Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
no tak po dovoleny je to vubec vsechno divny ;)

Jj to člověka na...j i věci který mu dřívejc vůbec nevadily je to takovej sindrom dovolené :aggressive:

Vloženo

V čera jsem se byl informovat na O2 RS v combi 2.0 TDI a prodejce mě přemlouval na převodovku DSG docela se mi to zamlouvalo :palec2: ,ale přítelkyně mi klidně řekla že automet nééé :feve:

Vloženo
V čera jsem se byl informovat na O2 RS v combi 2.0 TDI a prodejce mě přemlouval na převodovku DSG docela se mi to zamlouvalo :palec2: ,ale přítelkyně mi klidně řekla že automet nééé :feve:

Na pritelkyni nehled. Je to tve auto ;)

Vloženo
no obcas se neco podobneho dostavi...nastesti to zatim v tehle praci nemam...cekam kdy to prijde poprve lol

No to teda..Ale Ty zatim v pohode,ne? ;)

@Bazz: jasny no..Jako na cloveka to cas od casu prijde..Nekdy ale tak,ze si rikas,ze jsou to picoviny,ale udelas to a dobry...Ale nekdy je to extrem,ze mas fakt odpor a mas co delat,aby ses nesebral a nesel do prdele...Vis jak..A to mam ted ja.. :D

Vloženo

Ani nevim,ze delaji RS s DSG... :o

Vloženo

ja taky nemam moc rad automat ;) ale tak zalezi jak ma tvoje pritelkyne silny slovo

Vloženo
Ne abych se neurazila ale abych neurazila... to se tak rika ne? Kdyz ti nekdo neco nabidne tak abys neurazil tak si vezmes.. neznas? lol

Aha tak po ránu mi to hůř myslí (nebo že by vůbec) lol

Vloženo
ja taky nemam moc rad automat ;) ale tak zalezi jak ma tvoje pritelkyne silny slovo

No jo já taky mám rád fofr klacek ,ale to DSG mě docela nadchlo a ta cena 60 000kč na víc toe dobrý lol a co se týká slova mé přítelkyně tak silný slovo má to každopádně lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...