Bazz Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Nazdárek všici tak jsem tu sice v práci ale zatím to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Ale tak jednou za cas to neuskodi kdyz mas dobry kamarady kteri te odvedou dom To je pravda --- navíc mam i výhodnou polohu bydliště ktere je přímo na proti(přes silnici) proti restaurantu..... ...ale je pravda že i takova vzdálenost se po určitem počtu vypitych lihovin dá zvladnout za hodinu(teda pokud se nerozhodnu spát pod širým nebem na lavičce-to se teda zatim ještě nestalo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Nazdárek všici tak jsem tu sice v práci ale zatím to jde Haaj boojs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 To je pravda --- navíc mam i výhodnou polohu bydliště ktere je přímo na proti(přes silnici) proti restaurantu..... ...ale je pravda že i takova vzdálenost se po určitem počtu vypitych lihovin dá zvladnout za hodinu(teda pokud se nerozhodnu spát pod širým nebem na lavičce-to se teda zatim ještě nestalo) Hehe dobry no Odkud ses? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Nazdárek všici tak jsem tu sice v práci ale zatím to jde Ahoj ...sem rád že tu nejsem jedinej úderník..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Ahoj ...sem rád že tu nejsem jedinej úderník..... No koukám že je to tu nějaký mrtví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Hehe dobry no Odkud ses? Kousek od Loun,v takový jedny rozvojový vesničce pod lesem..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Kousek od Loun,v takový jedny rozvojový vesničce pod lesem..... Tak to ani nevim kde sou Louny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Kousek od Loun,v takový jedny rozvojový vesničce pod lesem..... A kde přesně u loun jsem měl chatu bohužel už né Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 No koukám že je to tu nějaký mrtví No jo všichni asi sledujou nějaky skvěly program tv nova.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 No jo všichni asi sledujou nějaky skvěly program tv nova.... Misto v zivote Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Misto v zivote No takovou kravinu já koukám na krásný grafy a křivky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Tak to ani nevim kde sou Louny je tohle možný....... ......severní čechy praha-slany-louny-chomutov.......jinak pro Bazze konkretně Slavětín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 No takovou kravinu já koukám na krásný grafy a křivky Ja to taky pravidelne nesleduju ale nic jinyho tu neni... lepsi nez grafy a ty tvy krivky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 je tohle možný....... ......severní čechy praha-slany-louny-chomutov.......jinak pro Bazze konkretně Slavětín Noo tak to jde uplne mimo me ... ja su z moravy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 je tohle možný....... ......severní čechy praha-slany-louny-chomutov.......jinak pro Bazze konkretně Slavětín Tak to ne já to měl víc za louny Lišany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 No takovou kravinu já koukám na krásný grafy a křivky jj není nad správnej sledovací koláč..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Noo tak to jde uplne mimo me ... ja su z moravy JJ ale máte tam krásně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Noo tak to jde uplne mimo me ... ja su z moravy jj morava supr jezdil jsem za dědou k šumperku .... a paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 JJ ale máte tam krásně Podle toho kde na morave myslis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 jj morava supr jezdil jsem za dědou k šumperku .... a paráda Joo tak kousicek od SPK bydlim.. nebo bydlela sem... Mohelnice estli ti to neco rika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Joo tak kousicek od SPK bydlim.. nebo bydlela sem... Mohelnice estli ti to neco rika jj.... znám děda bydlel v Libině.... a znamy jsme měli i kousek vedle v Hrabišíně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 jj.... znám děda bydlel v Libině.... a znamy jsme měli i kousek vedle v Hrabišíně Hrabisin? To ani nevim ze je tady u nas V Libine maka zase bracha Kua jak je ten svet malej coo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Podle toho kde na morave myslis? No třeba Mohel je moc hezká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 No třeba Mohel je moc hezká A ze si ji tak videl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky