baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Se mas Ja sem dneska prisla skoro az v 9 do worku tak tu musim aspon do 4 vydrzet a to bych mela byt na neschopence sakra to ja to asi zkratim a pojedu si nechat umyt auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 to ja to asi zkratim a pojedu si nechat umyt auto Se máš taky bych potřeboval mám to jako prase snad zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Jak to že až v 9:00 a na neschopence ? Protoze si to umim zaridit Jj sem nemocna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 to ja to asi zkratim a pojedu si nechat umyt auto Nechat umyt? Ty ho umyvas v mycce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Se máš taky bych potřeboval mám to jako prase snad zítra no a svoje mam v garazi to je cisty skoro porad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Nechat umyt? Ty ho umyvas v mycce? sluzebni ano ale i to obcas meju doma rucne...jinak svoje nikdy do mycky na nej jsem si koupil novou 170 barovou vapku a to uz je docela sila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 sluzebni ano ale i to obcas meju doma rucne...jinak svoje nikdy do mycky na nej jsem si koupil novou 170 barovou vapku a to uz je docela sila Ahaa Kolik te stala? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 sluzebni ano ale i to obcas meju doma rucne...jinak svoje nikdy do mycky na nej jsem si koupil novou 170 barovou vapku a to uz je docela sila Tak to se to někdo má hm já mám octuly neustále z....u blbé počasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Ahaa Kolik te stala? nooo uz ani nevim kolik byla puvodni cena protoze jsem tocil kolem stesti u bedricha travnicku v mounfieldu ale po nejaky sleve 10000 ale je to super masina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Tak to se to někdo má hm já mám octuly neustále z....u blbé počasí no je to hnus ja taky nemam zimu rad co se tyce auta ale uz to tak je tak se s tim nejak smirim a kdyz je uplne nejhur tak jezdim ke znamemu na rucni myti do haly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 nooo uz ani nevim kolik byla puvodni cena protoze jsem tocil kolem stesti u bedricha travnicku v mounfieldu ale po nejaky sleve 10000 ale je to super masina Se mas.. tise zavidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 tak je to tahle http://www.mountfield.cz/mycky/2DSS1026-mycka-pw-170-c.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Jeee ona je vystava Motocykl 2008 takze uz mam plan na week Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 no je to hnus ja taky nemam zimu rad co se tyce auta ale uz to tak je tak se s tim nejak smirim a kdyz je uplne nejhur tak jezdim ke znamemu na rucni myti do haly Tak to já mrznu není nad to když meješ auto a hadr ti přimrzá k autu meju ho vždy vlažnou vodou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Jeee ona je vystava Motocykl 2008 takze uz mam plan na week uz sem hlasoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Tak to já mrznu není nad to když meješ auto a hadr ti přimrzá k autu meju ho vždy vlažnou vodou to jsem delal parkrat a fakt se to neda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Jeee ona je vystava Motocykl 2008 takze uz mam plan na week Se máš já budu v práci heč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Jeee ona je vystava Motocykl 2008 takze uz mam plan na week jj taky jsem koukal, ze je ale asi budu pryc tak mam smulu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 to jsem delal parkrat a fakt se to neda Když já to mám tak nerad špinavý a nejvíc mě dokáže naštvat jedna věc u nás v létě pravidelně kropí silnice asi je to potřeba jenže já vždy umeju a naleštím a pak vyjedu no a silnice mokrá to by mě vzal čert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Když já to mám tak nerad špinavý a nejvíc mě dokáže naštvat jedna věc u nás v létě pravidelně kropí silnice asi je to potřeba jenže já vždy umeju a naleštím a pak vyjedu no a silnice mokrá to by mě vzal čert tak to by me taky nasralo ja to taky nemam rad spinavy proto se snazim stale cistit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 tak to by me taky nasralo ja to taky nemam rad spinavy proto se snazim stale cistit No to vím když jsem koktu viděl v Doksech tak mi spadla čelist fakt super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 tak je to tahle http://www.mountfield.cz/mycky/2DSS1026-mycka-pw-170-c.html Ta by mi klidne stacila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 uz sem hlasoval V cem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 jj taky jsem koukal, ze je ale asi budu pryc tak mam smulu Ti sem pak hodim foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No to vím když jsem koktu viděl v Doksech tak mi spadla čelist fakt super tak to se omlouvam za zraneni diky moc jj uz se tesim az bude teplo a zase ji dam malinko do pucu a hold zase budu muset opravit sramy po zime aby byla na leto jak ma byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky