Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Já né ,ale včera jsem kamarádem objížděl bazary nejdřív chtěl octu ,ale byly to samý šroty a hlavně přetočený tacho takže na konec jsme našli golfa 4 combi ,hagusy,tažný ,klimatronic,4*okno v el. origo 16" hliníky + serviska no a on se mu tak líbil že mu nevadila ani ta motorizace

Jo taaaak..Tak to jo..Ale skoda toho motoru no.Na toho kombala to musi byt fakt slaboch..Ale jestli kamos nedivoci..

Ja puvodne koukal po GIV pro pritulku,nekde z nemec prave a taky s timhle motorem..Nakonec padlo na Fabku.. :)

Mějte se lidi jdu něco dělat (měnit výbojku na autí včera mrcha přestala svítit :aggressive: )

Mějte se lidi jdu něco dělat (měnit výbojku na autí včera mrcha přestala svítit :aggressive: )

Maj sa ! ...

Jj mej se..Ja zase budu vyrazet na Dopravak..To se tam zase z toho vopupinkuju.. :wacko:

Se ti divim,ze hledas jiny fleck :)

Jako ze nemusim nic delat jo? No ale za jaky prachy vis....

Ja mam to samy ;) zadna velka drina a plat zadny zazrak ale zase si nemuzu uplne stezovat :p

Ja mam to samy ;) zadna velka drina a plat zadny zazrak ale zase si nemuzu uplne stezovat :p

A copak delas?

To zas ne,,... ale jak te tak posloucham ,,,celkem se ti tam libi,,zadna stiznost ;) az na ty prachy no ..,

A copak delas?

IT a GPS technika ;)

To zas ne,,... ale jak te tak posloucham ,,,celkem se ti tam libi,,zadna stiznost ;) az na ty prachy no ..,

Hele,ja to mel na zacatku to samy..Pohoda,az na prachy..Po naky dobre jsem si rekl o zvyseni platu,a to cloveka malicko uklidni,na chvili..A pak se ten kolobeh opakuje,nez das vypoved... :D

IT a GPS technika ;)

Tak to se divim..Vy jako IT atp si s penezma muzete celkem diktovat.. ;)

cece Martine tak jsem to nevydrzel a ted jsem si dojel jeste koupit bluetooth gps k telefonu aby me makal tomtom :-)

Hele,ja to mel na zacatku to samy..Pohoda,az na prachy..Po naky dobre jsem si rekl o zvyseni platu,a to cloveka malicko uklidni,na chvili..A pak se ten kolobeh opakuje,nez das vypoved... :D

Takhle bych to taky udelal,nejakou dobu tam pobyl,,...''usadil se '' a jak rikas osefoval vetsi kacky... :)

IT a GPS technika ;)

haha akorat jsem si byl koupit gps lol

Tak to se divim..Vy jako IT atp si s penezma muzete celkem diktovat.. ;)

No zatim jsem mladej lol az budu treba Spravce IT a tak , to budou jinci cifry (jestli teda budu)

haha akorat jsem si byl koupit gps lol

to si urcite koupil nakou plecku lol

to si urcite koupil nakou plecku lol

to nevim potreboval jsem bluetooth k telefonu tak origo nokie

to nevim potreboval jsem bluetooth k telefonu tak origo nokie

no jestli aspon ld4w tak to ujde ;)

cece Martine tak jsem to nevydrzel a ted jsem si dojel jeste koupit bluetooth gps k telefonu aby me makal tomtom :-)

Fakt jo? :D Ja tady taky jeden modul mam..Mi tu vybyl od nakyho telefonu..Je to neco,co dava T-Mobile..Asi naky bahno.. :) to sem zvedavej,jak ti to bude makat..Mi budes muset ukazat.. ;)

Upraveno od Martyp

Jenze ty sou docela dulezity vis. Jinak bych tu zustala hned.

IT a GPS technika ;)

A co to obnasi? :)

Nic pánové a dámy ,mizim zaridit par formalitek do prace :) ,,tak zatím mejte pekne ! ....

Jenze ty sou docela dulezity vis. Jinak bych tu zustala hned.

VimVim,, ... hlavne abys byla spokojena ;) ... Letíím mej se

A co to obnasi? :)

No drzet to tady tak nejak v chodu , starat se o web a opravit aspon pulku toho co sem lidi prinesou :D

@Jeronymo: Presne,tak to je..Clovek kdyz jde do prvni prace,tak je pln ocekavani a vetsinou toho nejlepsiho..Jenze pak zjisti,ze to neni uplne dle jeho predstav,tak ma chut to vzdat a jit jinam..Nerikam,ze se nemuze hned povest skok k lepsimu,ale to byva jooo nahoda..Nas trh je podelanej tim,ze chteji vsude praxi,to snad jinde ve svete pomalu neni... :(

@warhead: Hele i mladaj ajťák si muze diktovat..zalezi,co vsechno umis a co po tobe jaka spolecnost chce...Pokud umis presne to co pozadujou a jsi ochoten na sobe dal makat,tak myslim radi zaplati.. ;)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.