MichalF Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Zdar Mišul, to je mě jasný, že v pondělí dopoledne nikdo nic... Jaký jsou u vás silnice ? Já jsem teď dopoledne něco najezdil u nás a nic moc teda... No jo u nas napadlo celkem dost vcera, sem se docela divil, ale silnice sou OK. Teda ty hlavni, zbytek je bordel a hnus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 To rikaj vsichni.... Co rikaj vsichni ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Eeé koleda koleda MichaleF, co to neseš ve džbáně. Kua to se nerýmuje... nerýmuje, ale je to tak. Zdar Lubo, je něco novýho se světlama? Jinak na Boleslavsku silnice děs a ještě mlha. Aspoň ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 No jo u nas napadlo celkem dost vcera, sem se docela divil, ale silnice sou OK. Teda ty hlavni, zbytek je bordel a hnus. Takže tak jak u nás... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Co rikaj vsichni ? Ja nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Spidi: Achoooi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 nerýmuje, ale je to tak.Zdar Lubo, je něco novýho se světlama? Jinak na Boleslavsku silnice děs a ještě mlha. Aspoň ráno Zdra jaxviňa Peťo, světla jsou v té stejné "poloze" jako naposledy, čili nejspíš nafasuješ moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Spidi: Achoooi No ahóóój... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Ja nic... Tak vidis, takze vsichni neee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Tak vidis, takze vsichni neee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Spidi: Kdyz sem se tedka divala na tvuj podpis tak mi to pripomelo.... http://tuningroom.ic.cz/viewtopic.php?t=20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Spidi: Kdyz sem se tedka divala na tvuj podpis tak mi to pripomelo.... http://tuningroom.ic.cz/viewtopic.php?t=20 Koukám, že se to v zemích českých docela ujalo... Otec to má taky na zadním skle, mimo několika dalších nápisů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 (editace) Koukám, že se to v zemích českých docela ujalo... Otec to má taky na zadním skle, mimo několika dalších nápisů... Jojo Taky sem chtela nejaky napis ale nakonec tam mam akorat obrazek ktery mluvi za vse Editováno: 7. leden 2008, autor: Cary_mary_fuck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Jojo Taky sem chtela nejaky napis ale nakonec tam mam akorat obrazek ktery mluvi za vse Jo, ten je docela výmluvnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Jo, ten je docela výmluvnej... Vid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Vid Baže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 čau spidi,jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 čau spidi,jak je? Čao Peťo, docela ten vstup do nového pracovního roku zvládám. A jak u Tebe, vše O.K. ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Zdra jaxviňa Peťo, světla jsou v té stejné "poloze" jako naposledy, čili nejspíš nafasuješ moje Taky dobrý . A jak vidíš přibližný časový horizont? Otravnej, viď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Taky dobrý . A jak vidíš přibližný časový horizont? Otravnej, viď? Jak svítiplyn... Pokud půjde vše podle představ ( a někdo pustí do světa ksenóóóny za pětku ) tak na jaře - začátek sezóny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Tak jsem taky poobědval, česnekopvá polévka,segedinský guláš s knedlíkem cena 12,-Kč. teď si dám kafíčko a pak by to chtělo dvacet,asi půjdu skontrolovat nějakou postel. Ahoj Honza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 No taxem taky zblajzl polívku a včíl sa uvidí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Jak svítiplyn... Pokud půjde vše podle představ ( a někdo pustí do světa ksenóóóny za pětku ) tak na jaře - začátek sezóny... Za pětku ksenóóóóny beru taky Jinak už jsem zdárně nakrmen takže je mi dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 tak uz jsem zase tady...cestovani vyvozni jen co je pravda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 tak uz jsem zase tady...cestovani vyvozni jen co je pravda :-) my povídej, ráno cesta na h.... a když vidím co tu teď padá tak myslím, že domů to bude úplně stejný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky