baurak Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Skvele nemuzu si vubec na nic stezovat Copak u tebe? no po vikendu klasicky unava...jinak pohodicka...za chvilku jedu zase pracovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Tak jsem opet tady,mel jsem jet pryc,ale nenastartoval jsem mergla .Srac zasranej,jdu vyndat baterku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 čéče já na ty černý kola moc nejsu... Jinak máš SZ... Jako myslim ale,ze k ty tmyvy Admiralce by to slo.:nebo pudou zase do stribra..U nas delaji kola - pisek,kit a komaxit za krasnych 470Kc/kus.. Jdu na ni a v zapeti odepisuju.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Jako myslim ale,ze k ty tmyvy Admiralce by to slo.:nebo pudou zase do stribra..U nas delaji kola - pisek,kit a komaxit za krasnych 470Kc/kus.. Jdu na ni a v zapeti odepisuju.. Tak to je líbivá cenofka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Tak jsem opet tady,mel jsem jet pryc,ale nenastartoval jsem mergla .Srac zasranej,jdu vyndat baterku Ja jdu zase baterku dat do Mondea..A kdyz chytne,slavnostne odjizdim na STK... Ale nevim,baterka vypada,ze je total... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Ja jdu zase baterku dat do Mondea..A kdyz chytne,slavnostne odjizdim na STK... Ale nevim,baterka vypada,ze je total... Nějaká zvýšená úmrtnost baterií... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Nějaká zvýšená úmrtnost baterií... Jj,uvidime..Kdyz budu dele pryc,zadarilo se.. Jeste,ze to neni moje baterka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Jj,uvidime..Kdyz budu dele pryc,zadarilo se.. Jeste,ze to neni moje baterka.. Hele kdyby byl problém s STK, tak se ozvi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Sem z5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Sem z5 Konečně bude klid... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 ja mam taky spatnou baterku v octavce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 ja mam taky spatnou baterku v octavce a máš RS nárazníček...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 a máš RS nárazníček...? ano ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 no po vikendu klasicky unava...jinak pohodicka...za chvilku jedu zase pracovat Co si delal ze si unaveny? Ja sem odpocata a dneska hura do prace Ale pristi week bude narocnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Konečně bude klid... Jojo sem se krasne prepapkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Co si delal ze si unaveny? Ja sem odpocata a dneska hura do prace Ale pristi week bude narocnej. no klasicky patecni a sobotni vecer narocnej a vcera jsem jeste musel trosku maknout :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 ano ano výborně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 no klasicky patecni a sobotni vecer narocnej a vcera jsem jeste musel trosku maknout :-) Chapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Jojo sem se krasne prepapkal Jez do polosyta, pij do polopita... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 výborně... kdyz bude zajem neni problem...uz nemaji ty pokurveny rohy tak ze pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 no klasicky patecni a sobotni vecer narocnej a vcera jsem jeste musel trosku maknout :-) Takže zcela stejně jako u mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Chapu tak zas tak slozity to neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Jez do polosyta, pij do polopita... Protoze uz nepiju (alk) tak se muzu prezirat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Kolem kolika se pohybuje cena za OI combi 1.8T nevite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Takže zcela stejně jako u mě... ja si myslim ze je to dost dobre mozny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky