maros Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Zdarec hospodo. Dneska je zavircka ?;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Dneska nikdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 zdar jsem tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 zdar jsem tu Ahoj Honzi..Jak se dari? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Zdravíčko kamarádi, jsem zpět z prodlouženého víkendu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Zdravím všechny ! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Zdravíčko kamarádi, jsem zpět z prodlouženého víkendu... A kdepa si byl? Zdravicko Jero.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 A kdepa si byl? Zdravicko Jero.. caumén ! ... Koukal jsem na fotos z vaseho sraziku .., parada jak jinak bylo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 caumén ! ... Koukal jsem na fotos z vaseho sraziku .., parada jak jinak bylo ? Caues.. No skoda,ze nas nebylo vic,ale i pres to,ze chcalo a foukalo se nas seslo 12 aut,coz bylo super..Pojezdili jsme dali obed..pokecali..Pohodicka.. Jinak v sobotu rano mi diky bource shorel zdroj u PC,tak to nic moc..Ale v patek jsem si udelal radost a koupil A4 1:43 a dal ji kolace.. A jeste mam jedny kola pripraveny doma,tak uvidime,jestli nepujdou na supika.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 (editace) Caues..No skoda,ze nas nebylo vic,ale i pres to,ze chcalo a foukalo se nas seslo 12 aut,coz bylo super..Pojezdili jsme dali obed..pokecali..Pohodicka.. Jinak v sobotu rano mi diky bource shorel zdroj u PC,tak to nic moc..Ale v patek jsem si udelal radost a koupil A4 1:43 a dal ji kolace.. A jeste mam jedny kola pripraveny doma,tak uvidime,jestli nepujdou na supika.. Videl jsem no ,ze jste si pekne zablbli .... J,bourky jsou svině ,mam u kompu tu prepetovou zasuvku kdyby nahodou ,ale pri vetsich bourlivkach raci vytahuju vsecko z elektryky,prisel jsem tak o tv+dvd,Tak kazdopadne at to mas co nejrychlejc v cajku No ,ale ted k tomu lepsimu , musim rict ,ze mi ukapla nejedna slina , fakt moc pekny ! ,na kolik te vysla ? ty kolace padnou jak prdel na hrnec,kdybys mi nerekl ,zes je tam dal ,nemel bych tušáka ,ze jsou z neceho jinyho Editováno: 3. Březen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Videl jsem no ,ze jste si pekne zablbli .... J,bourky jsou svině ,mam u kompu tu prepetovou zasuvku kdyby nahodou ,ale pri vetsich bourlivkach raci vytahuju vsecko z elektryky,prisel jsem tak o tv+dvd,Tak kazdopadne at to mas co nejrychlejc v cajku No ,ale ted k tomu lepsimu , musim rict ,ze mi ukapla nejedna slina , fakt moc pekny ! ,na kolik te vysla ? ty kolace padnou jak prdel na hrnec,kdybys mi nerekl ,zes je tam dal ,nemel bych tušáka ,ze jsou z neceho jinyho Jo jo zablbli..Parada.. No prave,me vzbudila az ta bourka a to bylo pozde..Ten prepetak tam mam taky,ale byl vyplej asi omylem..Takze kdyz jsem to pak chtel zapnout,tak se jen zacoudilo.. NO kazdopadne zdroj uz je koupenej a o vikendu se prehodi.. Jj,taky se mi ódinka libi.. Sice je to malej modylek,ale peknej relativne..teda az od ty doby,co ma poradny kola.. Audinka stala 109,- KC,je to model Maisto a auto s koleckama bylo za 89,- Kc a to Bburago Street Tuner,nebo jak se ta serie jmenuje..Takze luxus cena.. V tydnu pojedu mozna pro toho Nissana 200SX 1/24 kvuli kolum na RS4.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 A kdepa si byl? Zdravicko Jero.. Kopřivnice, Ostrava, Bohumín a tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Jj,taky se mi ódinka libi.. Sice je to malej modylek,ale peknej relativne..teda az od ty doby,co ma poradny kola.. Audinka stala 109,- KC,je to model Maisto a auto s koleckama bylo za 89,- Kc a to Bburago Street Tuner,nebo jak se ta serie jmenuje..Takze luxus cena.. V tydnu pojedu mozna pro toho Nissana 200SX 1/24 kvuli kolum na RS4.. Tak to je fakt dobra cenovka ! , je to sice malinky ,ale jak rikas relativne pekny ... To abys pak na toho nissanka jeste prikoupil nejaky ty kolace ,aby chudak nezustal našpalcích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 (editace) Kopřivnice, Ostrava, Bohumín a tak... Cau Spidi ! ... to sis udelal pekny výletík Hlavně ,ze pocasi vyslo Editováno: 3. Březen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Cauteeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Cauteeee Ále ,helemeSé caues ! .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Ále ,helemeSé caues ! .. Co co? Kam se mam divat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Co co? Kam se mam divat? Nikam nikam ,to já jen tak .,, co ty ,jakpak se mame ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Nikam nikam ,to já jen tak .,, co ty ,jakpak se mame ? No vikend uzasnej takze da se rict ze skvele.. co u tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 No vikend uzasnej takze da se rict ze skvele.. co u tebe? Ale joo, darit se dari:) skoda jen toho pocasi ,uz by se to mohlo drobatko umoudrit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Ale joo, darit se dari:) skoda jen toho pocasi ,uz by se to mohlo drobatko umoudrit No pocasi bylo o weeku docela desivy.. ale to mi nevadilo sem stravila cely week v posteli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Cau Spidi ! ... to sis udelal pekny výletík Hlavně ,ze pocasi vyslo Náhodou to docela šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 No pocasi bylo o weeku docela desivy.. ale to mi nevadilo sem stravila cely week v posteli jo to se to pak vikenduje ,,predpokladam ,ze ne sama ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 sem stravila cely week v posteli čao Čáry, tak to nápodobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Náhodou to docela šlo... Beru z5 ;) ,ta prvni fotka z Bohumína budila respekt ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky