MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 1) pac mi delas chute jakxvina s takovou falkotou...2) se nedivim,ze mas hlad..Nemas to jako tapetu na plose? lol Ne ale mam tu takovejch obrazku vic ... a jako masakr !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Co kecas by te sekretarkou neudelali kdybys nereprezentovala No to nevim teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Ne ale mam tu takovejch obrazku vic ... a jako masakr !!!! Tak je sem hlavne nedavej,jo? lol Ja si pro jogurt a rohlik.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 (editace) Tak je sem hlavne nedavej,jo? lol Ja si pro jogurt a rohlik.. No rohlik ... neni spatnej, ale : Editováno: 5. Březen 2008, autor: MichalF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 I todle bych snesl : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Nebo : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Mnam : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Viiiic : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 (editace) Jeste viiiic : Editováno: 5. Březen 2008, autor: MichalF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Asi du na obidek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Nevim, ale nejak sem dostal HLAD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Da si nekdo STEAK ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Nikdo ? ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 To to mam snist vsechno sam ??> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 @MichalF: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 @MichalF: Chapu ... pro Tebe jako zaprisahleho VEGETARIANA ... nic moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Tak jsem zpět, šel jsem si uvařit kafe, při té příležitosti jsem udělal i čínskou instantní polívku a jesli mě bude MichalF ještě chvíli srát, tak hodím popcorn do mikrovlnky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Chapu ... pro Tebe jako zaprisahleho VEGETARIANA ... nic moc No,presne tak.. lol .. Kua,ja si snad ten biftour vecer dam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Tak jsem zpět, šel jsem si uvařit kafe, při té příležitosti jsem udělal i čínskou instantní polívku a jesli mě bude MichalF ještě chvíli srát, tak hodím popcorn do mikrovlnky... ja uz tady tlacim ten jogurt..A misto rohliku jsou to musli.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 No,presne tak.. lol ..Kua,ja si snad ten biftour vecer dam.. No já čekám, až přijede takový veliký zlatostříbrný auto se čtyřma kolečkama na čenichu a pojede se papat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 No nic du jist ... cya later Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 No nic du jist ... cya later bye bye Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Koukám Marty, že máš koktu pojištěnou u České Pojišťovny a.s. od 9. 2. 2007 na dobu neurčitou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 aaa grrrr ja mam hlad jako vlk a tady tohleto ... ja ho sezeru pustte me na nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky