baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Tak prostredi a lidi kolem tebe se kteryma pracujes a tak je taky dulezity aby se ti libilo ze yo Ale ne jinak prace jako samotna taky to ja jasny jsem si delal srandu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Tak to je pech já jsem svojí práci hledal 2 roky stále konkurzy atd Ja ty pohovory atd atd nesnasim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 to ja jasny jsem si delal srandu Ja fim Tady mam sice taky same chlapy ale toe moc stary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Ja fim Tady mam sice taky same chlapy ale toe moc stary Hm žárlím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Hm žárlím Pisu ze toe moc stary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Pisu ze toe moc stary no jo to rikas ale jaka je skutecnost vime prd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 no jo to rikas ale jaka je skutecnost vime prd Tentokrat ale uz nic nefotim Dobre tak sou tu este 2 mladi kluci se kteryma kecam ale ti sou o 3 patra niz takze se s nima moc nevidivam pokud si me nezatahnou do kanclu jako ze potrebuji napsat dopis a ve skutecnosti tam zhave debatujeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Tentokrat ale uz nic nefotim Dobre tak sou tu este 2 mladi kluci se kteryma kecam ale ti sou o 3 patra niz takze se s nima moc nevidivam pokud si me nezatahnou do kanclu jako ze potrebuji napsat dopis a ve skutecnosti tam zhave debatujeme no a je to venku...prej stary chlapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 A jednoho sem dokonce dotahla sem na forum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 no a je to venku...prej stary chlapi No tak krome tech 2 mladych kluku no mladych... jednomu 23 a druhymu 28 tu sou samy zenati 40catnici a vys Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No tak krome tech 2 mladych kluku no mladych... jednomu 23 a druhymu 28 tu sou samy zenati 40catnici a vys tak tobe uz ani 2 nestacej...si narocna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 tak tobe uz ani 2 nestacej...si narocna No mohlo by jich tu byt vic ale i tak oni dva staci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No mohlo by jich tu byt vic ale i tak oni dva staci Ty se boj nakejch pohovoru jestli tam bude mladej personalista tak se s nim zakecas a mas to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Ty se boj nakejch pohovoru jestli tam bude mladej personalista tak se s nim zakecas a mas to No zatim sem byla pokazde u zenske Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No zatim sem byla pokazde u zenske Njn s tou musis hold setrvat v litem boji az do konce nejlepe vyskrabat oci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Njn s tou musis hold setrvat v litem boji az do konce nejlepe vyskrabat oci Tak zly to zatim este nebylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Tu poslouchame radio a je tam otazka jestli by auto navrzeny zenskou vypadalo jinak..? Co myslite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Tu poslouchame radio a je tam otazka jestli by auto navrzeny zenskou vypadalo jinak..? Co myslite? Videl jsem jedno v televizi a musel sem na WC takova koule s otocnyma kolama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Tu poslouchame radio a je tam otazka jestli by auto navrzeny zenskou vypadalo jinak..? Co myslite? No to určitě velký zrcátka na malování dále aby auto samo parkovalo a samo si tankovalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No mohlo by jich tu byt vic ale i tak oni dva staci no ja jsem si myslel ze by jsi mohla byt malinko skromna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 ahooj autiii tak jedem domu jooo a vysun sadu na liceni :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Videl jsem jedno v televizi a musel sem na WC takova koule s otocnyma kolama No na Zenevskym autosalonu je pry auto pro zensky od nejake svedske automobilky a pry toe hruza... hehe... odklad na rtenky a malovatka.. zarazky na podpatky.. atd atd.. blee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No to určitě velký zrcátka na malování dále aby auto samo parkovalo a samo si tankovalo ale to tankovani by stejne musel vymyslet chlap, protoze by zenska stejne navrhla spatny palivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No to určitě velký zrcátka na malování dále aby auto samo parkovalo a samo si tankovalo No nekde maji min. prototypy aut kde zmacknes tlacitko a ono ti to zaparkuje samo nebo ze pak jen pridavas a ubiras plyn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 no ja jsem si myslel ze by jsi mohla byt malinko skromna Ja sem skromna zase v jinych vecech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky