baurak Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Bry ranko ahoj ahoj a i tobe Michale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 I tobe Jakpak se mame takhle po ranu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 ahoj ahoj a i tobe Michale Achooi uz v praci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 ahoj ahoj a i tobe Michale Dekuji dekuji Co je new ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Jakpak se mame takhle po ranu? V ramci moznosti a toho, ze sem v praci docela dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 V ramci moznosti a toho, ze sem v praci docela dobre Tak toe faine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Achooi uz v praci? uz davno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Dekuji dekuji Co je new ? jenom to ze na me neco leze kua a jeste navic je hodne prace tak ze nic moc kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 uz davno Tak at ti to rychle utece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Tak at ti to rychle utece mam strach ze to dnes bude dlouhy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 jenom to ze na me neco leze kua a jeste navic je hodne prace tak ze nic moc kombinace Jo to je na hovno !!! Nejlip zalezt do postele a fakt tam vydrzet ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 no to ja jsem byl zmlacenej po vikednu taky po sportu Néni sport jako sport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Jo to je na hovno !!! Nejlip zalezt do postele a fakt tam vydrzet ! no jo kdyz me to nebavi lezet...tak to vzycky nejak v praci preziju a vecer se snazim to nejak lecit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Néni sport jako sport to mas pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 jenom to ze na me neco leze kua a jeste navic je hodne prace tak ze nic moc kombinace žádné radosti co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 žádné radosti co? no to vubec ale tak snad to bude v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 no jo kdyz me to nebavi lezet...tak to vzycky nejak v praci preziju a vecer se snazim to nejak lecit Znam, ale stoji to za hovno ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 no to vubec ale tak snad to bude v pohode No tak to každopádně - v práci to přechodíš, večer to spálíš a cestou dom to zase chytneš a furt dokola... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 tak aspon neco veseleho Tatínek sedí u televize, vyhazuje buráky do výšky a chytá je rovnou do pusy. Maminka na něj zakřičí, on se lekne, otočí hlavu a v tom mu burák spadne # přímo do ucha. Maminka se mu ho snaží vytáhnout, ale burák padá stále víc a víc # do ucha. Najednou domů příjde dcera s kamarádem. Kamarád vidí co se stalo a okamžitě reaguje. Strčí tatínkovi prsty do nosu a řekne mu ať pořádně foukne. Tatínek to udělá a burák je venku. Maminka křičí: ten kluk je genius, to by mě zajímalo co z něho bude? Tatínek odpoví: no, podle toho jak mu smrděly prsty bych řekl, že náš zeťák. :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Znam, ale stoji to za hovno ! to me povidej...ani nejsem tak nemocnej ale nic me nebavi nic se me nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 mam strach ze to dnes bude dlouhy Jakto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Jakto? blba a dlouha prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 blba a dlouha prace To je nejhorsi no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Dobré ráno kamarádi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Dobré ráno kamarádi... Ahoooj Spidacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky