Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Spidi kde se to dá u nás koupit ty kolečka, mají to normálně v trošku více specializovaných modelářstvích apod ?

Málokde, já chodím do autíčkárny v brněnské Olympii, vyberu si kolesa na autě a koupím celý auto, který následně "zuju" a odložím ad acta...

Vloženo
Málokde, já chodím do autíčkárny v brněnské Olympii, vyberu si kolesa na autě a koupím celý auto, který následně "zuju" a odložím ad acta...

Jak by asi vypadaly ty kolace s cernymi paprsky ;)

Vloženo

to je pak ale drahá varianta :D

Vloženo
Černý paprsky nemám rád, takže tohle se asi nikdy nedovíme... ;)

Jasne :) .,, ;) i tak je to peklo...,,

jsem cyknul octu mobilem .., nemuzu nejit fotak :D , takhle alespon neni vydet ty nedostatky ;)

post-4984-1204040281_thumb.jpg

post-4984-1204040294_thumb.jpg

post-4984-1204040308_thumb.jpg

Vloženo
No jináč přesně za měsíc začíná v Brně modelářskej veletrh, tam jsou vždycky bombice k pokoukání... :palec2:

kde se to porada,,normalne na vystavisti nebo nekde mimo ? .. :))

Vloženo
Suberb stál 200,- Kč a Mercedes s těma kolesama 109,- Kč. Výsledek myslím stojí za to... ;)

nj taky je to malé, já myslel na 1:24 aspon, taky bych tého supíka poladil :)

Vloženo (editace)
Normálně na výstaviště, pavilon G1 + G2

Kolik je tam love'' za vstup ? ..,

Kazdopadne bych se zive mrknul na nejakou tu pecku .,,

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
Jasne :) .,, ;) i tak je to peklo...,,

jsem cyknul octu mobilem .., nemuzu nejit fotak :D , takhle alespon neni vydet ty nedostatky ;)

Hele,tady uz to vypada jinak..I ty kolesa.. ;)

@Spidi:Ono je to tezky..Me se ty kola libi designem,ale na tom modelu to vypada v pomeru ke kastli jak 17" a ne 19".. :(

Vloženo
Hele,tady uz to vypada jinak..I ty kolesa.. ;)

@Spidi:Ono je to tezky..Me se ty kola libi designem,ale na tom modelu to vypada v pomeru ke kastli jak 17" a ne 19".. :(

:) hodil jsem tam ty z TT , ..takhle nejak by se mohlo zadarit,,ono kdyz je to focene makrem ,je videt ,ze lak neni to prave orechove ;) ale takhle ikdyz rozmazane se na to da myslim koukat

Vloženo
Kolik je tam love'' za vstup ? ..,

Kazdopadne bych se zive mrknul na nejakou tu pecku .,,

V týdnu 140,- Kč, o víkendu 70,- Kč na celej den.

Vloženo
:) hodil jsem tam ty z TT , ..takhle nejak by se mohlo zadarit,,ono kdyz je to focene makrem ,je videt ,ze lak neni to prave orechove ;) ale takhle ikdyz rozmazane se na to da myslim koukat

Aaaa,tak kola z TT jeste motor ze TT 165kW a je to.. :D Jinak :palec2:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...