Cary_mary_fuck Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Nazdárek všici jak se máte při pátku? Caau prcino Nemocne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Hm tak to jo já si jdu umejt autí no nevim nevim pocasi je takove vselijake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Pisko... co? umis cist?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 no nevim nevim pocasi je takove vselijake No aspoň mám na co nadávat když mi to zase zmokne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Caau prcino Nemocne No já vím sedačky no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 No aspoň mám na co nadávat když mi to zase zmokne hmm zajimavy postup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Dobré ránko děti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 hmm zajimavy postup Že pane kamarád mi řekl něco podobného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Dobré ránko děti Zdar pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Zdar pane a hele ženská Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Zdar pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Zdar pane Hehe, to je dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 se mi hned zvedlo IQ o 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Dobré ránko děti Ahoj dospělá ženská Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Dobré ránko děti ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 se mi hned zvedlo IQ o 100% no ale to je jediny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Že pane kamarád mi řekl něco podobného neco na tom bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Ahoj dospělá ženská To už je lepší Ahoj Franku, jakpak se dneska mame?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 no ale to je jediny este aby mi tak z toho zaclo hucet v klade ahoj Jiříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 este aby mi tak z toho zaclo hucet v klade ahoj Jiříku tak to se ti asi nestane to mas pravdu... jinak samozrejme ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 To už je lepší Ahoj Franku, jakpak se dneska mame?? Máme se skvěle pátečně, víkend před náma a já přemýšlím, jestli nepůjdu zítra do práce o něco dřív, než normálně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Máme se skvěle pátečně, víkend před náma a já přemýšlím, jestli nepůjdu zítra do práce o něco dřív, než normálně... pročpak by jsi chtěl jít dřív??? To ti ta práce tak chybí, aby jsi si kvůli ní musel přivstat?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 pročpak by jsi chtěl jít dřív??? To ti ta práce tak chybí, aby jsi si kvůli ní musel přivstat?? To rozhodně nee, ale mám dneska hrozný kopr. Už teď tuším, že spousta dnešní práce se bude asi přesouvat na zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 To rozhodně nee, ale mám dneska hrozný kopr. Už teď tuším, že spousta dnešní práce se bude asi přesouvat na zítra. aneb co můžeš udělat dnes, přenecháš na zítra njn, tak hlavně když to zítra doděláš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 aneb co můžeš udělat dnes, přenecháš na zítra njn, tak hlavně když to zítra doděláš Ale já jsem si řekl NE, proč se trápit zítra, když to můžu ZKUSIT udělat dnes A proto se s Váma dočasně loučím a jdu na to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky