Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
tak uz jsem zase tady...cestovani vyvozni jen co je pravda :-)

Zdar jaxviňa Baui, no mě to říkej, od sedmi do půj jedenácté jsem též gumokoloval... ;)

Vloženo
Zdar jaxviňa Baui, no mě to říkej, od sedmi do půj jedenácté jsem též gumokoloval... ;)

jako silnice 1.tridy pohodicka ale zbytek hrozny a sileny ;)

Vloženo
my povídej, ráno cesta na h.... a když vidím co tu teď padá tak myslím, že domů to bude úplně stejný :feve:

jak vypada R10...teplicka je skoro sucha...pohodicka

Vloženo
No ráno v sedm nebyla ani ta první třída moc fajne... ;)

jo mas pravdu kdyz jsem jel do prace tak to taky jeste nebyla zadna hitparada a navic auto komplet zamrzly tak jsem to jel po pameti ;)

Vloženo
jak vypada R10...teplicka je skoro sucha...pohodicka

místy mokro, místy koleje, přejíždět autobus, náklaďák je umění protože silničáři projeli jen půlku pravýho prahu a mlha jak mlíko takže jsem jel na čerňák skoro hodinu

Vloženo
místy mokro, místy koleje, přejíždět autobus, náklaďák je umění protože silničáři projeli jen půlku pravýho prahu a mlha jak mlíko takže jsem jel na čerňák skoro hodinu

jj tak u nas taky bylo videt...nesmis se toho predjizdeni tak bat ;)

Vloženo
nebuď drzej Jiříčku ;)

No tak kluci, podejte si ruce a na důkaz vzájemné náklonosti si kupte navzájem litrovku nemrznoucí kapaliny do ostřikovačů...

Vloženo
No tak kluci, podejte si ruce a na důkaz vzájemné náklonosti si kupte navzájem litrovku nemrznoucí kapaliny do ostřikovačů...

a muzu ji vzit na ccs??

Vloženo (editace)
Samozřejmě, důkazem té lásky bude to, že ji koupíš, čím zaplatíš, je vcelku buřt... ;)

to je dobře, taky mám tuto kouzelnou kartičku, ale s tou láskou bych to zbytečně nepřeháněl

Editováno: , autor: Petr81
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...