BadyS Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Spidi kde se to dá u nás koupit ty kolečka, mají to normálně v trošku více specializovaných modelářstvích apod ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 1000MB srazyokta - lítání Já mám oktu na všechno a na lítání mám Zlin 326 Trener Master Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Spidi kde se to dá u nás koupit ty kolečka, mají to normálně v trošku více specializovaných modelářstvích apod ? Málokde, já chodím do autíčkárny v brněnské Olympii, vyberu si kolesa na autě a koupím celý auto, který následně "zuju" a odložím ad acta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Málokde, já chodím do autíčkárny v brněnské Olympii, vyberu si kolesa na autě a koupím celý auto, který následně "zuju" a odložím ad acta... Jak by asi vypadaly ty kolace s cernymi paprsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Jak by asi vypadaly ty kolace s cernymi paprsky Černý paprsky nemám rád, takže tohle se asi nikdy nedovíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Málokde, já chodím do autíčkárny v brněnské Olympii, vyberu si kolesa na autě a koupím celý auto, který následně "zuju" a odložím ad acta... to je pak ale drahá varianta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 to je pak ale drahá varianta Suberb stál 200,- Kč a Mercedes s těma kolesama 109,- Kč. Výsledek myslím stojí za to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Černý paprsky nemám rád, takže tohle se asi nikdy nedovíme... Jasne .,, i tak je to peklo...,, jsem cyknul octu mobilem .., nemuzu nejit fotak , takhle alespon neni vydet ty nedostatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 No jináč přesně za měsíc začíná v Brně modelářskej veletrh, tam jsou vždycky bombice k pokoukání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 No jináč přesně za měsíc začíná v Brně modelářskej veletrh, tam jsou vždycky bombice k pokoukání... kde se to porada,,normalne na vystavisti nebo nekde mimo ? .. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Suberb stál 200,- Kč a Mercedes s těma kolesama 109,- Kč. Výsledek myslím stojí za to... nj taky je to malé, já myslel na 1:24 aspon, taky bych tého supíka poladil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 kde se to porada,,normalne na vystavisti nebo nekde mimo ? .. ) Normálně na výstaviště, pavilon G1 + G2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 (editace) Normálně na výstaviště, pavilon G1 + G2 Kolik je tam love'' za vstup ? .., Kazdopadne bych se zive mrknul na nejakou tu pecku .,, Editováno: 26. Únor 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Jasne .,, i tak je to peklo...,, jsem cyknul octu mobilem .., nemuzu nejit fotak , takhle alespon neni vydet ty nedostatky Hele,tady uz to vypada jinak..I ty kolesa.. @Spidi:Ono je to tezky..Me se ty kola libi designem,ale na tom modelu to vypada v pomeru ke kastli jak 17" a ne 19".. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Hele,tady uz to vypada jinak..I ty kolesa.. @Spidi:Ono je to tezky..Me se ty kola libi designem,ale na tom modelu to vypada v pomeru ke kastli jak 17" a ne 19".. hodil jsem tam ty z TT , ..takhle nejak by se mohlo zadarit,,ono kdyz je to focene makrem ,je videt ,ze lak neni to prave orechove ale takhle ikdyz rozmazane se na to da myslim koukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Kolik je tam love'' za vstup ? ..,Kazdopadne bych se zive mrknul na nejakou tu pecku .,, V týdnu 140,- Kč, o víkendu 70,- Kč na celej den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Nic panove,, letíím pro slecnu ... tak se zatim mejte ... kazdopadne se rad k tomuto tematu zase vratim ..hoy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 V týdnu 140,- Kč, o víkendu 70,- Kč na celej den. To je docela slusny,asi tam zajedu ..., dik za info .,, Mej se .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Maj sa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 hodil jsem tam ty z TT , ..takhle nejak by se mohlo zadarit,,ono kdyz je to focene makrem ,je videt ,ze lak neni to prave orechove ale takhle ikdyz rozmazane se na to da myslim koukat Aaaa,tak kola z TT jeste motor ze TT 165kW a je to.. Jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 V týdnu 140,- Kč, o víkendu 70,- Kč na celej den. Kua,to je lakadlo.. No nic..Taky musim letet..Maj sa kamarade.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Kua,to je lakadlo.. No nic..Taky musim letet..Maj sa kamarade.. Taky se měj.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 milá slečna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 milá slečna Jj, velmi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky