Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Kujuu Není zač... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 No yooo toho vy chlapi pouzivat nemuzete By ses divila, my mame jiny a lepsi smailiky :prc: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 jako ze by jsi me ho odstrojil bo co:-) To ne, spíš mě zajímá, jak to s tím motorem jezdí, já mám u něj motor v chodu, ale bez světla a s kapotou ve tvaru Himalájí se blbě jezdí, tak jsem ho ještě nebyl projet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 By ses divila, my mame jiny a lepsi smailiky :prc: Toho umim taky a lip nez ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 To ne, spíš mě zajímá, jak to s tím motorem jezdí, já mám u něj motor v chodu, ale bez světla a s kapotou ve tvaru Himalájí se blbě jezdí, tak jsem ho ještě nebyl projet... hele cekal jsem ze to bude strasny ale docela me to prekvapilo...jedzim s tim svizne za prumer 5.9...neni to zas tak liny a na dalnici v pohode 170 jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Toho umim taky a lip nez ty To tezko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 kuci to jsem zvedavej kdo je lepsi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 hele cekal jsem ze to bude strasny ale docela me to prekvapilo...jedzim s tim svizne za prumer 5.9...neni to zas tak liny a na dalnici v pohode 170 jede No já už na něj slyšel chválu z více stran, jediný, k čemu byly výhrady je jeho provoz, když je studenej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 kuci to jsem zvedavej kdo je lepsi :-) No teda taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 To tezko Moc me nestvi nebo udelam cary mary fu*k a... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Moc me nestvi nebo udelam cary mary fu*k a... No koukám tady jsou na všechno smajly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Toho umim taky a lip nez ty to by mohl říct každej. Dokud neuvidim, nevyzkouším, neuvěřím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 No já už na něj slyšel chválu z více stran, jediný, k čemu byly výhrady je jeho provoz, když je studenej... ale tak musi se malinko zahrat ale to zase netrva tak dlouho...jedine ten zvuk je strasnej ale uz jsem si zvyknul tak ze spis chvalim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 No teda taky... a hlavne jak to posoudej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 No koukám tady jsou na všechno smajly... Na vsechno ne.. ale tenhle je bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 a hlavne jak to posoudej zkušební komise, jinak to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 to by mohl říct každej. Dokud neuvidim, nevyzkouším, neuvěřím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 to by mohl říct každej. Dokud neuvidim, nevyzkouším, neuvěřím No teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 ale tak musi se malinko zahrat ale to zase netrva tak dlouho...jedine ten zvuk je strasnej ale uz jsem si zvyknul tak ze spis chvalim :-) Jj, zvuk je přinejmenším divnej, na to, že je to TéDéÍčko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 zkušební komise, jinak to nejde se hlasis do komise jo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 No teda no co, realita. Přece nebudu všemu věřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 zkušební komise, jinak to nejde kdo bude předseda komise...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 to by mohl říct každej. Dokud neuvidim, nevyzkouším, neuvěřím Jojo sliby chyby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 no co, realita. Přece nebudu všemu věřit Paní doktorko, věříte v boha...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Jj, zvuk je přinejmenším divnej, na to, že je to TéDéÍčko... no nejakej valec tomu chybi ale jinak fakt pohoda...vevnitr celkem hezky a zvenku jsem si na nej uz zvyknul tak ze na sluzebni vuz jsem spokojenej velmi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky