Jero Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Pěkný... ..musi se jeste drobatko vic dopilovat .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 ..musi se jeste drobatko vic dopilovat .., Co říkáš na tohle...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 A uz mas vyhlidnuty nejaky jiny jobík ? Jo mam a za hooodne dobry penize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Co říkáš na tohle...? Naprosta paradicka ! .., zajimalo by me jak je delany podvozek ., to je tva prace ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 No nic kucii mizim domu Mejte see Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 (editace) Jo mam a za hooodne dobry penize Tak ,aby ti to vyslo ... Mej se pekne ! Editováno: 26. Únor 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 @warhead:Nemysli kamos nahodou Focuse ST v modry,a nebo "staryho" Focuse RS? Je mozny ze spis toho starsiho RS bo ST znam to bych si pamatoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Naprosta paradicka ! .., zajimalo by me jak je delany podvozek ., to je tva prace ? Ne ne, to je z těch stránek model tuner... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Ne ne, to je z těch stránek model tuner... jj,, ale ty mas taky nejaky svoje vytvory ne ? .., jsem videl toho supíka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Sem mu psala ST a posilala sem mu foto a pry to neni ono Jj vim,ze jsi to psala..Ale foto jsem nevidel.. @Spidi:No jeeeeeje,Croatia.. tam jednou koupim barak a bude.. @Jeronymo: Hele dobry.. A jaka bila to bude?Slonova kost v perleti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Hele dobry.. A jaka bila to bude?Slonova kost v perleti? Slonova kost asi ne,ale spis neco vic do bila a tak aby se to pekne lesklo ., cerna bude taky v metle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Je mozny ze spis toho starsiho RS bo ST znam to bych si pamatoval Tomu bych rozumel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Tomu bych rozumel.. on mi ji kamarad jen popisoval jinak bych presne vedel ktera bije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 jj,, ale ty mas taky nejaky svoje vytvory ne ? .., jsem videl toho supíka Jj, Superbejk je můj, ale je to jen 1:43 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Slonova kost asi ne,ale spis neco vic do bila a tak aby se to pekne lesklo ., cerna bude taky v metle Jasny,bila perlet s cernou metlou by byla peckova.. Jeste by to chtelo taky ty kolace.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Jj, Superbejk je můj, ale je to jen 1:43 Jsem byl vcera v Tescu na nakupy a koukam v regalu nekolik modelu skodovek ,ruzny velikosti .. ,Kdysi jsem to shanel jak blazen jen ve vybranych shopech a ted uz je to skoro i v lidlu-.,krome toho tam bylo par slusnych pecek od DuBcity.., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Jasny,bila perlet s cernou metlou by byla peckova.. Jeste by to chtelo taky ty kolace.. kolace jiny budou .., ted jsem na zimacich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Tak jsem zase něco vyfotil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Tak jsem zase něco vyfotil... Sakra to je střela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Sakra to je střela Ještě by to chtělo pár věcí, ale to spíš až na tom 1:24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Ještě by to chtělo pár věcí, ale to spíš až na tom 1:24 Jasne no ,... na tech vetsich se lip upravuje .,ale todle je fakt taky moc pekny. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Jasne no ,... na tech vetsich se lip upravuje .,ale todle je fakt taky moc pekny. .. Jj, a taky se to líp fotí, tohle je na seťák s ohniskem 55 mm a nedá se zaostřit na celej model... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Ty jo..to je fakt pekny spidulo.. Ja byl taky vcera v Tescu a koukal jsem tam na auta.. A meli tam nakyho H2 od Maissta v 1:43 tusim,neco taky z naky ty Tuner Edice..A ty Limcace by sly na tu RS4 1:24,co jsem si koupil..ale nechce se mi z ni sundavat ty origo kola.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 A co mas na srazy a co mas na normalni jezdeni? 1000MB srazy okta - lítání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Ty jo..to je fakt pekny spidulo.. Ja byl taky vcera v Tescu a koukal jsem tam na auta.. A meli tam nakyho H2 od Maissta v 1:43 tusim,neco taky z naky ty Tuner Edice..A ty Limcace by sly na tu RS4 1:24,co jsem si koupil..ale nechce se mi z ni sundavat ty origo kola.. Díkec... No co, origo kolesa schovej do krabičky a hotovo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky