baurak Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Na mě to pravidelně přichází po dovolené no tak po dovoleny je to vubec vsechno divny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 no tak po dovoleny je to vubec vsechno divny Jj to člověka na...j i věci který mu dřívejc vůbec nevadily je to takovej sindrom dovolené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Jj to člověka na...j i věci který mu dřívejc vůbec nevadily je to takovej sindrom dovolené presne tak pane...tak to mas asi vetsina lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 presne tak pane...tak to mas asi vetsina lidi No jo no ale to se mi vůbec nelíbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 No jo no ale to se mi vůbec nelíbí jsi snad po dovoleny nebo co?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 V čera jsem se byl informovat na O2 RS v combi 2.0 TDI a prodejce mě přemlouval na převodovku DSG docela se mi to zamlouvalo ,ale přítelkyně mi klidně řekla že automet nééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 jsi snad po dovoleny nebo co?? To ne ,ale nějak se to všechno na mě sype stále práce práce a zábava žádná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 To ne ,ale nějak se to všechno na mě sype stále práce práce a zábava žádná si to musis umet zaridit pane :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 V čera jsem se byl informovat na O2 RS v combi 2.0 TDI a prodejce mě přemlouval na převodovku DSG docela se mi to zamlouvalo ,ale přítelkyně mi klidně řekla že automet nééé Na pritelkyni nehled. Je to tve auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 si to musis umet zaridit pane :-) Mm něco na tom bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Na pritelkyni nehled. Je to tve auto No jo ,ale jezdit sním budeš taky né Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 No jo ,ale jezdit sním budeš taky né Ale tak jo abych neurazila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 no obcas se neco podobneho dostavi...nastesti to zatim v tehle praci nemam...cekam kdy to prijde poprve No to teda..Ale Ty zatim v pohode,ne? @Bazz: jasny no..Jako na cloveka to cas od casu prijde..Nekdy ale tak,ze si rikas,ze jsou to picoviny,ale udelas to a dobry...Ale nekdy je to extrem,ze mas fakt odpor a mas co delat,aby ses nesebral a nesel do prdele...Vis jak..A to mam ted ja.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Ale tak jo abych neurazila Ty voe tak to nemá chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Ty voe tak to nemá chybu Co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 V čera jsem se byl informovat na O2 RS v combi 2.0 TDI a prodejce mě přemlouval na převodovku DSG docela se mi to zamlouvalo ,ale přítelkyně mi klidně řekla že automet nééé Ani nevim,ze delaji RS s DSG... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Co? No prej aby ses neurazila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 No prej aby ses neurazila Ne abych se neurazila ale abych neurazila... to se tak rika ne? Kdyz ti nekdo neco nabidne tak abys neurazil tak si vezmes.. neznas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Mm něco na tom bude no tak to urcite pane :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 V čera jsem se byl informovat na O2 RS v combi 2.0 TDI a prodejce mě přemlouval na převodovku DSG docela se mi to zamlouvalo ,ale přítelkyně mi klidně řekla že automet nééé ja taky nemam moc rad automat ale tak zalezi jak ma tvoje pritelkyne silny slovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Ne abych se neurazila ale abych neurazila... to se tak rika ne? Kdyz ti nekdo neco nabidne tak abys neurazil tak si vezmes.. neznas? Aha tak po ránu mi to hůř myslí (nebo že by vůbec) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 bre ranko jinak ze se zapojuju tak dsg by pri zvysovani vykonu plakala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Aha tak po ránu mi to hůř myslí (nebo že by vůbec) Po ranu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 bre ranko jinak ze se zapojuju tak dsg by pri zvysovani vykonu plakala Cauec chlape Te furt vidim na xku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 ja taky nemam moc rad automat ale tak zalezi jak ma tvoje pritelkyne silny slovo No jo já taky mám rád fofr klacek ,ale to DSG mě docela nadchlo a ta cena 60 000kč na víc toe dobrý a co se týká slova mé přítelkyně tak silný slovo má to každopádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky