 000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Tak jinak, máš SZ... Koukam koukam,jdu to studovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Jooo maji tam tu Octavkuu. Je to 1.9 TDi 66 kW r. v. 03 a cena 259 000,- Za ty lowe prodáváme 1.9 TDi 96 kW r. v. 03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Za ty lowe prodáváme 1.9 TDi 96 kW r. v. 03 96 bych ani nechtela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Jj vsech smelinaru futral AAA..I kdyz tady v praze-prodavam kolegovo mondeo- mi tam ze vsech bazaru,co sem obvolal nabidli nejvic..Resp. se me ptali,proc chci tak malo.. lol Tak to me celkem zaujalo.. JJ kolega prodal do AAA mondeo 1,9 TDCI a mělo závadu na čerpadle v áčkách po tom skočily div mu neutrhly ruce on je na závadu upozornil a ještě připoměl že auto bylo bourané no a za týden co nevidím jeho mondeo stojí v bazaru perfektní stav nebouráno a stočeno o 50 000km je pravda že to mondeo bylo krasavec ale i tak jsou to šmejdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 96 bych ani nechtela. PD-čko jedině nové a nebo po majiteli kterého člověk zná jinak je to sázka do loterie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 PD-čko jedině nové a nebo po majiteli kterého člověk zná jinak je to sázka do loterie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 PD-čko jedině nové a nebo po majiteli kterého člověk zná jinak je to sázka do loterie Asi tak.. ale tamta je 66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Asi tak.. ale tamta je 66 Nejlepší motor co znám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 JJ kolega prodal do AAA mondeo 1,9 TDCI a mělo závadu na čerpadle v áčkách po tom skočily div mu neutrhly ruce on je na závadu upozornil a ještě připoměl že auto bylo bourané no a za týden co nevidím jeho mondeo stojí v bazaru perfektní stav nebouráno a stočeno o 50 000km je pravda že to mondeo bylo krasavec ale i tak jsou to šmejdi He.. ale to se o nich tak nejak obecne vi..Jsou to zmrdi,ale kdyz se clovek potrebuje neceho zbavit..Diky jim.. Tohle je 2000, 1,8TD,mrtvice,nejeto 158TKM,otluceny...Kolega v nem zahucel na opravach,jak krava..Ale je nalozeny a intros vonavka..Rikam,ze mi staci 80,prej proc tak malo.. Rikam,ze ma mackly dvere a nic moc predni naraznik..A oni se stejne divili.. Typek z EXTRA AUTO mi rekl,ze mi da 65000.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Nejlepší jsou v Nedvědici... Jj to je fakt..Ted uvazujeme,ze na leto pujdou kola do cernyho lesku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Nejlepší motor co znám Ehm ehm Údaje o vozidle Rok výroby 2003 Palivo diesel Najeto 153 000 km Objem a Výkon 1 896 ccm 66 kW Karoserie Kombi 5-dv. 5-sed. Barva černá STK/Emise - neuvedeno - Výbava vozidla ABS, AirBag 2x, Převodovka manuální, Imobilizér, Centrální zam. dálkově, Klimatizace digitální, Servo, Dělená zadní sedadla, El. Okna, El. Zrcátka, Nastavitelný volant, Otáčkoměr, Palubní počítač, Protiskluzový systém ASR, Tónovaná skla, Venkovní teploměr, Vyhřívaná zrcátka, Zadní stěrač, Výškově nastav. sedadla Stav vozidla první majitel, servisní knížka, koupeno v A, nehavarovaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 He.. ale to se o nich tak nejak obecne vi..Jsou to zmrdi,ale kdyz se clovek potrebuje neceho zbavit..Diky jim.. Tohle je 2000, 1,8TD,mrtvice,nejeto 158TKM,otluceny...Kolega v nem zahucel na opravach,jak krava..Ale je nalozeny a intros vonavka..Rikam,ze mi staci 80,prej proc tak malo.. Rikam,ze ma mackly dvere a nic moc predni naraznik..A oni se stejne divili.. Typek z EXTRA AUTO mi rekl,ze mi da 65000.. JJ když se chceš zbavit rychle auta dej ho do AAA auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 JJ když se chceš zbavit rychle auta dej ho do AAA auto Jj.. Jako ted uz je v cajku,jak v nem zahucel asi za 70..Novy Trbo,tlumice atd.. Ale nemame cas se tim moc zabyvat..Navic me z toho neco kapne.. A nechci se tim moc zaobirat.. Jeste me uhaneji z auto-diskont.cz uz mi dnes buchetka 2x volala.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Nejlepší motor co znám A víš, co je tohle...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Jj to je fakt..Ted uvazujeme,ze na leto pujdou kola do cernyho lesku.. čéče já na ty černý kola moc nejsu... Jinak máš SZ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 zdravim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Kurec 16.000 příspěvků, dneska se vyleju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 zdravim Ahooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 zdravim Zdar jaxviňa Baui, máš nějakej RS nárazníček...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Ahooj ahoj ahoj jak to jde ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 ahoj ahoj jak to jde ?? Skvele nemuzu si vubec na nic stezovat Copak u tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Tak jsem opet tady,mel jsem jet pryc,ale nenastartoval jsem mergla .Srac zasranej,jdu vyndat baterku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Tak jsem opet tady,mel jsem jet pryc,ale nenastartoval jsem mergla .Srac zasranej,jdu vyndat baterku Já jsem ti to říkal Jaromíre... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Jéééé, hrabu se tady v bedně s elektrikou a našel jsem deklíky na trafo, co jsem nedodal Vašovi... VAŠI, deklíky se našly...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky