Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Zdar Mišul, to je mě jasný, že v pondělí dopoledne nikdo nic... ;) Jaký jsou u vás silnice ? Já jsem teď dopoledne něco najezdil u nás a nic moc teda... :feve:

No jo u nas napadlo celkem dost vcera, sem se docela divil, ale silnice sou OK. Teda ty hlavni, zbytek je bordel a hnus.

Vloženo
Eeé koleda koleda MichaleF, co to neseš ve džbáně. Kua to se nerýmuje... lol

nerýmuje, ale je to tak.

Zdar Lubo, je něco novýho se světlama?

Jinak na Boleslavsku silnice děs a ještě mlha. Aspoň ráno

Vloženo
No jo u nas napadlo celkem dost vcera, sem se docela divil, ale silnice sou OK. Teda ty hlavni, zbytek je bordel a hnus.

Takže tak jak u nás... ;)

Vloženo
nerýmuje, ale je to tak.

Zdar Lubo, je něco novýho se světlama?

Jinak na Boleslavsku silnice děs a ještě mlha. Aspoň ráno

Zdra jaxviňa Peťo, světla jsou v té stejné "poloze" jako naposledy, čili nejspíš nafasuješ moje ;)

Vloženo (editace)
Koukám, že se to v zemích českých docela ujalo... lol Otec to má taky na zadním skle, mimo několika dalších nápisů... lollollol

Jojo :) Taky sem chtela nejaky napis ale nakonec tam mam akorat obrazek ktery mluvi za vse :smich:

Editováno: , autor: Cary_mary_fuck
Vloženo
Zdra jaxviňa Peťo, světla jsou v té stejné "poloze" jako naposledy, čili nejspíš nafasuješ moje ;)

Taky dobrý :palec2: . A jak vidíš přibližný časový horizont? Otravnej, viď? ;)

Vloženo
Taky dobrý :palec2: . A jak vidíš přibližný časový horizont? Otravnej, viď? ;)

Jak svítiplyn... lollollol

Pokud půjde vše podle představ ( a někdo pustí do světa ksenóóóny za pětku lol ) tak na jaře - začátek sezóny... ;)

Vloženo

Tak jsem taky poobědval, česnekopvá polévka,segedinský guláš s knedlíkem cena 12,-Kč. teď si dám kafíčko a pak by to chtělo dvacet,asi půjdu skontrolovat nějakou postel. Ahoj Honza. lol

Vloženo
Jak svítiplyn... lollollol

Pokud půjde vše podle představ ( a někdo pustí do světa ksenóóóny za pětku lol ) tak na jaře - začátek sezóny... ;)

Za pětku ksenóóóóny beru taky ;)

Jinak už jsem zdárně nakrmen takže je mi dobře :)

Vloženo
tak uz jsem zase tady...cestovani vyvozni jen co je pravda :-)

my povídej, ráno cesta na h.... a když vidím co tu teď padá tak myslím, že domů to bude úplně stejný :feve:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...