Jero Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Jako mam z nich radost Sem se bal kdyz odesel Thierry Henry, ale hra Arsenalu je cim dal tim lepsi I kdyz posledni dobou trosku krize Henry je blazen,umí divy ...Na jeho techniku se pekne kouka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Dobrej vecir vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Dobrej vecir vsem Brej i tobě ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Brej i tobě ! Tak Merglik uz je vybranej,v pondeli pro nej jedu a kdyz se bude libit,beru ho.Je to benzin 3,2 litru,rok 97,najeto 55 tis. y plny palbe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Tak Merglik uz je vybranej,v pondeli pro nej jedu a kdyz se bude libit,beru ho.Je to benzin 3,2 litru,rok 97,najeto 55 tis. y plny palbe Panejo,slusnej obsah ..,najeto taky hezky,pokad to neni stoceny .., hlavne aby byl jinak ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Panejo,slusnej obsah ..,najeto taky hezky,pokad to neni stoceny .., hlavne aby byl jinak ok hele tady se stocenejch kilometru nebojim,moc tady tuhle praktiku neznaj.Navic jsou km garantovany a budou i ve smlouve.Serviska samozrejmosti.Jsem zvedavej jak to pojede s timhle motorem.Jeste se delal obsah 4,3 litru.Docela se tesim az ho projedu,je to automat a muzu rict,ze v tom starym jsem si na automat docela zvyknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 hele tady se stocenejch kilometru nebojim,moc tady tuhle praktiku neznaj.Navic jsou km garantovany a budou i ve smlouve.Serviska samozrejmosti.Jsem zvedavej jak to pojede s timhle motorem.Jeste se delal obsah 4,3 litru.Docela se tesim az ho projedu,je to automat a muzu rict,ze v tom starym jsem si na automat docela zvyknul jasne,no vsak uvidis No kazdopadne to musi byt pekny svezenicko ,kolik ze to ma kW ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 jasne,no vsak uvidis No kazdopadne to musi byt pekny svezenicko ,kolik ze to ma kW ? je to sestivalec-224 koni,jeste se delal 2,8 6V-204 koni a 4,3 8V-279 koni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 je to sestivalec-224 koni,jeste se delal 2,8 6V-204 koni a 4,3 8V-279 koni koukam ze ty valce jsem prehodil,ma to bejt samozrejme V6 a V8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 je to sestivalec-224 koni,jeste se delal 2,8 V6-204 koni a 4,3 V8-279 koni tak to uz jsou pekny stadecka ,s tim se da neco provadet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 tak to uz jsou pekny stadecka ,s tim se da neco provadet to jo,jsem na to zvedavej.Cenu jsem ukecal na 18 tis CHF a vybavu ma docela slusnou-kozeny sedacky,el.sedacky,klima,tempomat xenony.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 to jo,jsem na to zvedavej.Cenu jsem ukecal na 18 tis CHF a vybavu ma docela slusnou-kozeny sedacky,el.sedacky,klima,tempomat xenony.... Na 97 luxus ,jak rikam ,hlavne aby vsecko fungovalo tak jak ma ..,Potom nahod fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Na 97 luxus ,jak rikam ,hlavne aby vsecko fungovalo tak jak ma ..,Potom nahod fotku tady je 111.bmp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 tady je Tak to je fešák,, ! nejaky 18'' a pojdme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Tak to je fešák,, ! nejaky 18'' a pojdme nene,tady se hraje na funkcnost,18-ky by tady v horach moc nevydrzely s jeho stylem jizdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 nene,tady se hraje na funkcnost,18-ky by tady v horach moc nevydrzely s jeho stylem jizdy jasne ,jsem myslel ,ze to ma na nejaky dalnicni useky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Mizím, dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 (editace) jasne ,jsem myslel ,ze to ma na nejaky dalnicni useky na dalnici se s tim dostane minimalne,ma to jen na takovy popojizdky.Navic vozi 3 psy....na sedackach bez jakyykoliv deky....no hruza,kdyz jsem videl toho staryho mergla,bylo mi spatne.Jsem ho pred prodejem cistil 6 hod-jen vnitrek Editováno: 5. Březen 2008, autor: jirka3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Mizím, dobrou taky mizim,mej se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 na dalnici se s tim dostane minimalne,ma to jen na takovy popojizdky.Navic vozi 3 psi....na sedackach bez jakyykoliv deky....no hruza,kdyz jsem videl toho staryho mergla,bylo mi spatne.Jsem ho pred prodejem cistil 6 hod-jen vnitrek Joo,neni vonka jako vonka ... nekreri si vozitka nevazi,znam nekolik pripadu a liskal bych je za to .... no,páádíím do pelechu .., mej se ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Krasny bry ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Krasny bry ranko ahojky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 ahojky :-) Ahoooj chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Ahoooj chlape taky mate tak krasne ja mame tady v u nas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky