jirka3 Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 ja jsem jeste doma psal jsem ti ze jedu az 5.4. ty voe,jsem se o mesic seknul,myslel jsem,ze jedes 5.3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Zatim si nestezovali jirka3: Ahooj kdyby meli ruce tak by ti nafackovali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 kdyby meli ruce tak by ti nafackovali No to asi jo no Ale tak ja moc casto do prace autem nejezdim takze takhle to delam uplne minimalne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Az budu mit tolik co ty tak si treba budu pamatovat vic Tak to byla pod pásovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No to asi jo no Ale tak ja moc casto do prace autem nejezdim takze takhle to delam uplne minimalne Takže slečna jezdí do práce autem no a mě nikdo tvrdil že jedině šalinou (u nás tramvají) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No to asi jo no Ale tak ja moc casto do prace autem nejezdim takze takhle to delam uplne minimalne je me to jasny denne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Takže slečna jezdí do práce autem no a mě nikdo tvrdil že jedině šalinou (u nás tramvají) jako by jsi neznal zensky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 je me to jasny denne Jj mě taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 jako by jsi neznal zensky Jo ženy to je kapitola sama o sobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Takže slečna jezdí do práce autem no a mě nikdo tvrdil že jedině šalinou (u nás tramvají) Vsak pisu ze skoro vubec. Jezdim hlavne salinou pac se to nevyplati... se to auto cestou do prace a z prace ani nezahreje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 je me to jasny denne Ne ne prave ze skoro denne salinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Jo ženy to je kapitola sama o sobě A tim si chtel rict jako co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Jj mě taky tady dela divadlo ale pritom ani nevim jak se do tramvaje nastupuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Jo ženy to je kapitola sama o sobě tady bych prosim pekne souhlasil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 tady dela divadlo ale pritom ani nevim jak se do tramvaje nastupuje No do te doby nez sem se prestehovala do Brna sem to nevedela Ale pak sem se naucila i cvakat jizdenku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No do te doby nez sem se prestehovala do Brna sem to nevedela Ale pak sem se naucila i cvakat jizdenku jizdenka do octy co to je za novinku?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 A tim si chtel rict jako co? že když už si člověk myslí že nemůžete ničím překvapit takvy se vždy něco najdete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No do te doby nez sem se prestehovala do Brna sem to nevedela Ale pak sem se naucila i cvakat jizdenku Jo když je nikdo zvyklej jezdit autem i na záchod tak to je pak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 jizdenka do octy co to je za novinku?? No ale fakt. Jezdim nejdriv salinou dvojkou a pak prestupuju na autobus 50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No ale fakt. Jezdim nejdriv salinou dvojkou a pak prestupuju na autobus 50 tak a ted tu o sipkove ruzence prosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Jo když je nikdo zvyklej jezdit autem i na záchod tak to je pak Ty jezdis autem na zachod? No vsak aspon umime prekvapit a ne jak chlapy ti nedokazou zenskou prekvapit skoro nikdy nicim Aspon se s nama nenudite ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No ale fakt. Jezdim nejdriv salinou dvojkou a pak prestupuju na autobus 50 To by mohl říct každý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Ty jezdis autem na zachod? No vsak aspon umime prekvapit a ne jak chlapy ti nedokazou zenskou prekvapit skoro nikdy nicim Aspon se s nama nenudite ne? Tak chlapi neuměj překvapit jo no jak myslíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Ty jezdis autem na zachod? No vsak aspon umime prekvapit a ne jak chlapy ti nedokazou zenskou prekvapit skoro nikdy nicim Aspon se s nama nenudite ne? co by za to clovek kolikrat dal, kdyby to bylo bez prekvapeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 tak a ted tu o sipkove ruzence prosim A jizdenku si kupuju za 15 korun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky