Jero Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Uplne maximalne skvele... co u tebe? Napodobně .,, ke vsemu tak paradni pocasi ,,co vi si jeste prat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Napodobně .,, ke vsemu tak paradni pocasi ,,co vi si jeste prat Vcera bylo uzasne... ven jen v mikine.. Ale dneska bylo krasne akorat rano tedka Brno hlasi zatazeno a koukam ze docela fouka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Vcera bylo uzasne... ven jen v mikine.. Ale dneska bylo krasne akorat rano tedka Brno hlasi zatazeno a koukam ze docela fouka Snad z to zustane pri tech teplotach nad 10 stupnu ... uz pomalu reba pripravoat skejta na sezonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Snad z to zustane pri tech teplotach nad 10 stupnu ... uz pomalu reba pripravoat skejta na sezonu No dalsi vikend kdy bych chtela aby bylo krasne tak ma prset Jinak ma byt kolem tech 10 stupinku Takze uz akorat Sk8? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 No dalsi vikend kdy bych chtela aby bylo krasne tak ma prset Jinak ma byt kolem tech 10 stupinku Takze uz akorat Sk8? Tak vsak vis jake to nekdy je ,hlasi ,ze bude kaj jaka pohroma a nakonec je vsecko uplne jinak ... Dneska jsem byl trosku na biku pojezdit,ale skejtík me laka vic no ..., akorat ho musim dat do kupy.., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Tak vsak vis jake to nekdy je ,hlasi ,ze bude kaj jaka pohroma a nakonec je vsecko uplne jinak ... Dneska jsem byl trosku na biku pojezdit,ale skejtík me laka vic no ..., akorat ho musim dat do kupy.., Jo to mas pravdu. Posledni dobou jim ty predpovedi moc nevychazeli Co s nim mas? Co mas za kolecko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Jo to mas pravdu. Posledni dobou jim ty predpovedi moc nevychazeli Co s nim mas? Co mas za kolecko? Musim poridit nejaky slusny grip,jezdim na takovym toaletaku a oliny se tahaj uz hodne spatne ,, kolca tez uz nejsou to co byvala nemluve o loziskach ... Jinak kolecko mam Leadra 14'' ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Musim poridit nejaky slusny grip,jezdim na takovym toaletaku a oliny se tahaj uz hodne spatne ,, kolca tez uz nejsou to co byvala nemluve o loziskach ... Jinak kolecko mam Leadra 14'' ... Dokazu si to zive predstavit Jinak pekny Nic chlape mazu domu... Achooi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Dokazu si to zive predstavit Jinak pekny Nic chlape mazu domu... Achooi mej se pekne ! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Nic chlape mazu domu... Achooi Bye bye Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 do rici já bych to už přezuuul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 do rici já bych to už přezuuul to já mám už letňačky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 to já mám už letňačky Very nice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Very nice... fólie, a jestli se objeví s-line spodek tak teprve pak to bude VERY NICE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Brehovska.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 to já mám už letňačky pěkná pěkná pěěěěěkná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Bry ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 jj taky preji hezky rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 jj taky preji hezky rano Uz v praci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Kde ste dneska vseci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 I ja vam preji pekny den.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 I ja vam preji pekny den.. No hura.. dneska snad nikdo nepracuje... nebo pracuji az moc Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 No hura.. dneska snad nikdo nepracuje... nebo pracuji az moc Ahoj Ale jo,pracuje se vsude..Jen me se treba vubec nechce.. Dnes jsem na nohou od 5ti..Ufff.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Ale jo,pracuje se vsude..Jen me se treba vubec nechce.. Dnes jsem na nohou od 5ti..Ufff.. Me by se chtelo ale neni do ceho pichnout Uz od 5? To sem mela este hlubokou pulnoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky