baurak Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 To ho chce občes pěkně projet a ne se na něj chodit koukat do garáže asi jo...no ted vubec nemam cas se na to ani podivat tak tim asi budu muset nekoho poverit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 asi jo...no ted vubec nemam cas se na to ani podivat tak tim asi budu muset nekoho poverit Jj chce to někoho spolehlivého kdo ti to nebude huntovat zastávám názor že žena a auto se nepůjčují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Jj chce to někoho spolehlivého kdo ti to nebude huntovat zastávám názor že žena a auto se nepůjčují tak to jsme na tom dosti podobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 tak to jsme na tom dosti podobne Auto jen ve vyjímečných případech a jen velmi dobrému kamarádovi a ženu (slečnu) v žádném případě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 zdarec tak dnesni rano zacalo dobre , na dvouproudu jsem nejakymu japoncovi zvedl zluc natolik ze me trhnul pak v obci pres plnou nekdy mam pocit ze do tech novejch nissanu snad nedavaj motory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Auto jen ve vyjímečných případech a jen velmi dobrému kamarádovi a ženu (slečnu) v žádném případě ja to taky nepujcuji temer vubec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 zdarec tak dnesni rano zacalo dobre , na dvouproudu jsem nejakymu japoncovi zvedl zluc natolik ze me trhnul pak v obci pres plnou nekdy mam pocit ze do tech novejch nissanu snad nedavaj motory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 ja to taky nepujcuji temer vubec Jj taky jsi krkavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 zdarec tak dnesni rano zacalo dobre , na dvouproudu jsem nejakymu japoncovi zvedl zluc natolik ze me trhnul pak v obci pres plnou nekdy mam pocit ze do tech novejch nissanu snad nedavaj motory japonec je holt japonec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 japonec je holt japonec Japonec az na konec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Jj taky jsi krkavej V tomhle si muzete podat ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 V tomhle si muzete podat ruce Jo tak ty takhle sem se urazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Jo tak ty takhle sem se urazil Nevypadas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Jj taky jsi krkavej v tomhle jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 v tomhle jo Já když jsem viděl v servisu jak se chovaj k cizím autům tak jsem málem vyskočil z kůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Já když jsem viděl v servisu jak se chovaj k cizím autům tak jsem málem vyskočil z kůže Proto je lepsi nevedet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Auto jen ve vyjímečných případech a jen velmi dobrému kamarádovi a ženu (slečnu) v žádném případě Nejhorsi na tom je,ze zena se pujci sama (kdyz samozrejme chce) a s tim my nic bohuzel nenadelame.. Tohle auto neudela.. Jinak tentyz nazor jako vy zastavam take.. A v neposledni rade preji pekny den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Nejhorsi na tom je,ze zena se pujci sama (kdyz samozrejme chce) a s tim my nic bohuzel nenadelame.. Tohle auto neudela..Jinak tentyz nazor jako vy zastavam take.. A v neposledni rade preji pekny den... Zase to svadet vsechno na zensky co? Jinak caaau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Nejhorsi na tom je,ze zena se pujci sama (kdyz samozrejme chce) a s tim my nic bohuzel nenadelame.. Tohle auto neudela..Jinak tentyz nazor jako vy zastavam take.. A v neposledni rade preji pekny den... Jj další do party se stejným názorem jinak nazdárek pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Jj další do party se stejným názorem jinak nazdárek pane Jj.. Jinak by to ani neslo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Jj.. Jinak by to ani neslo.. Takže další krkoun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Takže další krkoun Je dobre nazyvat veci pravymi jmeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Je dobre nazyvat veci pravymi jmeny Jj pravda pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Je dobre nazyvat veci pravymi jmeny Kuciiiii,nebutre hubaty.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Kuciiiii,nebutre hubaty.. lol My a hubatý to se ti jenom něco zdálo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky