MichalF Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Dneska vsichni spite bo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Ve stare hospode byla ta Saaaablikova tadydle : http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=22708 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Dobré ráno kamarádi, tak tu máme další pracovní týden a já se ptám, co budeme dělat ? Nahodtě nějaký téma nebo něco vymyslete, já jdu zatím postavit na kafe a půjdu koupit makový loupáčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Dobré ráno kamarádi, tak tu máme další pracovní týden a já se ptám, co budeme dělat ? Nahodtě nějaký téma nebo něco vymyslete, já jdu zatím postavit na kafe a půjdu koupit makový loupáčky Já jdu do práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Já jdu do práce. A dál...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 dobre rano panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Dobrý kafe bych si dal, loupák zrovna nemusím,ale co dělat. Ahoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 ja uz v praci jsem...a doufam ze nebudu muset nikam vyrazit, kdyz vidim co se deje na silnicich :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 A dál...? Spidipozdravuj v Tišnově na nádraží klan Řezáčů. Ahoj Honza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Bry ranko chlapci a chlapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 brý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 brý den Zdravim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Ahoj všichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Pěkný slunečný den všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Bre ranko mladeznici ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Bre ranko mladeznici ! i vam sokolici...kua nejaka prace se blizi tak hold budu muset cestovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 i vam sokolici...kua nejaka prace se blizi tak hold budu muset cestovat Kam jedes ? To ti nezavidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 jirka3 + BLACK MOLLY + MichalF: Ahojte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 baurak: Cau chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 no tak ranní zdravení už máme za sebou a jak se máte přátelé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 jirka3 + BLACK MOLLY + MichalF: Ahojte Ahoj ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 no tak ranní zdravení už máme za sebou a jak se máte přátelé? Mame se dobre, koukame na mail kde mame mit slibovane fotecky jedne cervene cocty s foliema a nic nevidime :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 tak jěště jednou ahoj.já se vrhnul na oběd.dneska jsem dostal šílenou chuť na špagety.tak jdu na to.venku je nádherně,ale jen doma za oknem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 tak jěště jednou ahoj.já se vrhnul na oběd.dneska jsem dostal šílenou chuť na špagety.tak jdu na to.venku je nádherně,ale jen doma za oknem Ahoj pane ... nemluv mi o jidle nebo dostanu HLLLLLLLAAAAAAAAAAAADDDD ;D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 a o čem jiném chceš v tomhle čase mluvit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky