Vaša Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 no nic děcka, jedu dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 no jo, ale když je ted venku 12 st. tak nevím.jo před 2 měsící by to byla jiná No to je pravda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 no nic děcka, jedu dělat Dobrá tedy, taky bych měl něco vytvořit, když je to pondělí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Hospoda hadr... Nejhorsi je ze oni ani nevetraj a sou v tom smradu furt.. kdybysme tam obcas neotevreli tak nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Nejhorsi je ze oni ani nevetraj a sou v tom smradu furt.. kdybysme tam obcas neotevreli tak nevim Jj, oni to inhalujou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Jj, oni to inhalujou... No kurakum to ani tak neprijde ale kdyz tam nekdo vleze tak to s nim malem sekne.. mlha smrad.. no konec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 No kurakum to ani tak neprijde ale kdyz tam nekdo vleze tak to s nim malem sekne.. mlha smrad.. no konec Jj, já už taky 10 let nevzal špinku do huby a když vlezu do nahulené hospy, tak je mě mdlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Jj, já už taky 10 let nevzal špinku do huby a když vlezu do nahulené hospy, tak je mě mdlo... Ja sem taky driv kourila ale tedka uz dost dlouho ne a taky mi to obcas vadi. Kolegynka jim zalepila i klicovou dirku pac tam neni zamek tak je tam velka dira tak to prelepila aby ten kour nesel sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Ja sem taky driv kourila ale tedka uz dost dlouho ne a taky mi to obcas vadi. Kolegynka jim zalepila i klicovou dirku pac tam neni zamek tak je tam velka dira tak to prelepila aby ten kour nesel sem Tak to je hust... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Tak to je hust... Tu mame ten osvezovac vzduchu ve spreji tak furt strikame... bleeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Tady se koukam nemaka !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Tu mame ten osvezovac vzduchu ve spreji tak furt strikame... bleeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Tady se koukam nemaka !!! Ja mam KOPR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Tady se koukam nemaka !!! Já mám volno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Hele kdyby byl problém s STK, tak se ozvi... Tak jsem taky z5..Ufff,to bylo.. Nebude treba Spidulo,diky..Ja problemy s STK nemel nikdy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Nebude treba Spidulo,diky..Ja problemy s STK nemel nikdy.. Tak to je fajne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Tak to je fajne... Takze kdybys potreboval,tak se ozvi.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Jupi za chvili padla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Zdravicko pratele ! ..., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Zdravicko pratele ! ..., Jee ahooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Jee ahooj jak se mame ... ? .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 holoto jedna to je tady sranda kdyz vam nespadlo okynko v pulce cesty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 (editace) a jeste se mi to poslalo dvakrat no to je dneska grrr Editováno: 25. Únor 2008, autor: warhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 jak se mame ... ? .. Uplne maximalne skvele... co u tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 holoto jedna to je tady sranda kdyz vam nespadlo okynko v pulce cesty To se mi stalo v zime u Hondy akorat ze se mi rozprsklo po celym aute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky