Spidi Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Ale thx No není zač... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Mitsu ze? Prosim te... ten uz rozmlatil min 3 auta.. Pokazde houpl do skarpy... a vzdycky to nafoti a soupne to do profilu.. se mu koukni do fotek... 100% to tam bude mit... jednou srnky jednou ze to v zatacce neubrzdil... on neni normalni.. hlavne ze si tedka podle vzoru bacila koupil CRXu... Jinak s prazakama to asi taky bylo jak ktery matne si pamatuju ze sem tam kdysi vlezl a domlouval trosku zavody a hned sem byl namachrovanej blbecek atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 No taky jsem měl problémy s čichem já už nic jinýho necejtil no hrůza tak tojo tady ten čas utíká o dost rychleji No tak to zase ne, já mám akorát problémy s čicháním k becherovce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 No není zač... Co inak novyho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Co inak novyho? Od včerejška nic, akorát teď se mi chce docela akutně s..t Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Jinak s prazakama to asi taky bylo jak ktery matne si pamatuju ze sem tam kdysi vlezl a domlouval trosku zavody a hned sem byl namachrovanej blbecek atd. Klasika no Jakmile ma nekdo lepsi auto a chtel by dat sprintiky nebo neco tak ho poslou nekam... to si zvykni Kdysi tam ale prisel 16ti letej kluk a rikal ze ma Lambo a chtel by zavodit... bylo nam jasny ze ho nema ale trval na tom.. tak sme to s nim domluvili ze se sejdem u obchodaku cekali sme na neho a necekane nikdo neprijel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Od včerejška nic, akorát teď se mi chce docela akutně s..t Tak to utikej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 No dneska bych zašel, uvidím, kdo mě vyzve ke spolukonzumaci... No já mám jít zítra jenže v pátek zase nějaký povinosti a mě stačí málo a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Klasika no Jakmile ma nekdo lepsi auto a chtel by dat sprintiky nebo neco tak ho poslou nekam... to si zvykni Kdysi tam ale prisel 16ti letej kluk a rikal ze ma Lambo a chtel by zavodit... bylo nam jasny ze ho nema ale trval na tom.. tak sme to s nim domluvili ze se sejdem u obchodaku cekali sme na neho a necekane nikdo neprijel no ja taky nemam raketu na mars zrovna ja bych si to dal i s ferrari a vubec by me nevadilo ze bych prohral ale nekdo to proste neunese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Tak to utikej No ještě to nemá zcela reálnou podobu, je to ve stádiu přípravy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 no ja taky nemam raketu na mars zrovna ja bych si to dal i s ferrari a vubec by me nevadilo ze bych prohral ale nekdo to proste neunese Ja s Ferrari taky... takovej italskej kram... Zkus se zeptat bacila.. on by do toho urcite sel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 No já mám jít zítra jenže v pátek zase nějaký povinosti a mě stačí málo a je to Tak to je naprosto stejnej případ jako u mě, zítra je u nás party, ale v pátek je papa, takže nefim, leda zasednou do lavice už v šest večer a modlit se, aby ráno o půl šesté nechmatali modří zbytkáč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 No ještě to nemá zcela reálnou podobu, je to ve stádiu přípravy... Sakra tedka nevim o cem se bavime.. estli sem to slovo pochopila spravne pac me napadli 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 no ja taky nemam raketu na mars zrovna ja bych si to dal i s ferrari a vubec by me nevadilo ze bych prohral ale nekdo to proste neunese Tak to jsme dva takhle jsem závodil z bráchou na letišti no a nic moc jenže co já zmůžu proti 220 koním ale zážitek to byl skvělej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Sakra tedka nevim o cem se bavime.. estli sem to slovo pochopila spravne pac me napadli 2 Aha, tak to jóóóó... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Čao Marty, právě že vůbec, od pátku jsem neměl ani decku ničeho... Ani vody?Tak to bude tim... lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Tak to jsme dva takhle jsem závodil z bráchou na letišti no a nic moc jenže co já zmůžu proti 220 koním ale zážitek to byl skvělej njn akorat muzes blbe cumet jak jede dal ale nekdy se proste zabavit musime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Ani vody?Tak to bude tim... lol To jóóó, já myslel alkoholu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Ja s Ferrari taky... takovej italskej kram... Zkus se zeptat bacila.. on by do toho urcite sel Ja zavodim jenom s mistnima vsici jsou daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Čao Bazzi, su nějakej přetaženej, navíc včera jsem byl dopoledne v lakovně a stříkal jsem klasikou - akrylátem a trochu jsem se nadejchal - nic moc jooo taky jsem kdysi takhle fetoval v práci toto vonělo v peci po nástřiku koleček Brý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Tak to jsme dva takhle jsem závodil z bráchou na letišti no a nic moc jenže co já zmůžu proti 220 koním ale zážitek to byl skvělej Ja chci pak taky s tebou.. tvou Koky s Kadou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Ja zavodim jenom s mistnima vsici jsou daleko A co maji mistni za auta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Brý den Baf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 njn akorat muzes blbe cumet jak jede dal ale nekdy se proste zabavit musime Jj jenom mi bylo líto tý spojky trochu dostala zabrat přitom takhle nerad blbnu ,ale brácha mě prostě vyhecoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 jooo taky jsem kdysi takhle fetoval v práci toto vonělo v peci po nástřiku koleček Brý den Čao Badýno... Příští týden budu lakovat pár věcí na koktu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky