BadyS Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Pizzu bych si mozna take dal byla lexusní, moje numero 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 byla lexusní, moje numero 10 No já su teď přežranej až až... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Dobreho vecera preji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Ne, jezdíme spolu kalit... Tak tak..A v ramci ranniho odparovani alkoholu z palice jsme si dali fotografickou vlozku.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Tak tak..A v ramci ranniho odparovani alkoholu z palice jsme si dali fotografickou vlozku.. lol Přesně tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 kua to svítí jak kráva ta nová mouse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 kua to svítí jak kráva ta nová mouse No totóóóóóóóók... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 kua to svítí jak kráva ta nová mouse lol Dub City hadr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 lol Dub City hadr... To teda jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 No koukám, tady už to všechno zalehlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 No koukám, tady už to všechno zalehlo... Neeeee..Ja akorat dohanim 14ti dilovej skluz Pekla s Landou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Neeeee..Ja akorat dohanim 14ti dilovej skluz Pekla s Landou.. Tak to jóóóóó.... Morituri Te Salutant... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WWCat Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Prosimvás, kdo se mi tu může kouknout do ETKY ? potřebovala bych vědět co se skrývá za číslem 1U1941031/32 a jaké číslo má přední levé plastové nadkolí na Octavii 2003 1,8T a ještě blbej dotaz, všechno co začíná 1UO nebo 1U1 je na facelift ? Dokázal by mi někdo sehnat číslo dílu na plast.CD box do CD měniče - originál vyr. 9/2003. Koupila sem auto a ten box tam není, tak mi je to k prdu Děkujiiiiiiiii PS odpovědi prosím nejlíp přes SZ, abych to tu pak našla ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Tak to jóóóóó.... Morituri Te Salutant... Tak trosku..Jeste mi asi 4 dily chybi..Ale asi to necham taky na zitra..NO i kdyz.... lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Tak trosku..Jeste mi asi 4 dily chybi..Ale asi to necham taky na zitra..NO i kdyz.... lol No chtělo by to afterparty na pokoji číslo 315 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 No chtělo by to afterparty na pokoji číslo 315 He,to teda.. Dal bych si pivaka.. Ale doma se me nechce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Prosimvás, kdo se mi tu může kouknout do ETKY ?potřebovala bych vědět co se skrývá za číslem 1U1941031/32 a jaké číslo má přední levé plastové nadkolí na Octavii 2003 1,8T a ještě blbej dotaz, všechno co začíná 1UO nebo 1U1 je na facelift ? Dokázal by mi někdo sehnat číslo dílu na plast.CD box do CD měniče - originál vyr. 9/2003. Koupila sem auto a ten box tam není, tak mi je to k prdu Děkujiiiiiiiii PS odpovědi prosím nejlíp přes SZ, abych to tu pak našla ;o) Hele,cislo dilu,co jsi napsala,mi to nechce najit.. Co jsem nasel co se tyce podbehu je tohle.. podbeh holy-umela hmota vlevo 1U0 809 961 B Jinak myslim,ze 1U0 a 1U1 neznaci rozdil mezi face a predface.. Po tom plastu se jeste kouknu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WWCat Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 to je super ten podběh - díky tomu klíči ušetřim 150,- oni to v tom krámě mají podle čísel dílů ale názvy jsou moc stručné To co nemůžeš najít, by měl být obal světel xenon - neboli holý xenony.... A ten box by se mi šiknul - díky moc ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 (editace) to je super ten podběh - díky tomu klíči ušetřim 150,- oni to v tom krámě mají podle čísel dílů ale názvy jsou moc stručné To co nemůžeš najít, by měl být obal světel xenon - neboli holý xenony.... A ten box by se mi šiknul - díky moc ! Nemas zac.. Jo jo vetsinou to byva dle cisel dilu a ne dle nazvu.. To co nemuzu najit tam ani neni.Je tam jen xenon jako celek a pak rozdelen na jednotlive casti a jejich cisla,jinak xenon (svetlomet halogenovy zdvojeny pro plynovou vybojku) levy 1U1 941 017 G a pravy konci 018 G... Box tam neni..jen drzak na changer a pak changer..Mozna ze v ETCE 7 by to byt mohlo,ale v 6ce to neni.. Editováno: 29. Únor 2008, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WWCat Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Počkééj jak - levy 1U1 941 017 G a pravy konci 018 G... já mám tohléééé !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Ahoj kamarádi... WWCat: Omlouvám se, včera jsem tady u toho nějak vytuhl, ale koukám, že Marty si vzal ty Tvé dotazy pod patronát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Zdarec bouchaci. Jak je u vas ? Neodfoulo vam neco ? U nas uz jednou odfouklo elektrinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Zdarec bouchaci.Jak je u vas ? Neodfoulo vam neco ? U nas uz jednou odfouklo elektrinu. Takhle to vypadalo před hodinou v Bohumíně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Ty brdo..... cos delal v BOH ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Takhle to vypadalo před hodinou v Bohumíně... No koukam,ze to tam vcera bylo dosti hustě rozfičený ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky