BLACK MOLLY Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 jak by bylo.půl roku marodím.čekám na poslední operaci tak snad to stihnu do sezony.jinak na pi..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 jak by bylo.půl roku marodím.čekám na poslední operaci tak snad to stihnu do sezony.jinak na pi..... no ja hlavne vubec netusim s cim a proc marodis<< Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 ahoj i tobě,ale to bylo spíš osobní pro kačenku než všeobecné. Vřele děkuji čau všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 jo ona je tady taky...ahoj Kacko:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 no ja hlavne vubec netusim s cim a proc marodis<< rakovina je prevít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 jo ona je tady taky...ahoj Kacko:-) jj, sem tu jak se máme?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 jj, sem tu jak se máme?? ale jo jde to...jen jsem ted nejak nachcipanej ale snad je to jen chvilkovy jinak v pohode jak u tebe?? kdyz pominu co jsi psala vyse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 rakovina je prevít tak to je hnus...kamarad byl na operaci na zacatku unora z niceho nic nador na mozku tohle jsou hodne smutny veci...jak to vypada u tebe bude to tak nejak v pohode?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 ale jo jde to...jen jsem ted nejak nachcipanej ale snad je to jen chvilkovy jinak v pohodejak u tebe?? kdyz pominu co jsi psala vyse tak my už marodíme druhým týdnem, takže totálně na .... a jinak paráda - když pominu to nahoře tak už sem mohla bydlet na mělníku ale bohužel - zatím je to nemožné a bůh ví, zdali to vůbec někdy možné bude a do toho příští týden soud - no hele, tenhle rok stojí opět za Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 tak my už marodíme druhým týdnem, takže totálně na .... a jinak paráda - když pominu to nahoře tak už sem mohla bydlet na mělníku ale bohužel - zatím je to nemožné a bůh ví, zdali to vůbec někdy možné bude a do toho příští týden soud - no hele, tenhle rok stojí opět za nevim proc ale myslel jsem si ze uz na Melniku bydlis... no je videt ze ti to tedy moc slavne nezacina to je pravda:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 nevim proc ale myslel jsem si ze uz na Melniku bydlis... no je videt ze ti to tedy moc slavne nezacina to je pravda:-( Jo jo, jsme u Jiříka, ale kupuju tam baráček, aby jsme konečně měli svoje soukromí a žili jako normální rodinka ne že by to u Jiříka nešlo, ale přeci jenom být s rodiči pod jednou střechou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Jo jo, jsme u Jiříka, ale kupuju tam baráček, aby jsme konečně měli svoje soukromí a žili jako normální rodinka ne že by to u Jiříka nešlo, ale přeci jenom být s rodiči pod jednou střechou... jj to chapu urcite je lepsi bydlet sam bez rodicu mas vetsi klid....a tohle ti teda malinko kazi plany?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 jj to chapu urcite je lepsi bydlet sam bez rodicu mas vetsi klid....a tohle ti teda malinko kazi plany?? malinko víc, páč tam je měsíční splátka něco přes deset tisíc na té staré hypotéce, která bohužel je vedená i na mě, tím pádem mi nikdo hypotéku na byť jen malou částku nedá, to leda že bych vydělávala tak 60 tisíc ten barak chci brát sama - z dob minulých jsem poučena že nemůžeš důvěřovat ani vlastní rodině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 malinko víc, páč tam je měsíční splátka něco přes deset tisíc na té staré hypotéce, která bohužel je vedená i na mě, tím pádem mi nikdo hypotéku na byť jen malou částku nedá, to leda že bych vydělávala tak 60 tisíc ten barak chci brát sama - z dob minulých jsem poučena že nemůžeš důvěřovat ani vlastní rodině no tak to je nezavideni hodna situace...hlavne ze uz jsi se ponaucila a vis jak na to ted :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 no tak to je nezavideni hodna situace...hlavne ze uz jsi se ponaucila a vis jak na to ted :-) a co ty, jak se ti daří v práci?? Jo jak se ted doma nudím, tak sem si prolezla počítač a narazila sem na jednoho velkého jedlíka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 a co ty, jak se ti daří v práci?? Jo jak se ted doma nudím, tak sem si prolezla počítač a narazila sem na jednoho velkého jedlíka Fuj ... a mam zase hlad kdyz to vidim !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 a co ty, jak se ti daří v práci?? Jo jak se ted doma nudím, tak sem si prolezla počítač a narazila sem na jednoho velkého jedlíka jojo v praci pohodicka a klidecek, jsem spokojen se zmenou moc. No ja koukam co tam vsechno nenajdes to uz bude najeky rok stary... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Fuj ... a mam zase hlad kdyz to vidim !!! jooo pane to byt zebirka ve 4 vrstvach...no byl toho ranec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Fuj ... a mam zase hlad kdyz to vidim !!! Mišulko a pak to můžeš zapít lahodným pivečkem jako mistr baurák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 tak to uz je mooooc tohle :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 jooo pane to byt zebirka ve 4 vrstvach...no byl toho ranec Dal bych si !!! HAM HAM !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 jojo v praci pohodicka a klidecek, jsem spokojen se zmenou moc. No ja koukam co tam vsechno nenajdes to uz bude najeky rok stary... hoooodne starý dokonce i Vitta tady mám jak má přes spodní část těla přehozenou nejakou vlajku a pak rozepnutý kalhoty Ale u Tebe těch fotek mám hafo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 tak to uz je mooooc tohle :-) :-) LOOOOOL ... husty !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Sakra to je fešák :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Dal bych si !!! HAM HAM !!! si zajed do cartcentra Radotin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky