Cary_mary_fuck Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Bre ranko mladeznici ... ... AFK .. .porada Ahooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 No samo že ne za to spaní pššt toe tajný ale žijeme v 21.století za mě dělal počítače (teda když se jim zrovna chce) to mas krasne zarizeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Si představte co se mi dneska stalo jedu takhle v klidu z práce a najednou přede mnou jede fabka a koukám na zadní levou gumu a ta byla úplně prázdná tak jsem na dotyčnýho řidiče párkrát zablikal a on nic zrychlil tak znovu a ještě jsem zatroubil a on nic zase zrychlil tak jsem ho začal předjíždět a ukazuju mu na zadní kolo a on ten kokot na mě vytasil fakáče tak jsem ho nechal být no a zajedu na pumpu že si koupím noviny a vidím jak se přiřítil s tou fábkou a utíká ne pumpu a řve že mu hoří auto samo že nehořelo jenom mu doutnala ta guma ten kokot jel už jenom po ráfku a prej to vůbec necejtil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 to mas krasne zarizeny No jak kdy zase po psychický stránce nic moc docela stres Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 No jak kdy zase po psychický stránce nic moc docela stres jak muzes byt ve stresi kdyz chrapes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 jak muzes byt ve stresi kdyz chrapes No noční jde ,ale denní to je špaténka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Si představte co se mi dneska stalo jedu takhle v klidu z práce a najednou přede mnou jede fabka a koukám na zadní levou gumu a ta byla úplně prázdná tak jsem na dotyčnýho řidiče párkrát zablikal a on nic zrychlil tak znovu a ještě jsem zatroubil a on nic zase zrychlil tak jsem ho začal předjíždět a ukazuju mu na zadní kolo a on ten kokot na mě vytasil fakáče tak jsem ho nechal být no a zajedu na pumpu že si koupím noviny a vidím jak se přiřítil s tou fábkou a utíká ne pumpu a řve že mu hoří auto samo že nehořelo jenom mu doutnala ta guma ten kokot jel už jenom po ráfku a prej to vůbec necejtil I takovy jsou mezi nami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 I takovy jsou mezi nami No jo ,ale to mu patří do rukou max.šlapací kolo a ne auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 No noční jde ,ale denní to je špaténka tak nemuzes to mit zas tak jednoduchy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 tak nemuzes to mit zas tak jednoduchy Tak toe pravda škoda že nemůžu s autím na halu to by ta práce teprve utíkala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Tak toe pravda škoda že nemůžu s autím na halu to by ta práce teprve utíkala jooo do teplicka to by se ti libilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 jooo do teplicka to by se ti libilo Jj to já múžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 No jo ,ale to mu patří do rukou max.šlapací kolo a ne auto No i na slapacim kole toe furt ucastnik silnicniho provozu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 No i na slapacim kole toe furt ucastnik silnicniho provozu Ty jsi ,ale detailistka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Ty jsi ,ale detailistka A neni tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 A neni tak? Jj máš pravdu no jo já zapoměl ty jsi ještě nabušená z autoškoly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Jj máš pravdu no jo já zapoměl ty jsi ještě nabušená z autoškoly Tyy vooee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 (editace) Tak v sobotu se mi ukazalo na Koky magicky cislo... 150 000 km najeto... kez by to byla pravda.. Editováno: 10. Březen 2008, autor: Cary_mary_fuck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Tak v sobotu se mi ukazalo na Koky magicky cislo... 150 000 km najeto... kez by to byla pravda.. No vidíš a mě 188009km ,ale poctivých Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 me se zase dnes auto rozhodlo ze nebude jezdit na vsechny valce tak stoji zase v garazi chudera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 No vidíš a mě 188009km ,ale poctivých Me poctive stocenych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 me se zase dnes auto rozhodlo ze nebude jezdit na vsechny valce tak stoji zase v garazi chudera Me se obcas rozhodne ze nebude jezdit vubec ... si nevyberes.. precejen toe "jenom" Skodofka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 me se zase dnes auto rozhodlo ze nebude jezdit na vsechny valce tak stoji zase v garazi chudera To ho chce občes pěkně projet a ne se na něj chodit koukat do garáže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Me se obcas rozhodne ze nebude jezdit vubec ... si nevyberes.. precejen toe "jenom" Skodofka Není škodovka jako škodovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Není škodovka jako škodovka No moe Skodovka je jako Skodovka.. furt neco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky