MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 No já teda víc než Favoritům fandím Oktávkám a Superbům... Tak to bude prave asi ten problem Mel si fandit GUNNERS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Tak to bude prave asi ten problem Mel si fandit GUNNERS Hmmmm, tak takový auto neznám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Napiste mi nekdo neco hezkyho nudim se v praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Napiste mi nekdo neco hezkyho nudim se v praci Mám volno, venku začíná svítit sluníčko, takže umeju a vysaju koktičku a pojedeme někam na výlet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Ahoj bratři a sestry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Napiste mi nekdo neco hezkyho nudim se v praci AC Milan 0 : 2 FC Arsenal lol lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Mám volno, venku začíná svítit sluníčko, takže umeju a vysaju koktičku a pojedeme někam na výlet... Cože??? Jaký sluníčko??? Jinak já umýval a vysával minulý týden v úterý a od té doby je furt hnusně, takže už je to zas jak hnůj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Mám volno, venku začíná svítit sluníčko, takže umeju a vysaju koktičku a pojedeme někam na výlet... Tady je teda pekne skarede Tak se za mnou stav v praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Ahoj bratři a sestry Ahoooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 AC Milan 0 : 2 FC Arsenal lol lol lol Nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Ahoj bratři a sestry Zdar otče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Nadhera Taky si myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Cože??? Jaký sluníčko???Jinak já umýval a vysával minulý týden v úterý a od té doby je furt hnusně, takže už je to zas jak hnůj Normálně slunkóóóó... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Ahoj bratři a sestry Ahoj mladezniku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Taky si myslim Sice fotbalu vubec nefandim ale detail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Tady je teda pekne skarede Tak se za mnou stav v praci No měl jsem jet na napěťovku do Modřic, ale nějak se mi nesce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 No měl jsem jet na napěťovku do Modřic, ale nějak se mi nesce... Do Modric? Tak to mas cestou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Sice fotbalu vubec nefandim ale detail Tak zacnes, na to neni nikdy pozde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Do Modric? Tak to mas cestou Jj, fim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Tak zacnes, na to neni nikdy pozde Ja sem spis na hokej kdyz uz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Jj, fim... Jak to muzes vedet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Ja sem spis na hokej kdyz uz Vsak to ja taky Ja mam rad temer kazdej sport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Nuže, auto už se mi vrátilo zpět, takže dopiju kafčo a vyrážím směr FÚ, ZP a OSSZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Nuže, auto už se mi vrátilo zpět, takže dopiju kafčo a vyrážím směr FÚ, ZP a OSSZ. Jedna hnusnejsi zkratka nez druha Jinak bre ranko vespolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Jak to muzes vedet? Vim, nésu blbé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky