Cary_mary_fuck Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Uz nic nerikam ..., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Jupi sem si stahla pisnickuu kterou sem shanela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Jupi sem si stahla pisnickuu kterou sem shanela jakou ? ...nahod' nazev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 jakou ? ...nahod' nazev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 aháá ...diskotééka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 aháá ...diskotééka Jafny do auta S takovou budu zase za chvili menit repraky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Jafny do auta S takovou budu zase za chvili menit repraky si porid nejakyho subíka do kufru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 si porid nejakyho subíka do kufru... Na to ja moc nejsem Mam tam tedka da se rict skoro novy repro a hraje to hodne dobre.. ale zase nemam radio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Na to ja moc nejsem Mam tam tedka da se rict skoro novy repro a hraje to hodne dobre.. ale zase nemam radio Mozna bys zmenila nazor kdyby ti to masyrovalo záda .) jinak co je zase s radijem,porad ne reklamacce ? . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Mozna bys zmenila nazor kdyby ti to masyrovalo záda .) jinak co je zase s radijem,porad ne reklamacce ? . . No me to staci u kluku a proste audio nejak moc neresim.. radio kvalitni repra a staci No z reklamace uz mi ho davno vratili a rekli mi ze se zadna z tech zavad neprojevila... takze znova vsechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 No me to staci u kluku a proste audio nejak moc neresim.. radio kvalitni repra a staci No z reklamace uz mi ho davno vratili a rekli mi ze se zadna z tech zavad neprojevila... takze znova vsechno Prodej ho na aukru a kup nove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Prodej ho na aukru a kup nove Kdo by chtel radio ktery nenacita CD a obcas mu nejde displej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Kdo by chtel radio ktery nenacita CD a obcas mu nejde displej Najde se par odborniku ,kteri si z toho vemou co potreboji nebo si ho dokonce spravi .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Najde se par odborniku ,kteri si z toho vemou co potreboji nebo si ho dokonce spravi .., No uvidim co este reknou po dalsi reklamaci... kazdopadne ho prodat chci a bude jedine Pioneer.. JVC uz nikdy vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 No uvidim co este reknou po dalsi reklamaci... kazdopadne ho prodat chci a bude jedine Pioneer.. JVC uz nikdy vic. joo,pionyrek je dobrej ... co treba jeste Clarion nebo kenwood ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 joo,pionyrek je dobrej ... co treba jeste Clarion nebo kenwood ? S tema nemam zkusenosti ani zadny znamy je nema. Ale s Pioneerem byla naprosta spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 S tema nemam zkusenosti ani zadny znamy je nema. Ale s Pioneerem byla naprosta spokojenost. to je pak jiny vybirani .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 to je pak jiny vybirani .., A ty mas copak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 A ty mas copak? staryho panasonica..., ale brat budu bud' toho clariona nebo kennyho..., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Nic musim letet,, ..tak se zatim mej ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 staryho panasonica..., ale brat budu bud' toho clariona nebo kennyho..., Ja sem premyslela i nad nejakym LCD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Ahoj decka ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 joo,pionyrek je dobrej ... co treba jeste Clarion nebo kenwood ? Jedine Alpine nebo Clarion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Ahoj decka ! Caau piskote Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Caau piskote Coze to ? Piskote ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky