Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 rozdělat zkontrolovat jestli není rozlomená vačka na odem. zam. (v kroužku) Jj, možná i vačka, ale častěj se setkávám s tím, že když jsem zámek ztuha a někdo fest zabere, tak rupne ten kroužek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Ja sem si DO sama nezapojovala.. Ja a elektrika? Eee nikdy. Stacilo kdyz se mi kourilo z palubovky u Kadi Kazdopadne diky! Šag neříkám že ty... Chce to omrknout a proměřit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Jdu na obidek,zatim se tu mejte Dobrou chuť Jirko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Jdu na obidek,zatim se tu mejte Brou chut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Šag neříkám že ty... Chce to omrknout a proměřit... Musim zamrkat na nejakyho chlapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Tak ja uz su po jidle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Tak ja uz su po jidle Co si mel dobryho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Musim zamrkat na nejakyho chlapa S multimetrem v ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Tak ja uz su po jidle Já částečně taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 S multimetrem v ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Včera jsem musel trochu vyčistit laufijózo, protože po té zimě je to vždycky děs a hrůza... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Včera jsem musel trochu vyčistit laufijózo, protože po té zimě je to vždycky děs a hrůza... Vypada skoro jako novej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Co si mel dobryho? Kofolu + vypecky bramb knedl spenat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Kofolu + vypecky bramb knedl spenat Mnam kofola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Vypada skoro jako novej Wow, děkuji... Ale už má za sebou pátou zimu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Mnam kofola jj taky mam rad ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Wow, děkuji... Ale už má za sebou pátou zimu... Fakt jo? No na te fotce vypada fakt jako novej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 jj taky mam rad ! Ja bych ted potrebovala nejaky Kamikaze nebo Semtex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 jj taky mam rad ! Jj, i já, hlavně v létě, když se jezdí... Ale je to močopudný jak šlak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Fakt jo? No na te fotce vypada fakt jako novej Njn, ale asi to bude tím, že su howedo... Já přivazuju voňavý stromečky "new car" i k hadicím v motoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Ja bych ted potrebovala nejaky Kamikaze nebo Semtex dvojitýho Redbullíka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Njn, ale asi to bude tím, že su howedo... Já přivazuju voňavý stromečky "new car" i k hadicím v motoru... Boze Jestli chces prodavam perfekt spreje na palubku a je tam vune NEW CAR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Boze Jestli chces prodavam perfekt spreje na palubku a je tam vune NEW CAR Od jaké značky...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Od jaké značky...? Jezis to ti tedka nereknu. Dotahali sme to z Polska. A kazdy kdo si to koupil byl na max spokojeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 (editace) Kua 2x Editováno: 29. Únor 2008, autor: Cary_mary_fuck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky