Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 A kdy bude? Doufám že příští rok počítám tak květen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Doufám že příští rok počítám tak květen To vydrzim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 a tomu bych taky rozumel Tak tak kocicku krasnou modrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Tak tak kocicku krasnou modrou modra by ani byt nemusel ale je to hezka barva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Tak tak kocicku krasnou modrou Tak tak jedině modrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 modra by ani byt nemusel ale je to hezka barva A co ty chlape neviměníš to taky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 A co ty chlape neviměníš to taky? uz nad tim premyslim dlouho ale ted jsem dostal sluzebni a svym toho moc nenajezdim tak nema cenu kupovat neco noveho ale spis v klidu uzivat asi tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 uz nad tim premyslim dlouho ale ted jsem dostal sluzebni a svym toho moc nenajezdim tak nema cenu kupovat neco noveho ale spis v klidu uzivat asi tohle Tak to je paráda něco podobného se chystá i u mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Tak to je paráda něco podobného se chystá i u mě no a jestli to budes mit na porad to sluzebni tak potom uvidis ze je to luxus mit jeste svoje auto...ale zase prodavat se me ho moc nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Sem tuu prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 no a jestli to budes mit na porad to sluzebni tak potom uvidis ze je to luxus mit jeste svoje auto...ale zase prodavat se me ho moc nechce No u mě to bude tak že mi firma bude platit servis a gumy a já ho budu mít pro vlastní potřebu a somozřejmě budu platit nějakou poměrnou část něco jako leas. a mám na výběr buď škodu a nebo renaulta a renault to nee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Sem tuu prace no vidis kolik mas prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Sem tuu prace Ty v práci pracuješ jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 baurak + Bazz: HaHa jen si delejte srandu... pockejte az budu reditelka nejake firmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 baurak + Bazz: HaHa jen si delejte srandu... pockejte az budu reditelka nejake firmy No tak to teprve budeš pracovat poznáš co je tvrdá dělnická práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No tak to teprve budeš pracovat poznáš co je tvrdá dělnická práce No hlavne ze vy vite co toe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 baurak + Bazz: HaHa jen si delejte srandu... pockejte az budu reditelka nejake firmy to uz budu mit fousaty deti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No hlavne ze vy vite co toe ja zatim tusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 to uz budu mit fousaty deti No nic nejvyssi cas jit domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 ja zatim tusim Ja taky tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 ja zatim tusim Já naštěstí taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No nic nejvyssi cas jit domu jj taky pujdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 jj taky pujdu Se máte já ještě musím 3 hoďky předstírat nějakou činost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Se máte já ještě musím 3 hoďky předstírat nějakou činost Tak predstirej a neflakej se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Tak predstirej a neflakej se Náhodou se učím francouzky (hrozná řeč) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky