Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Zdar chlape dřív jsem se sem nedostal jsem dneska ráno zjistil že mám už 10 dní propadlou technickou :aggressive:

ja jsem taky dorazil az nekdy kolem 13hod...byl jsem ve Vysokém Mýte dopoledne ;)

Vloženo
Zdarec panove..

@Bazz: Z toho si nic nedelej,to se tak nekdy stane holt no.. ;)

No jo jenže jsem musel ráno přezout kola na sociální 15"ctky ale je to moje první legální technická a octulka prošla bez ztráty kytičky :palec2:

Vloženo
ja jsem taky dorazil az nekdy kolem 13hod...byl jsem ve Vysokém Mýte dopoledne ;)

JJ přes Mýto jsem jel minulej tejden pršelo samej kamion no hnus velebnosti :aggressive:

Vloženo
No jo jenže jsem musel ráno přezout kola na sociální 15"ctky ale je to moje první legální technická a octulka prošla bez ztráty kytičky :palec2:

Čao, měl ses stavit a já bych Ti to v poklidu napsal, i známky bych Ti nalepil... ;)

Vloženo
JJ přes Mýto jsem jel minulej tejden pršelo samej kamion no hnus velebnosti :aggressive:

jj kamionu je to plny to je pravda a dnes navic nadmerny naklad tak to vsude stalo :feve:

Vloženo
jj kamionu je to plny to je pravda a dnes navic nadmerny naklad tak to vsude stalo :feve:

Tak to není nic pro mě nerad popojíždím v kolonách :aggressive: když já jel minule tek docela slušně pršelo a ještě byla tma jak jezdím rád tak tohle se mi vůbec nelíbilo :feve:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...