Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Nazdárek všici jak je po ránu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 taky mate tak krasne ja mame tady v u nas Joo nadherne.. sviti slunicko uplne azuro akorat rano mrzlo a nechtelo mi chytnou auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Nazdárek všici jak je po ránu ? Achoooi zlati Ospale A u tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Achoooi zlati Ospale A u tebe? No ráno pěkná kosa garáž daleko takže jsem docela vymrznul no a pracovně nic moc se věnuji Belgickým přátelům no a znáš mě angličtina nic moc takže ještě že mám ruce a nohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Nazdárek všici jak je po ránu ? ahoj zatim klidecek a pohodicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Joo nadherne.. sviti slunicko uplne azuro akorat rano mrzlo a nechtelo mi chytnou auto ze by baterka?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No ráno pěkná kosa garáž daleko takže jsem docela vymrznul no a pracovně nic moc se věnuji Belgickým přátelům no a znáš mě angličtina nic moc takže ještě že mám ruce a nohy Ja sem mela volat vcera sefovi do Nemecka hehe taky sme se nasmali dobre By me zajimalo co jim ukazujes tema nohama Tu mam dneska kopr... sef v Nemecku sem tu akorat s kolegynkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 ze by baterka?? Presne tak Snazilo se to ale pak to udelalo jenom vuuuuu a finito Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Presne tak Snazilo se to ale pak to udelalo jenom vuuuuu a finito jj taky mam slabou ale parkuju ve vyhrate garazi tak ze klidecek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Tak to máš dobrý já je tu mám všechny ještě tu chybí Japonci a šel bych k chocholouškovi no zkouším je učit česky oni na mě mluví francouzky a nebo anglicky no prostě super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 jj taky mam slabou ale parkuju ve vyhrate garazi tak ze klidecek Hmm hmm ja mam Koky pred barakem na parkingu v garazi mam Kadu... ale tak aspon ji neni smutno a ma kolem sebe ostatni vraky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Tak to máš dobrý já je tu mám všechny ještě tu chybí Japonci a šel bych k chocholouškovi no zkouším je učit česky oni na mě mluví francouzky a nebo anglicky no prostě super Neumis francouzky? To se mi zda nekdy lehci nez anglictina K jakymu chocholouskovi? Co toe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 jj taky mam slabou ale parkuju ve vyhrate garazi tak ze klidecek Jo není nad garáž vždy se mi líbí jak lidi škrábou okna a nadávaj u toho a já vyndám autí z garáže a pohodička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Neumis francouzky? To se mi zda nekdy lehci nez anglictina K jakymu chocholouskovi? Co toe? Není francouština jako francouština že si neviděla film Jáchime hoď ho do stroje ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Jo není nad garáž vždy se mi líbí jak lidi škrábou okna a nadávaj u toho a já vyndám autí z garáže a pohodička Ja neskrabu nemam cim. Mam 2 skrabky v garazi Zezacatku sem se snazila obalem od CD ale tedka uz akorat odstrikovace a sterace a uz to jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Jo není nad garáž vždy se mi líbí jak lidi škrábou okna a nadávaj u toho a já vyndám autí z garáže a pohodička presne tak...hrozna provokace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Ja neskrabu nemam cim. Mam 2 skrabky v garazi Zezacatku sem se snazila obalem od CD ale tedka uz akorat odstrikovace a sterace a uz to jede No aspoň že víš kde je máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Ja neskrabu nemam cim. Mam 2 skrabky v garazi Zezacatku sem se snazila obalem od CD ale tedka uz akorat odstrikovace a sterace a uz to jede chudinky gumicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 presne tak...hrozna provokace zdar chlape,tak jak je na lyzich? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Není francouština jako francouština že si neviděla film Jáchime hoď ho do stroje ? No videla ale nemuzu si pamatovat vsechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No aspoň že víš kde je máš Sem si je mohla v nedelu vzit kua me to nenapadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 chudinky gumicky Zatim si nestezovali jirka3: Ahooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No videla ale nemuzu si pamatovat vsechno Aha tak mladá a už si nic nepanatuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 zdar chlape,tak jak je na lyzich? ja jsem jeste doma psal jsem ti ze jedu az 5.4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Aha tak mladá a už si nic nepanatuje Az budu mit tolik co ty tak si treba budu pamatovat vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky