Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 MichalF + Martyp: Caute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Bre ranko mladeznici ! ahoj pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Zdar všici zdravím vás z pracovního procesu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Zdar všici zdravím vás z pracovního procesu Caauu Ty ses ho ptal estli sveze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Zdar všici zdravím vás z pracovního procesu to jsme vsichni v procesu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 to jsme vsichni v procesu No ten tvůj proces bych chtěl vidět když jsi tu pořád mě za chvilku čeká zase konverzace z belgickými kolegy no hurá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Caauu Ty ses ho ptal estli sveze? No jasně že jsem se ptal říkal že jo v čera jí byl odvézt na Kladno do servisu a říkal že byl zmrzlej jako drozd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 No ten tvůj proces bych chtěl vidět když jsi tu pořád mě za chvilku čeká zase konverzace z belgickými kolegy no hurá no mam tady pusteny 3 novy pocitace a vsechny pripravuji na nove zavody, ktery budu delat zitra a asi v patek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 no mam tady pusteny 3 novy pocitace a vsechny pripravuji na nove zavody, ktery budu delat zitra a asi v patek Tak tomu říkám práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 No jasně že jsem se ptal říkal že jo v čera jí byl odvézt na Kladno do servisu a říkal že byl zmrzlej jako drozd Jupi No to verim vcera byla kosa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Jupi No to verim vcera byla kosa No jak kde a jak na čem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 No jak kde a jak na čem Tady na motorce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Tady na motorce No jo no Brno u nás v čera svítilo slunko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 No jo no Brno u nás v čera svítilo slunko A dneska mate jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 ale jo nejak to jde...jak u tebe?? No tak nejak to taky jde..Jsem od vcerejska nejakej vypruzenej..Ani nevim proc..Asi me prace zase nebavi a to tak,jako ze silne.Znas to... Jinak by to slo..Uz aby byl vikend.. Cago Michale,Bazzi a Superfatty.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 A dneska mate jak? Ráno pršelo teď tak střídavě oblačno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Ráno pršelo teď tak střídavě oblačno Tady prsi od rana a je uplne sedo... to se mi pojede perfektne domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 No tak nejak to taky jde..Jsem od vcerejska nejakej vypruzenej..Ani nevim proc..Asi me prace zase nebavi a to tak,jako ze silne.Znas to... Jinak by to slo..Uz aby byl vikend.. Cago Michale,Bazzi a Superfatty.. Zdar chlape tak s tou prací nejsi sám tak rád bych dělal jen to co mě baví ,ale bohužel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Tady prsi od rana a je uplne sedo... to se mi pojede perfektne domu Ty dneska jedeš domů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Ty dneska jedeš domů? Jako ne do Mohelnice... ale normalne dom chapes ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Jako ne do Mohelnice... ale normalne dom chapes ne? Hm to chápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Hm to chápu Se tu dneska unudim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Tak tomu říkám práce je to obcas divocina .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 No tak nejak to taky jde..Jsem od vcerejska nejakej vypruzenej..Ani nevim proc..Asi me prace zase nebavi a to tak,jako ze silne.Znas to... Jinak by to slo..Uz aby byl vikend.. Cago Michale,Bazzi a Superfatty.. no obcas se neco podobneho dostavi...nastesti to zatim v tehle praci nemam...cekam kdy to prijde poprve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 no obcas se neco podobneho dostavi...nastesti to zatim v tehle praci nemam...cekam kdy to prijde poprve Na mě to pravidelně přichází po dovolené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky