Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 tak uz jsem zase tady...cestovani vyvozni jen co je pravda :-) Zdar jaxviňa Baui, no mě to říkej, od sedmi do půj jedenácté jsem též gumokoloval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Zdar jaxviňa Baui, no mě to říkej, od sedmi do půj jedenácté jsem též gumokoloval... jako silnice 1.tridy pohodicka ale zbytek hrozny a sileny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 my povídej, ráno cesta na h.... a když vidím co tu teď padá tak myslím, že domů to bude úplně stejný jak vypada R10...teplicka je skoro sucha...pohodicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 jako silnice 1.tridy pohodicka ale zbytek hrozny a sileny No ráno v sedm nebyla ani ta první třída moc fajne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 No ráno v sedm nebyla ani ta první třída moc fajne... jo mas pravdu kdyz jsem jel do prace tak to taky jeste nebyla zadna hitparada a navic auto komplet zamrzly tak jsem to jel po pameti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 jak vypada R10...teplicka je skoro sucha...pohodicka místy mokro, místy koleje, přejíždět autobus, náklaďák je umění protože silničáři projeli jen půlku pravýho prahu a mlha jak mlíko takže jsem jel na čerňák skoro hodinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 auto komplet zamrzly tak jsem to jel po pameti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 místy mokro, místy koleje, přejíždět autobus, náklaďák je umění protože silničáři projeli jen půlku pravýho prahu a mlha jak mlíko takže jsem jel na čerňák skoro hodinu jj tak u nas taky bylo videt...nesmis se toho predjizdeni tak bat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 jj tak u nas taky bylo videt...nesmis se toho predjizdeni tak bat Jsem předjížděl, neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Jsem předjížděl, neboj A jak to dopadlo...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 A jak to dopadlo...? v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 v pohodě No tak to je fajne... Nevíte co zase vyváděl Kochťák, prej má nějak načechráno, jsem slyšel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Nevíte co zase vyváděl Kochťák, prej má nějak načechráno, jsem slyšel... jsem neslyšel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 No tak to je fajne... Nevíte co zase vyváděl Kochťák, prej má nějak načechráno, jsem slyšel... hele tak o tom nic nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Jsem předjížděl, neboj jen nekecej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 hele tak o tom nic nevim koukám na Moravě vědí všechno dřív Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 No kurnik já už s každým soucítím, jen vidím puštěný výstražáky u krajnice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 jen nekecej nebuď drzej Jiříčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 koukám na Moravě vědí všechno dřív No ono tady něco proběhlo hospodou v sobotu dopoledne, ale nic v podstatě nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 nebuď drzej Jiříčku bych si nedovolil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 nebuď drzej Jiříčku No tak kluci, podejte si ruce a na důkaz vzájemné náklonosti si kupte navzájem litrovku nemrznoucí kapaliny do ostřikovačů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 No tak kluci, podejte si ruce a na důkaz vzájemné náklonosti si kupte navzájem litrovku nemrznoucí kapaliny do ostřikovačů... a muzu ji vzit na ccs?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 a muzu ji vzit na ccs?? Samozřejmě, důkazem té lásky bude to, že ji koupíš, čím zaplatíš, je vcelku buřt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 No ono tady něco proběhlo hospodou v sobotu dopoledne, ale nic v podstatě nevím... to jsem tu nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 (editace) Samozřejmě, důkazem té lásky bude to, že ji koupíš, čím zaplatíš, je vcelku buřt... to je dobře, taky mám tuto kouzelnou kartičku, ale s tou láskou bych to zbytečně nepřeháněl Editováno: 7. leden 2008, autor: Petr81 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky