Martyp Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Já né ,ale včera jsem kamarádem objížděl bazary nejdřív chtěl octu ,ale byly to samý šroty a hlavně přetočený tacho takže na konec jsme našli golfa 4 combi ,hagusy,tažný ,klimatronic,4*okno v el. origo 16" hliníky + serviska no a on se mu tak líbil že mu nevadila ani ta motorizace Jo taaaak..Tak to jo..Ale skoda toho motoru no.Na toho kombala to musi byt fakt slaboch..Ale jestli kamos nedivoci.. Ja puvodne koukal po GIV pro pritulku,nekde z nemec prave a taky s timhle motorem..Nakonec padlo na Fabku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Mějte se lidi jdu něco dělat (měnit výbojku na autí včera mrcha přestala svítit ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Mějte se lidi jdu něco dělat (měnit výbojku na autí včera mrcha přestala svítit ) Maj sa ! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Mějte se lidi jdu něco dělat (měnit výbojku na autí včera mrcha přestala svítit ) Jj mej se..Ja zase budu vyrazet na Dopravak..To se tam zase z toho vopupinkuju.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Se ti divim,ze hledas jiny fleck Jako ze nemusim nic delat jo? No ale za jaky prachy vis.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Jako ze nemusim nic delat jo? No ale za jaky prachy vis.... Ja mam to samy zadna velka drina a plat zadny zazrak ale zase si nemuzu uplne stezovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Ja mam to samy zadna velka drina a plat zadny zazrak ale zase si nemuzu uplne stezovat A copak delas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Jako ze nemusim nic delat jo? No ale za jaky prachy vis.... To zas ne,,... ale jak te tak posloucham ,,,celkem se ti tam libi,,zadna stiznost az na ty prachy no .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 A copak delas? IT a GPS technika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 To zas ne,,... ale jak te tak posloucham ,,,celkem se ti tam libi,,zadna stiznost az na ty prachy no .., Hele,ja to mel na zacatku to samy..Pohoda,az na prachy..Po naky dobre jsem si rekl o zvyseni platu,a to cloveka malicko uklidni,na chvili..A pak se ten kolobeh opakuje,nez das vypoved... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 IT a GPS technika Tak to se divim..Vy jako IT atp si s penezma muzete celkem diktovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 cece Martine tak jsem to nevydrzel a ted jsem si dojel jeste koupit bluetooth gps k telefonu aby me makal tomtom :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Hele,ja to mel na zacatku to samy..Pohoda,az na prachy..Po naky dobre jsem si rekl o zvyseni platu,a to cloveka malicko uklidni,na chvili..A pak se ten kolobeh opakuje,nez das vypoved... Takhle bych to taky udelal,nejakou dobu tam pobyl,,...''usadil se '' a jak rikas osefoval vetsi kacky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 IT a GPS technika haha akorat jsem si byl koupit gps Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Tak to se divim..Vy jako IT atp si s penezma muzete celkem diktovat.. No zatim jsem mladej az budu treba Spravce IT a tak , to budou jinci cifry (jestli teda budu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 haha akorat jsem si byl koupit gps to si urcite koupil nakou plecku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 to si urcite koupil nakou plecku to nevim potreboval jsem bluetooth k telefonu tak origo nokie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 to nevim potreboval jsem bluetooth k telefonu tak origo nokie no jestli aspon ld4w tak to ujde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 (editace) cece Martine tak jsem to nevydrzel a ted jsem si dojel jeste koupit bluetooth gps k telefonu aby me makal tomtom :-) Fakt jo? Ja tady taky jeden modul mam..Mi tu vybyl od nakyho telefonu..Je to neco,co dava T-Mobile..Asi naky bahno.. to sem zvedavej,jak ti to bude makat..Mi budes muset ukazat.. Editováno: 27. Únor 2008, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 To zas ne,,... ale jak te tak posloucham ,,,celkem se ti tam libi,,zadna stiznost az na ty prachy no .., Jenze ty sou docela dulezity vis. Jinak bych tu zustala hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 IT a GPS technika A co to obnasi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Nic pánové a dámy ,mizim zaridit par formalitek do prace ,,tak zatím mejte pekne ! .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Jenze ty sou docela dulezity vis. Jinak bych tu zustala hned. VimVim,, ... hlavne abys byla spokojena ... Letíím mej se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 A co to obnasi? No drzet to tady tak nejak v chodu , starat se o web a opravit aspon pulku toho co sem lidi prinesou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 @Jeronymo: Presne,tak to je..Clovek kdyz jde do prvni prace,tak je pln ocekavani a vetsinou toho nejlepsiho..Jenze pak zjisti,ze to neni uplne dle jeho predstav,tak ma chut to vzdat a jit jinam..Nerikam,ze se nemuze hned povest skok k lepsimu,ale to byva jooo nahoda..Nas trh je podelanej tim,ze chteji vsude praxi,to snad jinde ve svete pomalu neni... @warhead: Hele i mladaj ajťák si muze diktovat..zalezi,co vsechno umis a co po tobe jaka spolecnost chce...Pokud umis presne to co pozadujou a jsi ochoten na sobe dal makat,tak myslim radi zaplati.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky