warhead Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Zdary vary, jsem z5, byl jsem cálnout 11 dní na Djerbě, musím se někde trochu ohřát... Neznam te ale uz se ti povedlo me nas*** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 prej ohřát, dyť je teplo ty bejku spidulo !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 4.8? To sem snad u te sve nikdy nevidela Z mirnyho kopce sem dal nejmin 3,6 jinak prumer 5 - 6 a ted mam 6,5 - 8,5 mam sice chiplou ale i pred chipem me vyrosla spotreba takze je neco spatne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Z mirnyho kopce sem dal nejmin 3,6 jinak prumer 5 - 6 a ted mam 6,5 - 8,5 mam sice chiplou ale i pred chipem me vyrosla spotreba takze je neco spatne Me taky s chipem stoupla spotreba ale ten za to nemuze Jinak tedka mam dlouhodobou 6.1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 prej ohřát, dyť je teplo ty bejku spidulo !!! Ty jane, teplo vypadá jinak. Já chci jít večer na škopek v kraťasech a v žabkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Me taky s chipem stoupla spotreba ale ten za to nemuze Jinak tedka mam dlouhodobou 6.1 to ja mam tak se super lehkou noho prave prumer mam neco pres 7 ted nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 to ja mam tak se super lehkou noho prave prumer mam neco pres 7 ted nevim Ja taky nejezdim jak prase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Ja taky nejezdim jak prase To s tim nema co delat :D jako prase sem jezdil i predtim a nezralo to tolik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 To s tim nema co delat :D jako prase sem jezdil i predtim a nezralo to tolik No je fakt ze 8.5 je uz docela dost... hele a co ten komentar? Si me nastval jako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 No je fakt ze 8.5 je uz docela dost... hele a co ten komentar? Si me nastval jako cha cha ja vedel ze zabodujuu ja to myslim v dobrym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 cha cha ja vedel ze zabodujuu ja to myslim v dobrym Ne uz mlcim.. ne ze zas reknes ze sem se toho chytla Nahodou.. az se da do laku tak bude pekna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Ne uz mlcim.. ne ze zas reknes ze sem se toho chytla Nahodou.. az se da do laku tak bude pekna Jakej lak planujes ? Ja planuju jenom opraveni bo jsem trosku zavodil s autobusem na tesno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 tak jsem taky zpet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Jakej lak planujes ? Ja planuju jenom opraveni bo jsem trosku zavodil s autobusem na tesno Ja mam v planu celolak race blue Pokud teda Octavka zustane a nebude ta druha ale na tu bych asi neschrastila penize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 tak jsem taky zpet :-) Baf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Ty jane, teplo vypadá jinak. Já chci jít večer na škopek v kraťasech a v žabkách... v žábkách na pivo nikdáááá !!! jednou ukopnutej palec - sadra a dále jsem nějak proběhl štěrkem a jak jsem si chtěl ty kameny vyklepat - no nebudu to rozvádět, ale rozbitá hlava lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Ja mam v planu celolak race blue Pokud teda Octavka zustane a nebude ta druha ale na tu bych asi neschrastila penize noo to bude drahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Ja mam v planu celolak race blue Pokud teda Octavka zustane a nebude ta druha ale na tu bych asi neschrastila penize tak lakuj na co čekáš, za chvilu sezóna a ty nebudeš jezdit či jak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 noo to bude drahy Ani ne. Bude mi to delat od kamose tata ktery se tim zivi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 tak lakuj na co čekáš, za chvilu sezóna a ty nebudeš jezdit či jak ? Na jezdeni po srazech mam jiny auticko Octavka je numero 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Baf lek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Na jezdeni po srazech mam jiny auticko Octavka je numero 2 tož ja to mám též tak nějak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Ani ne. Bude mi to delat od kamose tata ktery se tim zivi No joo ma to nekdo znamosti to bych si dal libit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 lek a už mu roman vyměk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 tož ja to mám též tak nějak A co mas na srazy a co mas na normalni jezdeni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky