Bazz Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Nazdárek všici tak konečně jsem se dostal na net jsem půl dne lítal po bazarech a scháněl pro kamoše nějakou octuly uf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Dyk pozdravil hromadně už v úvodu ty cíťo... Doted me vzdycky pozdravil i zvlast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Jo? Na tech fotkach to nejde moc poznat Neni to uplna prechodovka je to spis takova zelena metla s modrym nadechem a trpitkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Nazdárek všici tak konečně jsem se dostal na net jsem půl dne lítal po bazarech a scháněl pro kamoše nějakou octuly uf Ahoj prcino Tak jakou jste vybrali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Neni to uplna prechodovka je to spis takova zelena metla s modrym nadechem a trpitkama Kdyz si to predstavim tak mi z toho vyjde pekne vyblita barva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Kdyz si to predstavim tak mi z toho vyjde pekne vyblita barva ani ne bo z dalky to vypada jako normal metla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Ahoj prcino Tak jakou jste vybrali? No docela problém z 20 octulí co stály tak nějak za to měla polovina stočené kiláky no hrůza takže nakonec jsme vybraly glofa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 kua venku je ale pažák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 ani ne bo z dalky to vypada jako normal metla Z dalky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 No docela problém z 20 octulí co stály tak nějak za to měla polovina stočené kiláky no hrůza takže nakonec jsme vybraly glofa Golfa? Proc ste nejeli na tu tady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 No docela problém z 20 octulí co stály tak nějak za to měla polovina stočené kiláky no hrůza takže nakonec jsme vybraly glofa Pěkně... Přesně takhle jsem dopadl já, když jsem chtěl druhou oktu v naftě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 kua venku je ale pažák Ja sem tedka este venku nebyla ale rano mrzlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Z dalky Z blizka jako supr dupr perlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Z blizka jako supr dupr perlet Tak asi jo kdyz to rikas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 kua venku je ale pažák je no,,lítam v krataskach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Tak asi jo kdyz to rikas No tak tvoje racing blue je taky nejaka nadechovka ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 No tak tvoje racing blue je taky nejaka nadechovka ne ? Ty nevis jak vypada OII RS v modre? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Golfa? Proc ste nejeli na tu tady? Protože se mi nechtělo jet 300km pro koktu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 je no,,lítam v krataskach blááázne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Protože se mi nechtělo jet 300km pro koktu No comment Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 blááázne... Mame krasných 17 stupnu,takze se uz to vcelku da vydrzet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Tak lidi mějte se musím letět volal mi bráška že chce přezout gumy a jelikož má malej kufr tak mu s nima musím pomoct seat leon 1.8 t 132kw fr není nad octu takže čus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Ty nevis jak vypada OII RS v modre? jako racing focus ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 blááázne... tady je urco pres 20 stupnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Mame krasných 17 stupnu,takze se uz to vcelku da vydrzet Brno hlásí 16°C, ale každopádně do kraťasů ještě nejdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky