Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 no to je ale spatne...si musis neco najit Jo hledam... novou praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Jo hledam... novou praci tak to byla rychlost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 tak to byla rychlost Co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 To Čáry tak jsem zvědavej jak tu šaltu napácháš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Co? ze jsi si zacla hledat novou praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 To Čáry tak jsem zvědavej jak tu šaltu napácháš Ja taky no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 ze jsi si zacla hledat novou praci No tak ty penize nic moc... a prace taky zadna.. se nic nenaucim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No tak ty penize nic moc... a prace taky zadna.. se nic nenaucim.. Ale no tak vždiť jsi šikulka ty se neztratíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Ale no tak vždiť jsi šikulka ty se neztratíš Jak v cem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Jak v cem No nevím ,ale co vím tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Jak v cem Dokad umis udelat kukuc na ridu tak nic umet nemusis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No nevím ,ale co vím tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Dokad umis udelat kukuc na ridu tak nic umet nemusis A k cemu mi bude kukuc? Kde zijes? V dnesni dobe se divaji chlapy uplne nekam jinam.. do oci jen vyjimecne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Dokad umis udelat kukuc na ridu tak nic umet nemusis Taky názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 A k cemu mi bude kukuc? Kde zijes? V dnesni dobe se divaji chlapy uplne nekam jinam.. do oci jen vyjimecne No dovol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No tak ty penize nic moc... a prace taky zadna.. se nic nenaucim.. no to neni idealni stav to je pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No dovol No fakt ale...mi rekni proc si chlap nevyfoti treba oci zenske.. radsi foti uplne jiny casti tela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 no to neni idealni stav to je pravda Jj to je pravda ,ale kdo hledá ten najde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 no to neni idealni stav to je pravda No tak sem posilala par zivotopisu po firmach a u jedne mi byvaly pritul rekl ze toe firma jeho kamarada takze protekcee Ale ani tak to nepomohlo pac nez se odevzdal muj dotaznik a nez stihl s nekym promluvit tak uz si nekoho vybrali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Jj to je pravda ,ale kdo hledá ten najde jj ja si taky myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No tak sem posilala par zivotopisu po firmach a u jedne mi byvaly pritul rekl ze toe firma jeho kamarada takze protekcee Ale ani tak to nepomohlo pac nez se odevzdal muj dotaznik a nez stihl s nekym promluvit tak uz si nekoho vybrali tak hlaven jestli to bylo neco co by te zajimalo...zase asi nema cenu nekam jit za kazdou cenu kdyz by te ta prace nebavila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 tak hlaven jestli to bylo neco co by te zajimalo...zase asi nema cenu nekam jit za kazdou cenu kdyz by te ta prace nebavila No delala bych sekretarku da se rict. V logisticke firme... tam by se mi libilo... sami chlapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No delala bych sekretarku da se rict. V logisticke firme... tam by se mi libilo... sami chlapi tak ze ani ne prace jako prostredi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 tak ze ani ne prace jako prostredi Tak prostredi a lidi kolem tebe se kteryma pracujes a tak je taky dulezity aby se ti libilo ze yo Ale ne jinak prace jako samotna taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No tak sem posilala par zivotopisu po firmach a u jedne mi byvaly pritul rekl ze toe firma jeho kamarada takze protekcee Ale ani tak to nepomohlo pac nez se odevzdal muj dotaznik a nez stihl s nekym promluvit tak uz si nekoho vybrali Tak to je pech já jsem svojí práci hledal 2 roky stále konkurzy atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky