MichalF Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 my povídej, ráno cesta na h.... a když vidím co tu teď padá tak myslím, že domů to bude úplně stejný U nas nic doted nepadalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 to jsem tu nebyl Já taky ne, pak jsem to v letu zběžně pročítal a něco takového jsem tam zachytil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Samozřejmě, důkazem té lásky bude to, že ji koupíš, čím zaplatíš, je vcelku buřt... dobre v tom pripade mu vemu 5l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 to je dobře, taky mám tuto kouzelnou kartičku, ale s tou láskou bych to zbytečně nepřeháněl No já myslím, že láskou by člověk neměl šetřit a měl by ji rozdávat, dokud je komu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 dobre v tom pripade mu vemu 5l Oooooooooooo. děkuji. Tak já tedy také. Kde dojde k předání kontrabandu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 No já myslím, že láskou by člověk neměl šetřit a měl by ji rozdávat, dokud je komu... presne tak a dokud muze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 U nas nic doted nepadalo Hmmm, tak to máš fajne, tiše závidím a jdu odmetat vůz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 No já myslím, že láskou by člověk neměl šetřit a měl by ji rozdávat, dokud je komu... a to je taky pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 v praze ted prsi a prsi kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 dobre v tom pripade mu vemu 5l To je slovo chlapa...!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Hoj lidi..dneska jsem tu pravdepodobne jen na skok..Mam toho hafo a jeste to mam brutalne rozlitany.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 a to je taky pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 v praze ted prsi a prsi kua no ale jak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 To je slovo chlapa...!!!! tak to ma byt tak je to spravne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Hoj lidi..dneska jsem tu pravdepodobne jen na skok..Mam toho hafo a jeste to mam brutalne rozlitany.. tak opatrně při tom skákání, ať si nezlomíš nohu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Hoj lidi..dneska jsem tu pravdepodobne jen na skok..Mam toho hafo a jeste to mam brutalne rozlitany.. Čao Marty, no co se dá dělat, každopádně - dáš si kávičku...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 no ale jak normalka ze shora dolu a hodne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 no ale jak Kluci nestrašte, fouká jihozápad, to je záhy tady na Moravě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 normalka ze shora dolu a hodne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 normalka ze shora dolu a hodne woe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Co to tu je za SPAM ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Kluci nestrašte, fouká jihozápad, to je záhy tady na Moravě... V Bolce dle info z domova sněží takže si možná budeš moct vybrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Kluci nestrašte, fouká jihozápad, to je záhy tady na Moravě... no ono to aj sem pane prislo ze zapadu tak bych se ani nedivil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Co to tu je za SPAM ? A kdééé...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Co to tu je za SPAM ? vubec nic sokoliku´:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky