Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Nazdárek všici jak je po ránu ?

taky mate tak krasne ja mame tady v u nas lol

Joo nadherne.. sviti slunicko uplne azuro akorat rano mrzlo a nechtelo mi chytnou auto :feve:

Achoooi zlati kol5 Ospale :) A u tebe?

Achoooi zlati kol5 Ospale :) A u tebe?

No ráno pěkná kosa garáž daleko takže jsem docela vymrznul no a pracovně nic moc se věnuji Belgickým přátelům no a znáš mě angličtina nic moc takže ještě že mám ruce a nohy :palec2:

ahoj zatim klidecek a pohodicka

Joo nadherne.. sviti slunicko uplne azuro akorat rano mrzlo a nechtelo mi chytnou auto :feve:

ze by baterka??

No ráno pěkná kosa garáž daleko takže jsem docela vymrznul no a pracovně nic moc se věnuji Belgickým přátelům no a znáš mě angličtina nic moc takže ještě že mám ruce a nohy :palec2:

Ja sem mela volat vcera sefovi do Nemecka hehe taky sme se nasmali dobre :D By me zajimalo co jim ukazujes tema nohama lol Tu mam dneska kopr... sef v Nemecku sem tu akorat s kolegynkou :)

ze by baterka??

Presne tak :D Snazilo se to ale pak to udelalo jenom vuuuuu a finito lol

Presne tak :D Snazilo se to ale pak to udelalo jenom vuuuuu a finito lol

jj taky mam slabou ale parkuju ve vyhrate garazi tak ze klidecek ;)

Tak to máš dobrý já je tu mám všechny ještě tu chybí Japonci a šel bych k chocholouškovi :feve: no zkouším je učit česky oni na mě mluví francouzky a nebo anglicky no prostě super lol

Hmm hmm ja mam Koky pred barakem na parkingu v garazi mam Kadu... :feve: ale tak aspon ji neni smutno a ma kolem sebe ostatni vraky lol

Tak to máš dobrý já je tu mám všechny ještě tu chybí Japonci a šel bych k chocholouškovi :feve: no zkouším je učit česky oni na mě mluví francouzky a nebo anglicky no prostě super lol

Neumis francouzky? To se mi zda nekdy lehci nez anglictina :D K jakymu chocholouskovi? Co toe? lol

Jo není nad garáž vždy se mi líbí jak lidi škrábou okna a nadávaj u toho a já vyndám autí z garáže a pohodička :palec2:

Neumis francouzky? To se mi zda nekdy lehci nez anglictina :D K jakymu chocholouskovi? Co toe? lol

Není francouština jako francouština :kol-18: že si neviděla film Jáchime hoď ho do stroje ?

Jo není nad garáž vždy se mi líbí jak lidi škrábou okna a nadávaj u toho a já vyndám autí z garáže a pohodička :palec2:

Ja neskrabu nemam cim. Mam 2 skrabky v garazi :D Zezacatku sem se snazila obalem od CD ale tedka uz akorat odstrikovace a sterace a uz to jede lol

presne tak...hrozna provokace lol

Ja neskrabu nemam cim. Mam 2 skrabky v garazi :D Zezacatku sem se snazila obalem od CD ale tedka uz akorat odstrikovace a sterace a uz to jede lol

No aspoň že víš kde je máš :palec2:

chudinky gumicky :feve:

presne tak...hrozna provokace lol

zdar chlape,tak jak je na lyzich?

Není francouština jako francouština :kol-18: že si neviděla film Jáchime hoď ho do stroje ?

lol

No videla ale nemuzu si pamatovat vsechno :D

No aspoň že víš kde je máš :palec2:

Sem si je mohla v nedelu vzit kua me to nenapadlo :feve:

chudinky gumicky :feve:

Zatim si nestezovali :D

jirka3: Ahooj :)

lol

No videla ale nemuzu si pamatovat vsechno :D

Aha tak mladá a už si nic nepanatuje lol

zdar chlape,tak jak je na lyzich?

ja jsem jeste doma psal jsem ti ze jedu az 5.4. ;)

Aha tak mladá a už si nic nepanatuje lol

Az budu mit tolik co ty tak si treba budu pamatovat vic lol

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.