Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Po ranu? No dofol hm sem se urazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Ani nevim,ze delaji RS s DSG... Jj a dokonce už bude motor s comonrailem ale nezměněný výkon 125kw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Cauec chlape Te furt vidim na xku me ? nee ... to musi bejt ten jednorukej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 No jo já taky mám rád fofr klacek ,ale to DSG mě docela nadchlo a ta cena 60 000kč na víc toe dobrý a co se týká slova mé přítelkyně tak silný slovo má to každopádně Covece aby se z tebe nestal podpantoflak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 bre ranko jinak ze se zapojuju tak dsg by pri zvysovani vykonu plakala No údajně by to měla vydržet no ještě se uvidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 me ? nee ... to musi bejt ten jednorukej No ne tam furt drepis Vzdycky akorat nakouknu a kdyz vidim kdo tam je (tedka nemyslim tebe) tak tam radsi ani nejdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Covece aby se z tebe nestal podpantoflak Tak to nehrozí já si respekt umím vytvořit se neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 No ne tam furt drepis Vzdycky akorat nakouknu a kdyz vidim kdo tam je (tedka nemyslim tebe) tak tam radsi ani nejdu No tak ja tam sem dost no ale vetsinu casu makam a sem tam nekouknu jestli neprisel nahodou nekdo znamej kohopak nemas rada ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Tak to nehrozí já si respekt umím vytvořit se neboj Toe v dnesni dobe dost dulezity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 No údajně by to měla vydržet no ještě se uvidí Dobre no Asi bych mel taky tezky rozhodovani manual mam radsi ale technologie dsg me laka Umi to i rychlou zpatecku treba ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 No tak ja tam sem dost no ale vetsinu casu makam a sem tam nekouknu jestli neprisel nahodou nekdo znamej kohopak nemas rada ? Mam jmenovat? Ja tam znam vetsinu osobne a to mi staci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Mam jmenovat? Ja tam znam vetsinu osobne a to mi staci Jmenuuuj Ja ne bo tam jsou sami moravaci jako ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Jmenuuuj Ja ne bo tam jsou sami moravaci jako ty No prave ze ne ze vetsina je z Prahe Tady od nas tam je akorat par lidi... jinak kdo se mi prici je tbacil a Mitsubishi motors... zrovna tyhle 2 znam osobne.. a koho este tak Angel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Toe v dnesni dobe dost dulezity Jak nám neustále tvrdí na školeních přístup k lidem a respekt to je základ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Dobre no Asi bych mel taky tezky rozhodovani manual mam radsi ale technologie dsg me laka Umi to i rychlou zpatecku treba ? Zdar chlape no právě jsem se v tom zvezl a je to docela dobrý no uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Jak nám neustále tvrdí na školeních přístup k lidem a respekt to je základ Neco na tom asi bude Hura uz neprsi a vyjasnuje se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Neco na tom asi bude Hura uz neprsi a vyjasnuje se No tady už je dávno jasno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 (editace) No tady už je dávno jasno Tady uz konecne sviti slunicko Koktula jde v patek na rozvody Editováno: 12. Březen 2008, autor: Cary_mary_fuck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Tady uz konecne sviti slunicko Koktula jde v patek na rozvody No vidíš tunerko moje začínáš pěkně tůůůnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 No vidíš tunerko moje začínáš pěkně tůůůnit Toe tuning jak prase Ale zacatky mam dobry... chip.. naraznik... akorat ze jako prvni sem chtela kola a ono nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 No tady už je dávno jasno u nas taky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Toe tuning jak prase Ale zacatky mam dobry... chip.. naraznik... akorat ze jako prvni sem chtela kola a ono nic No a jak je to už máš kola ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Tady uz konecne sviti slunicko Koktula jde v patek na rozvody s kym se rozvadi?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 s kym se rozvadi?? Tak toe dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 No prave ze ne ze vetsina je z Prahe Tady od nas tam je akorat par lidi... jinak kdo se mi prici je tbacil a Mitsubishi motors... zrovna tyhle 2 znam osobne.. a koho este tak Angel.. No prijdou mi jako konove ale konflikt sem s nima jeste nemel a z prahy sem tam videl snad .. nikoho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky